Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    31. Srpanj 2022. 09:42

Kokoloo

bellaru

Jutro !
    Ja se nocas smrzla😄
    Eno index uzbacio clanak za preuređenje merkura i petrove od jeseni. Jeeej🙄
    Inace ja nisam malog bas trackala kremama, jedino ako vidim kakve promjene. Kod jacih crvenila sudocrem. A sad cemo vidit sta nas ceka. Ja si bas moram izbrojat kolko cega imam od robice al valjda imam dosta za sad. Sad razmišljam da imam previse 56😄 mozda bude sitna na mene😄 jesam ja jedina luda koja nece opeglat robicu?🤔

Bellaru, ti si moja! Isto nisam malog bas trackala kremama, samo ako bi se nekad malo zacrvenilo ali nikad nismo imali s tim problema. Prijateljica koja je trackala nalog sa kilom kreme nakon svakog pisanja je imala ogromnih problema sa crvenilom, sad jel do previse trackanja ili ne, ne znam. Mi smo izbjegli crvenila. 😁
    I isto tako sam mislila da sam jedina koja nece peglat. Sad mi je sto puta lakse 🤣

Ok sad je i meni lakse🤣
    Ee tako je moja frendica malog nakon svake promjene pelene stavljala 3 sloja kreme i neki dan dosla do mene, tete u vrticu stavile malog zasranog, mali je imao takve rane..al rane koje izgledaju ko opekline😳😳😳 isto sam si razmisljala dal je koza tako reagirala jer ga je ona 2 i pol g trackala nenormlano stalno. 🤔 
    Life on Mars..isla sam tamo. Bas je lijepooo al bome trudna nebi😄 i mm i ja jedva cekamo da rodim, malu u klokanicu i gas negdje na neki vrh😊  samo sta mislimnda ce mi trebat malo duze da opet udjem u formu za to😮‍💨😮‍💨😮‍💨
    Jedna bome si imala avanturu. Drago mi je da si imala pozitivno iskustvo. Sad ce ti bit puno lakse 🤗
    Ja moram sutra pitat dr sta sa petrovom..jbt di cu rodit😶 mada ja trebam pocetkom jeseni rodit..mozda tad jos ne zatvore😬
    Taj dm fkt onda ima super princip sa tim kuponima i bodovima kao sta ameri imaju. A ne ono kad je konzum imao pa dobijes kupon za 2 kn jeftiniju tjesteninu i 

Granger
    31. Srpanj 2022. 10:55

E cure, upadam s jednim, opet malo ovak amaterskim pitanjem... Dakle, ja pakiram torbe za bolnicu pa me zanima jel bi trebala stavit jednu pelenu za dijete u torbu za rađaonu ili oni stavljaju tam svoje pa da pelene puknem samo u kofer za sobu? 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Aries5
    31. Srpanj 2022. 11:44

Dm bodovi imaju rok 2 ili 3 godine nisam vise sigurma, ali su odlicna stvar za sve 2x mjesecno vam je obavezno 5-10-15x vise bodova na ukupnu kupnju. 
    Da bi ih potrosili morate imati minimalno racun od 10 kn
    Ako nemate aplikaciju najlakse vam je pratiti u njihovom katalogu na zadnje 2 stranice vam je nacrtan krug i pise na koje proizvode imate vise bodova i do kad vam vrijedi
    A ako imate u aplikaciji stisnete "kuponi" tamo su vam svi i onda prije shoppinga aktivirate koji vam odgovaraju 
    Jastuk sam ja maknula jer mi je isto bilo prevruce, sad samo stavim mali jastucic izmedu koljena i super se naspavam 
    -
    I ja planiram doma mociti one vece blazinice pa ga sa time prati a vlazne kad smo vani ili negdje
    Kremicu cu tanki sloj i vjerojatno ne iza svakog presvlacenja.

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Aries5
    31. Srpanj 2022. 11:59

Eh da app korone
    Rasirila se i siri se, kolko znam Vinogradskoj su zabranjene posjete na patologiji trudnoce i babinjacama jer se pojavila i tamo pa me sve strah kakva ce biti situacija za mjesec-dva dok mi dodemo na red 🙄🙄🙄

Amelie vazno da je funkcionalno, ne mora soba izgledati kao iz casopisa, meni je do prije mjesec dana tv u sobi bio na paketu stiropora. Nemoj se sad zivcirati oko toga to je zadnje sto ti treba

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Kokoloo
    31. Srpanj 2022. 12:09

amelie11

Ja sam ljuta jer mi soba nije ispala kak sam htjela, tj sve mi je od namjestaja nagurano ko u salonu namjestaja… soba nam je dosta velika nekih 20kvadrata ima sigurno, ali je kocka kao i nikak sloziti da ispadne da na nesto lici, jos imam lijepe zavjese do poda i sad ce mi sve bit nagurano na njih 😫 Nisam zadovoljna kak sam mislila da ce biti ali ne vrijedi mi se zivcirati… i da nije mi vrag dao mira pa sam gurala svoj stol za sminkanje, eto sta je pamet, sad bi se tukla po glavi najradije, valjda bas volim bolnicu pa izazivam

Anme amelie ja te kuzim skroz. Muz mrzi ta moja premjestanja jer barem 2 puta godisnje preokrenem komplet cijeli raspored kuce. Svaki dan bi ja nesto mjenjala, micala dizala i bas mi tesko pada sta sad ne smijem. Iako i dalje neke sitnije stvari namjestam i premjestam, bolest. 
    Isto imamo spavacu samo malu od 10 kvadrata koja je kocka i bas je tesko iskombinirat ali trudim se da lici na nesto, gust mi je. 
    Bas nam je jucer bio majstor uzet mjere za ugradbeni ormar u sobi i hodniku, jedva cekaaaaaam novo premjestanje 🤣🤣

Mallla
    31. Srpanj 2022. 12:13

Amelie trebaš vidit moju sobu 🤣😬 opusti se, za mjesec dva nećeš ni primjetiti nedostatke, bitno da je funkcionalno!
    Granger ne treba pelena za bebu, oni stave svoju.
    Zvonkobonko joj mene sve grije, skoro da imam osjećaj da me i zid grije, zakljucujem da je do mene.
    E a baby puderi su totalno out! Sadrže talk i više ih gotovo nitko ne upotrebljava. Ima jedan Nivein bez talka pa ako nekom zatreba kupi taj, al su dosta izašli iz upotrebe.
    Mackanje kremama nema puno uzročne veze s reakcijama.kože, stvar je tipa kože. Moja prva ima tako dobru kožu da joj mogu stavit ništa i bilo šta, kupat je bilo čim, ne mazat nakon kupanja i tako. Nikad crvenila, ma ništa....Dok mlađa mora koristit točno izabrane proizvode, ni slučajno ne namazat guzu nakon kakanca i tako to....uglavnom dva apsolutno različita tipa kože. Trebalo je vremena dok otkrijemo što joj odgovara pa da se drži pod kontrolom.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    31. Srpanj 2022. 12:18

Brontosaurica

Malla, možeš naručiti i dm online jer se kuponi mogu koristiti i online. Dodje ti u roku od 3 dana ili se mzor naručiti online i staviti opciju da se skupi u najbližoj trgovini i sve je spremno za 90 min. Ako imaš 3500 bodova to ti je 350 kn. Nije loše :)

Mi smo isto slabo mazali, sudocrem nikad i 1x bepanthen baby kad nam je baš trebalo. Kad piski ne mažem, ali kad kaka namažem. Jedino ako zaboravim stavit u ruksak itd. Isto izbjegavam vlažne, brišem ga sa krpicama.

E jesam do sad naručivala online DM dođe mi često sutradan, još mi muž dostavi 😬🤣 al nisam koristila kupone i bodove jer nisam bila povezala karticu i aplilaciju, al sad jesam. Uglavnom obožavam taj.njihov online. Brzinu dostave i kako oni to spakiraju svaki put me iznova fasciniraju.

url=https://lilypie.com]

• Zara92
    31. Srpanj 2022. 12:55

Pozdrav cure, ako mi netko moze pomoci bila bi jako zahvalna.. trudna sam 8tj, dosao mi je nalaz torcha, u nalazu pise toxoplasma gondii igG Pozitivan(59 iu/ml), ispod pise toxoplasma gondii igG avidnost Visoka avidnost...Rubella virus igG Pozitivan (32 iu/ml)... Herpes simplex 1 virus igG Pozitivan.... Parvovirus B-19 igG pozitivan.. procitala sam na googlu sto znace ti virusi i sad me jako strah, ne razumijem nista.. Da li to znaci da sam preboljela i da nemam razloga za strah ili obrnuto? Ako mi neko moze pomoci i kakavi su vasi bili rezultati.. hvala❤️

Pokusavamo od 10/19 prvo 👶
    Petrova 10/2020
    👩‍💼 27, hormoni ✅ brisevi ✅ papa ✅
    ❌Sono hsg 15.07.21 - obostrano otezano, osteceni jajovodi, IVF postupak
    Stimulirani, 06.06 Gonal 225, 10.06 Cetrotide, 13.06 Ovitrelle
    15.06 punkcija, 5 oocita, nema❄️
    20.06 ET, vracene 2
    26.06 ➕, 27.06 ➕
    29.06, 9dnt, 102.46 🍀 02.07, 12dnt, 361.22 🍀
    21.07 6tj+6 ❤️
    7.10 17+6 🐞❤️
    15.03.2023💙Dečko💙
    2.postupak Vinogradska 2025
    Ivf 3/25 🤞 10.03 11js, 3❄️❄️❄️, 15.03 ET 1 blastocista, 25.03 beta 116🍀

Granger
    31. Srpanj 2022. 13:22

Mislim da je takva većina nas žena, stalno bi mi to nešto premiještale i dodavale detalja. Eto, mi prošle godine kupili novi namještaj u dnevnoj, ja već imam nove ideje. Ja idem čak i korak dalje pa sama dizajniram na papiru i onda maltretiram muža, tatu i svekra da mi to izrade. I stalno im zadajem tako neke projekte. 🤦
    Soba je i nama mala, kockica i ful prenatrpana taman da imamo prolaz svak do svoje strane kreveta i do dječje strane sobe. Recimo, ja nemam mjesta za onaj krevetac do našeg tako da ću forsirat kinderbed, drukčije nebu išlo. Jednom davno sam od jedne gospođe čula uzreku koja mi je i danas top, kaže: Gdje čeljad nije bijesna ni kuća nije tijesna. Ja si samo svaki put kad nemam mjesto za nešto ponovim to da je najvažnije da smo skupa i da nam je lijepo. ❤️

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Mima_zap
    31. Srpanj 2022. 15:02

Mi smo početkom godine preuređivali kuću, baki smo napravili studio apartman u garaži, a mi smo si malo izmjestili vrata da dobijemo funkcionalniji boravak jer ni jedan zid nije bio cijeli i proširili smo kupaonu na jedan dio hodnika. Još uvijek me smeta što je hodnik 1x10m i to mi je totalan gubitak prostora. Sobe su dosta male, jedna 9, a druga 11m2. Kupili smo neste up krevetac i seka mi je dala komodu i više ništa ne stane u spavaću sobu. Ne znam gdje bi prematalicu stavila.  Glupo mi je u tu drugu sobu jer je skroz odvojena od naše  i od boravka. Kupila sam samo gornji dio i stavila na radni stol koji mi je super visine i taman te veličine kao prematalica. Ali nemam pojma di da ju stavim a da ne smeta za prolaz. 😅

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.