Amelie evo zadnjih tjedan dana ja ko top spavam, i još preko dana znam spavati 😂
Ima da da, mi smo se poklopile ☺️ Bome i od kad sam u ovoj grupi vrijeme brze prolazi, sljedeći trudnoću ću od početka tako na forum 😎
Moja curka je isto aktivna i neka tako ostane 😂 jedino mi trbuh izgleda ko kocka nekad kako ima kaže
Komodu za presvlačenje imam malm iz ikeje s duboke 4 ladice i gore nastavak veliki za prematanje, stane i podloga i kremice i pelene pored 🧺
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
https://www.dm.hr/services/programi-za-kupce/dm-active-beauty/tjedan-za-odlican-shopping-1526758?wt_mc=fb.posting.payback.sonstige.staffel_0820220801
Evo cure za online kupnju Promocije 😎
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
https://jysk.hr/pohranjivanje/komode-i-ladicari/plus/komoda-limfjorden-4-ladice-bijela
Ja imam 2 ove!
Welcome cure u termin, ja sam vam za petama!
Sretno na pregledima ovaj ttjedan!
Po babskim pričama u mene uvik muško 🙈🤣
A to banaliziranje poroda 😬🙈 zato se žene i srame pričati o baby bluzu naprimjer....postojalo je to sve i tada samo nije imalo ime.
Ja se napokon naspavala al sam pokupila prehladu (grebe grlo, malo slinim, tu i tamo zakašljem). Moram ja rađat slinava, da ne bi jednom slučajno bila zdrava prava...
url=https://lilypie.com]
Curee u terminu ste, nekak sam uzbudena zbog vas jer znam da nas sve to uskoro ceka, bas je proletilo!
Ja sam jucer spremala kofer za bolnicu. Zanima me jeste vi uzele svih 30 ulozaka za bolnicu, ja nisam mislila.. jednostavno mi ne stane. Uzela sam nekih 20 ak, i pelena isto, treba li vise od 15?
Jel se za sveti duh za rađaonu mora spakovat jedna spavacica ili u njihovoj?
Htjela sam jos pitat za izdajalicu, znam da smo vec komentirale no tad mi bilo toliko daleko… je li bolja medela ili avent i je li elektricna toliko bolja od rucne?
Čini mi se da nas dosta ima problema sa spavanjem. Ja sam se probudila u 3 i jako dugo mi je trebalo da zaspim ponovno, kod nas uopće noćas nije bilo vruće, bilo je baš ugodno. Počelo me boljeti opet na desnoj strani, srećom prestane nakon par minuta i beba se rastezala na obje strane trbuha. Obično je po noći mirna.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Amelie ako se ne osjećaš dobro svakako ih posjeti prije, kak je i receno. Da, te s 4 ladice su ti definitivno bolje ako si viša, tako sam i ja gledala da mi bude oke za kičmu
MalaMagla kad si se prijavila? Ja sad ujutro, nije mi još povratna info došla
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Hej cure, ajme vec smo dosle do termima bas je brzo proslo 🙈
Bas mi je zao da imate problema sa spavanjem, ja spavam odlicnoo, samo jedno ustajanje na wc i to negdje oko 5 ujutro, cak sam i produzila spavanje do 10
-
Tarry -uloske sam uzela sve, nisam ni otvarala paket samo cu ga staviti na kofer
Spavacica za sv. Duh radaonu treba tvoja
Izdajalicu nemam, dobit cu je na poklon ali ne znam ni koju ni kakvu, ali predpostavljam da nema veze sa bocicom kakva je izdajalica, ionako sa izdajalicom dobijes jednu pa lako pretocis u bocicu koju koristis? Barem sam si ja tako zamislila
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Meni nije stalo u kofer😩i onda sam itako otvorila jer sam si isla odvojit 2 za rađaonu ako bi trebalo i onda reko sra ce mi ovoliko ulozaka, stavila u ikea zip vrecicu 20ak
Meni nije stalo u kofer😩i onda sam itako otvorila jer sam si isla odvojit 2 za rađaonu ako bi trebalo i onda reko sra ce mi ovoliko ulozaka, stavila u ikea zip vrecicu 20ak
Nema veze sto si otvorila, ako ti je prakticnije imati to u koferu sve zasto ne, vazno da ih imas. Ne moras se po svemu ravnati sa nama. Ja npr nisam uzimala termalnu vodu jer mislim da to nije nesto neophodno
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji