Ja nemam prematalicu kao takvu
Imam nastavak za prematanje koji sam dobila na prijenosnom kreveticu i to mi je dolje u boravku gdje i taj prijenosni krevetic - https://www.magicbaby.hr/cam-sklopivi-krevetic-daily-plus-col-242.html ovakav smo dobili
Gore cu ga presvuci na krevetu i to je to.
Njegove stvari su u njegovoj sobi u ormaru, kinderbet ce u nasu sobu, uz nas krevet, skinut cemo jednu stranicu pa ce biti kao neste up.
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Šmrc, beba mi je do sad bila glavom skroz dolje od 20. tj. a sad od jutra mi se čini da joj je glava lijevo na polovici trbuha, znači puno višlje, jer ju sad tu osjetim da štuca i pokrete drugačije osjetim. Nadam se da se nije poprečno okrenula 😕 tek za 3 tj. imam pregled tak da se nadam da bude se do tad vratila.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
I mi smo složili sobicu napokon. Mama mi je robicu opeglala svu i sad smo spremni za dolazak malog brace 😊💙
.
Kakve ste sa bolovima? Jel vam teško puno hodati? Mene užasno pritišće i još uvijek je ful aktivan. Ima jel se tvoj sportaš smirio malo?
Mima nemoj brinuti sto osjecas stucanje na sredini trbuha, moj mali je glavom nisko od pocetka ali stucanje uvijek osjetim oko pupka pa predpostavljam da se to on cijeli strese od stucanja
Ima cestitke na selidbi sad odmaraj do poroda
-
Moj mali je i dalje ekstra aktivan ja ne znam kako jos ima mjesta
App toga danas sam pred muzevom tetkom rekla da bi htjela da izade barem tjedan dana ranije, bolje da nisam..prvo me uvjeravala da decki premase termin jer se ne zele odvajati od mame 🤣 a onda da su decki osjetljiviji i da mora biti cim dulje unutra 🤦🏽♀️
Mene stvarno zanima odkud sezu te babske price ali sam odlucila u sljedecoj trudnoci svaki taj mit istraziti 😂😂
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Mene zadnjih par dana bh kontrakcije gnjave, i razni bolovi u trbuhu, neki dan me 5 min bolilo s desne strane, nije bilo jako al iritantno. Po noći spavanje koma isto me krene zatezati tebuh i onda se legnem na leđa na minutu dvije i ok je. Umor me uhvati kroz dan često. Danas sam bila na rođendanu i sjedila cijelo vrijeme i onda su me noge počele boljeti stopala i listovi su mi naotekli. Fali mi drugo tromjesečje kad sam se zapravo najbolje osjećala.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Ima odlično za selidbu! Pomislila sam da si vjerojatno u tom poslu, al trudnički mozak ne pamti najbolje 🤣
Amelie, pa da na kraju budeš zadovoljna kad vidiš da je sve na svom mjestu, sad si mirna bar što se toga tiče!
Princes i kod tebe sve spremno 👍💪 ma opako smo se približile.
Brontosaurica jeeejj napokon komoda 🤣 dočekala je svoj dan!
Nego što se tiče komoda običnih bez baby predznaka, naravno da se mogu na njih staviti one spužvaste podloge za prematanje. Znam da su cure tako koristile Ikeinu komodu, ali i one Jyskove as 4 ladice...
Krevetić, da prakticno je imati krevetić kojem se podnica lako diže i spušta kao i stranica, ali i oni što nemaju taj mehanizam da se isto podesiti šarafima. U svakom slučaju je praktično posevice za bebe koje sisaju.
Bolovi - mir je kod mene s bolovima klasičnim, bude one boli zbog položaja bebe naprimjer. Ali me jako pati žgaravica, baš me smeta jako, a cucalice mi minimalno pomognu. Danas sam bila na moru pa se ukupno osjećam bolje. Ali npr. Uvijek nakon kućanskih poslova (čišćenje) budem skršena...često mi se preko dana spava i tako...čari trećeg tromjesečja.
url=https://lilypie.com]
Mi imamo 2 komode iz yiska. Bolje su mi od ikeinih jer imaju 4 duboke ladice, ikeine su plitke. I možeš na nju staviti spužvu. Jednu smo uzeli za prvog i sad se odlučili na još jednu nakon godine dana jel. Danas sutra kad dečki dobiju ormar te komode ili barem 1 mi može služiti za spremanje ručnika i posteljine. U svakom slučaju će se iskoristiti. Mene zna za boliti kad ležim na ledima pa se naglo ustanem. Ili kad mi se sjedne na mjehur.
Bravo cure sve ste vrijedne sa spremanjem i ja ću voj dana krenuti prati robu, sad kad ju imam gdje odložiti. 😂
Vjerojatno imamo iste komode 🙃 ja isto imam dvije!
Prva kupljena 2015godine, nema koje terete nije podnijela, pa sam je prenamijenila u dječju, dva puta rastavljana i sastavljana znači 🔝 i sad kaf sam skopčapa da mi treba još 1 komoda kupim istu i kvaliteta je ista. Znači obožavam tu komodu.
url=https://lilypie.com]
Moana super da di izdržala to, meni jako fora izgleda, definitivno planiram otići 😎
Vidim sve ste u namještanju i slaganju, ja sam danas stala sa svime i odmarala cijeli dan, danas brojimo ulazak u 37.tjedan, ujedno i prestanak pijenja magnezija ( tako je barem moj ginekolog rekao, do 37 tj, kako ste vi ostale? I one koje ste rodile jeste isto prestale piti ili produljile?)
Danas se namjestila nekako pod rebra, jedva izdahnem, osjećam se kao da su mi pluća stisnuta 😅
Ima proljetnica se sigurno zabrinula za tebe 😂😂 sad probaj odmarati samo, nebi se mogla zamisliti sad u selidbi, užas
DM kupujem već godinama i sad kad se učlanite u baby klub tj to kad podignete paket za trudnice dobije se kupona i stvarno se isplati, cure su dobro objasnile princip, ako dosta toga kupite i aktivirate sve moguće opcije za dodatne bodove, stvarno se vrati novaca
Amelie ikea ti ima super organizatore, ja sam uzela u kompletu za pelene i podloške i drugu ko košaricu di ću držati kreme i ostale stvari (https://www.ikea.com/hr/hr/p/noejsam-kutija-i-kosara-siva-60441500/)
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Mimanemoj brinuti sto osjecas stucanje na sredini trbuha, moj mali je glavom nisko od pocetka ali stucanje uvijek osjetim oko pupka pa predpostavljam da se to on cijeli strese od stucanja
Ima cestitke na selidbi sad odmaraj do poroda
-
Moj mali je i dalje ekstra aktivan ja ne znam kako jos ima mjesta
App toga danas sam pred muzevom tetkom rekla da bi htjela da izade barem tjedan dana ranije, bolje da nisam..prvo me uvjeravala da decki premase termin jer se ne zele odvajati od mame 🤣 a onda da su decki osjetljiviji i da mora biti cim dulje unutra 🤦🏽♀️
Mene stvarno zanima odkud sezu te babske price ali sam odlucila u sljedecoj trudnoci svaki taj mit istraziti 😂😂
Ooo majketi i teorije🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ alergiju dobijem na te stare narodne u vezi trudnoce.
Neki dan je meni nes moja mama pametovala...i ja kazem kad ces ti radjat ti ces odlucit. Kaze meni gospodja..a nes ti problema rodit😄 ona je inace bas tip koji iz niceg ne radi problem. Kad sam ju ko mladja pitala kako je to bilo rodit ona mi rekla..fino odes u bolnicu, rodis i ides doma.
Mi smo cijelo ljeto na viksi pa se takla spremanje nikakvog nisam..soba mi izgleda ko da je bomba pala...nemam ni volje kad se sjetim sta me ceka🙈 a jos sam se nabrijala na farbanje stokova i vrata 😄
Ja danas na pregled 🥳 jedva cekam. Ova mala me nocas bas ubila sa ritanjem, slabo sam spavala skroz😮💨
Megi, ja vec tjedan dana ne pijem magnezij, ali sam tu i tamo sad popila roidakal cisto da izdrzim selidbu, jer me sve boljelo. No od danas vise ne pijem ni to. E pa nas dvije smo isti tt, da da. 😉
Princes, ovih par dana sam ga manje osjetila kad bi legla na par min, jer sam malo promijenila polozaj lezanja, obzirom da vise nemam svoj kauc, a i bila sam vecinu dana aktivna. No, kako sam sjedila dosta, tad me najvise rito, trbuh ide malo lijevo, malo desno. 😊 I tek sinoc kad sam dosla malo k sebi je opet divljo navecer kad sam legla, tak da se i nije nesto smirio. 😊 On ce valjda tako do poroda. 🙈
Jel tvoj jednako aktivan ili se malo smirio kak nema previse mjesta?
*
U ovih par dana su me bh kontrakcije satrale, pogotovo sto sam se saginjala dosta. Nekad me tako zna ulovit da si moram leci da bi mi se trbuh opustio, jer nastane kocka, tako kako je on sfrkan. Vidjet cemo kak ce biti dalje.
*
E da, komodu sam ja uzela u emezeti, ali po meni je isto plitka i malo se ladice nespretno otvaraju. No meni je pasala visoka uska zbog mjera. Malog cu presvlacit di stignem, imam ikeinu podlogu.
Bome ne posustaje. A ni moj, moram priznati 😂 Jake bebe ❤️
Evo nas od danas službeno u terminu 🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji