Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    01. Kolovoz 2022. 14:01

Aries5

Mallla

Haha Ima333 bas si me nasmijala…s haljinama, nogama, pišanjem 😄🤣 al to je to…ta sam isto! Vrtim točno 4 haljine i to je to…noge ni ne pomišljam skupiti 😄
    A trbuh isto ovisi o trenutnom položaju bebe, neko vrijeme mi je izgledao "nisko" pa se opet vratilo. Al općenito kako je rastegnut kod mene izgleda kao da visi prema dole.
    Hrana - jedem, al 100 puta po mrvicu, ne stanu mi veće količine ili mi počne smetati pa mi se ni neda jesti. Sutra sam na pregledu pa me zanima jesam li dogurala do 100tke🤷‍♀️
    Sutra moram i na posao po potvrdu o plaći i sve to predati na HZZO….jel koja od vas već predavala?
    Ako sam se dobro informirala treba mi: doznaka, potvrda o plaći, kopija osobne, kopija kartice tekućeg i zahtjev?

Meni su u mailu napisali: doznaka, potvrda o placi, zdravstvena, osobna i tekuci
    Nisu mi napisali nikakav zahtjev da moram dat, makar ja to saljem na mail pa mozda oni taj mail smatraju zahtjevom

Aha znači i zdravstvena...ok, hvala ti!
    Ma vjerojatno da mejl je zahtjev zapravo.

url=https://lilypie.com]

• Mima_zap
    01. Kolovoz 2022. 14:11

Meni su dali nekakvu izjavu za ispuniti za otvaranje rodiljnog dopusta. Ja sam bila na komplikacijama do sad, ali nisu rekli dal trebam ponovno kopiju dokumenata iako sam rekla da sam mijenjala prezime. Idem ovaj tj. predati, nisu mi dali da predam prošli tj. sa doznakom od prošlog mj.

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

Mallla
    01. Kolovoz 2022. 14:22

Zato sam i ja čekala početak kolovoza da me ne vraćaju bezveze jer ima stvarno svakakvih bisera.

url=https://lilypie.com]

Princess_Mimi
    01. Kolovoz 2022. 14:30

Mima_zap

Cure jel vas svrbi koža na trbuhu? Stalno mažem s uljem i losionom. Najviše oko i iznad pupka. Ima li pomoći?

Da, meni je cijeli trbuh popucao, imala sam par strija iz prve trudnoće i one su se samo krenule siriti. Kao lubenica 😅
    .
    Nego, evo i mene u klubu nespretnih, popiknula sam se preko malog danas i rasula se koliko sam duga i siroka. Gledala sam da ne padnem na njega pa sam nekako uspjela izbalansirati ali sebe nisam spasila. Pala sam na koljena najvise pa trbuh nije stradao ali mi se pošteno zavrtilo u glavi.  🙈

Aries5
    01. Kolovoz 2022. 14:41

Naravno da ima bisera, samo kod nas su kriteriji razliciti od podruznice do podruznice 🤦🏽‍♀️ al rekla sam da cu im poslat sve sto traze samo da ne moram nista nikud nositi jer je hodanje po tim kancelarijama sad zadnja stvar koju zelim 
    Princess pa nisi bas trebala doci u nas klub nespretnih al kad inzistiras 🙈🙈 
    Nadam se da su koljena citava, vazno da nije na trbuh i da je bebica dobro 🤞❤️

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Aries5
    01. Kolovoz 2022. 15:15

Mala magla ja sam kupila u sinsay trudnicke traperice koje neidu preko trbuha nego imaju gumu sa strane i to mi je najbolja investicija u trudnoci. Svugdje idem u njima, stalno ih nosim i odlicne su mi i nedam ih za sve haljine koje imam. 
    Doma sam u muzevim majicama i svojim pamucnim kratkim hlacama od proslih godina
    Trbuh me ne svrbi, mazem sa melem mama uljem ujutro i navecer i grudi kad se sjetim, imam nekoliko strija od pocetka trudnoce ispod pupka i to je to, oko pupka mi izgleda kao da imam paukovu mrezu od kapilarica
    -
    Ja muku mucim sa zamjenom od doktorice jer se naravno nitko ne javlja na kraju cu preskociti taj pregled jer ih ne mogu dobiti na telefon (a cujem kako mi poklopi slusalicu) ali mi nije tolko do pregleda kolko do toga da mi moraju oni otvoriti porodiljni. 
    I ne znam koja ambulanta u 21.stoljecu nema mail za te stvari 🙄🙄🙄

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Kokoloo
    01. Kolovoz 2022. 15:53

Strije nemam za sad, u prvoj trudnoci sam ih dobila samo na grudima ali na stomaku nijednu, mislim da necu ni ovaj put jer mi je stomak duplo manji nego u prvoj trudnoci (imam i puno manje kila nego tad). 
    Pelene br 1 ja ih uopce nisam ni uzimala, odma smo krenuli sa br 2 koje su od 3 kile (mali se rodio sa 3800). 
    Dojenje na zahtjev jedno kratko vrijeme dok sam samo dojila sam ocito bila nemajka i nisam na svako kmecanje davala sisu, znaci nisam dojila na zahtjev. Nekad mi se cini da bas pretjeruju sa tim dojenjem na zahtjev. Poznanici curica ima 8 mjeseci i jos je doji na zahtjev, svako njeno najmanje kme ona odma vadi sisu u panici. 🤦

Aries5
    01. Kolovoz 2022. 16:22

Mala magla da te traperice, ali ako ti ne odgovaraju ne znam 🤷‍♀️ moj trbuh je od pocetka jako nisko ali mi nikad nisu smetale
    -
    Pelene sam uzela pampers 1 (2-5 kila) mali paket za rodiliste i veliki za doma a onda cemo vidjeti koja ce nam velicina dalje trebati 
    -
    Ja bi vam rekla da se ne opterecujete tim "dojenje na zahtjev" i bez zahtjeva. Mislim ja bi si s tim stvorila jos samo veci pritisak

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Tarry
    01. Kolovoz 2022. 17:09

Ja sam uzela jedan mali pampers 1 i jedan mali babylove. Pampers za rodisliste ali isto nisam mislila bas sve nosit, nego ako ce falit da muz donese, budem vidjela jos ako sra da uguram i ostatak.
    Nosite li dudu i bocicu u bolnicu? I sterilizira li se to prije prve upotrebe? Nisam opce upucena u te bocice i to😅

• Tarry
    01. Kolovoz 2022. 17:09

I mene bole stidne usne ali meni i naticu ti venski putevi isto kao sto imam problema s hemicima, to je sve povezano kaze doktor.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.