MalaMagla ja sam to poslala… za trudnicki tecaj su poslali cca sat vremena prije pocetka link (da, online je tecaj)
.
Tarry ja cu isto ponijet cijeli paket, vidila sam da su cure pisale da ga ne stave u kufer nego ga zakace preko…
.
Ameliemislim da cu ja iste te stvari nosit (necu grudnjake jer ih ne planiram nosit)+ one jastucice za bradavice i purelan mast za bradavice…
Izgleda da sam ja zakasnila na prijavu jer nisam dobila nikakav mail a to bi za pola sata trebalo krenuti, javite kako je prošlo i najbitnije podijelite s nama ☺️ Ja ću gledati di će još biti sad početkom mj
E da, prijavila sam se jučer čim sam pročitala za to i mail dobila jutros valjda odmah oko 8
Evo sad sam dobila mail da će kasniti malo i da će uskoro poslati link
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
E i to smo tu komentirale nedavno kad sam bila vas pitala, jer mi je muz rekao da mi je trbuh nisko. Isto nisam znala kaj znaci kad se beba spusti u zdjelicu. Ehh, ali to je takav trbuh, takva grada, no ne znaci da se beba spustila u zdjelicu. Ni moj se nista nije spustio u zdjelicu, ali trbuh mi je tak nisko da kad normalno sjednem, da mi i trbuh sjedi na nogama. 😊 Na wc-u me to zivcira, ne mogu se normalno popisat, jer mi je trbuh na nogama, valjda tako stisnem malog unutra i onda se pocne meskoljit.. pa ti onda aj pisaj. 😊🙈
Meni je trbuh isto jako nisko, bebu osjetim uvijek baš nisko, najviše po mjehuru. Kad pišam rasirim noge da mi trbuh ide između nogu jer drugačije mi je nelagodno i ne mogu obaviti. Isto tako kad sjedim uspravno, moram raširiti noge jer ona krene ludovati i udarati po mjehuru i trbuhu tako da mi skače po nogama 😂 ne daj bože prekrižiti noge 😂 baš sam elegantna trudnica 😂
Bas sam jučer razmišljala kako sam sutra 27 tjedana, bebu uopće ne osjetim bližu želuca. Par puta je samo udarila vislje iznad pupka, sve ostalo je oko pupka i skroz dolje
Meni najgore kad idem uz stepenice pa nogama ko da dizem trbuh🙄
MalaMagla ja sam to poslala… za trudnicki tecaj su poslali cca sat vremena prije pocetka link (da, online je tecaj)
.
Tarry ja cu isto ponijet cijeli paket, vidila sam da su cure pisale da ga ne stave u kufer nego ga zakace preko…
.
Ameliemislim da cu ja iste te stvari nosit (necu grudnjake jer ih ne planiram nosit)+ one jastucice za bradavice i purelan mast za bradavice…
Izgleda da sam ja zakasnila na prijavu jer nisam dobila nikakav mail a to bi za pola sata trebalo krenuti, javite kako je prošlo i najbitnije podijelite s nama ☺️ Ja ću gledati di će još biti sad početkom mj
E da, prijavila sam se jučer čim sam pročitala za to i mail dobila jutros valjda odmah oko 8
Da, i ja sam ga sad dobila. Super, znači da si ipak prijavljena ☺️
Da, već sam mislila ništa od toga idem dalje peglat 😂
Jel mi trebamo imati upaljene kamere za to ili?
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Lakse mi je kad znam da nisam jedina koja ne moze jesti, bas kako kazete nema mjesta jednostavno a i vrucina radi svoje
-
Ma i moj mali je nisko odpocetka, s tim da je dr na zadnjem pregledu rekla da glavicom ulazi u zdjelicu i bas mi zna raditi pritisak dolje, puno puta nakon cucnja ili saginjanja imam osjecaj da mu je nesto vani 🤦🏽♀️
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Ja sam se prijavila na trudnički tečaj 9. i 10.8. valjda će mi poslati prije mail hehe. Nisu ništa odgovorili.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
.
.
Da, i ja sam ga sad dobila. Super, znači da si ipak prijavljena ☺️
Da, već sam mislila ništa od toga idem dalje peglat 😂
Jel mi trebamo imati upaljene kamere za to ili?
Mislim da ne. Na trudnickom tečaju su zamolili da ugasimo kamere, pa mislim da je i sad tako. Samo ti peglaj i slušaj ☺️
E da, na tom tečaju je bilo dosta stvari koje sam htjela zapamtiti i bila sam pametna i sve screenshotala. Kasnije su pitali hoće li slati prezentaciju, rekli su da ne. Tako da ću i sad sve što mi je zanimljivo uslikati i da imam za svaki slučaj ☺️
Okej, tak ću i ja onda ☺️ Evo stigla je poveznica
Mima i ja sam se na taj prijavila
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Što se tiče prematanja meni je prva 3mj bio spas prematanje na visini radi leđa (s drugom bebom) imam posuđenu samostojeću prematalicu a visinom je kao komoda, stoji mi odma do komode. Prvu malu sam prvih 2mj presvlačila na stolu isto jer mi je pasala visina...a kasnije se to svede na bilo gdje, krevetić, krevet, kauč, pod...pogotovo kad postanu aktivni i krenu bježati tijekom presvlačenja. A opet znam onih koji su duuugo koristili prematalicu na komodi. Opet ja tu gledam upotrebljivost za kasnije. Znači da mi komoda nije isključivo baby nego kao što su cure pisale da kasnije tunmože stat posteljina, ručnici ili bilo što.
Izdajalica i bočica - ovako je kako je Aries zaključila, s izdajalicom se dobije 1 bočica koja paše na tu izdajalicu pa lako pretočìš ako koristiš neku drugu bočicu. Medela vs Avent, avent je povoljniji i dostupniji, medela je hvaljenija al opet svakom paše nešto drugo i ovisi koliko će se izdajati. Ako će izdajanje biti usputno, povremeno, prema potrebi tu bi ja uzela avent ili Tomme Tippe jer su sasvim ok. Ako će izdajanje biti u fokusu onda bi tu išla na medelu i ove poluprofesionalne verzije izdajalica. U onom poklonu za trudnice DM ima kupon za avent izdajalicu.
Brontosaurica, da i ja ću danas na more da se malo pročistim. Jučer sam bila i odma je malo lakše.
Amelie1 joj kako mi je žao čuti tako da se netko mučio na porodu pa onda na kraju carski. Uvijek kažem neka je sve dobro završilo al opet baš mi bude žao.
Spavanje - sinoć sam napokon spavala (noć prije nisam bilo mi je kao Moani, sve ok al ja budna), ali sam spavala skoro sjedeći...stavila sam dva jastuka jedan na drugi uz uzglavlje i trudnički jastuk na njih, zauzela neku relativno udobnu pozu i spavala tako do 5 jutros kad sam se spustila. Na večer me pati strašno žgaravica i ta kratkoća daha. Pa dišem na usta jer imam dojam da mi nije dovoljno zraka kroz nos, pa krene panika da neću moć disati i tako. Skontala sam da to sve radi beba, nagura mi se pod želudac i tako pritiska cijeli grudni koš jer kad se ustanem na noge sve tegobe prođu, a ne mogu spavat na nogama.
Imam još jednu novu tegobu...jedan period u danu me uhvati slabost, bezvoljnost, mučnina, ne znam ni sama kako bi opisala to stanje. Budem skroz loše, to potraje do max 1h i onda me pusti kao da ništa nije bilo. Na kraju sumnjam u želudac isto tj. Njegovu stisnutost...nemam drugu ideju.
url=https://lilypie.com]
Haha Ima333 bas si me nasmijala...s haljinama, nogama, pišanjem 😄🤣 al to je to...ta sam isto! Vrtim točno 4 haljine i to je to...noge ni ne pomišljam skupiti 😄
A trbuh isto ovisi o trenutnom položaju bebe, neko vrijeme mi je izgledao "nisko" pa se opet vratilo. Al općenito kako je rastegnut kod mene izgleda kao da visi prema dole.
Hrana - jedem, al 100 puta po mrvicu, ne stanu mi veće količine ili mi počne smetati pa mi se ni neda jesti. Sutra sam na pregledu pa me zanima jesam li dogurala do 100tke🤷♀️
Sutra moram i na posao po potvrdu o plaći i sve to predati na HZZO....jel koja od vas već predavala?
Ako sam se dobro informirala treba mi: doznaka, potvrda o plaći, kopija osobne, kopija kartice tekućeg i zahtjev?
url=https://lilypie.com]
Haha Ima333 bas si me nasmijala…s haljinama, nogama, pišanjem 😄🤣 al to je to…ta sam isto! Vrtim točno 4 haljine i to je to…noge ni ne pomišljam skupiti 😄
A trbuh isto ovisi o trenutnom položaju bebe, neko vrijeme mi je izgledao "nisko" pa se opet vratilo. Al općenito kako je rastegnut kod mene izgleda kao da visi prema dole.
Hrana - jedem, al 100 puta po mrvicu, ne stanu mi veće količine ili mi počne smetati pa mi se ni neda jesti. Sutra sam na pregledu pa me zanima jesam li dogurala do 100tke🤷♀️
Sutra moram i na posao po potvrdu o plaći i sve to predati na HZZO….jel koja od vas već predavala?
Ako sam se dobro informirala treba mi: doznaka, potvrda o plaći, kopija osobne, kopija kartice tekućeg i zahtjev?
Meni su u mailu napisali: doznaka, potvrda o placi, zdravstvena, osobna i tekuci
Nisu mi napisali nikakav zahtjev da moram dat, makar ja to saljem na mail pa mozda oni taj mail smatraju zahtjevom
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Cure jel vas svrbi koža na trbuhu? Stalno mažem s uljem i losionom. Najviše oko i iznad pupka. Ima li pomoći?
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji