Cure sta ste rekle koju kremu cete za guzu uzet? Koja je jedna od prirodnijih? Ja danas sredila robicu. Imam samo za sad 50, 56, 62. Iz razlicitih ducana pa ce valjda i brojevi bit veci manji. Najlakse narucim nesto. Moram i od malca izvuci robicu pa cu nesto iskoristit. Imam plan kupit tetra materijal i sasit tetrica. Mozda izvest ime😄 danas uzivam u svjezem danu. Mala me tako stisce sa svih strana, jedva i disem, jedva se okrecem😮💨😮💨 a gdje sam jos od kraja🙈
Ja sam uzela weleda kremu jer sam čitala da je među boljima. Hoćete li vi koristiti deterđent za pranje rublja za bebe ili obični? Mislim ispirat ću još jednom i sušiti robicu u sušilici ali dosta ljudi spominje taj deterđent al nezz dal je zbilja potreban...
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Ja cu za bebe frosh. Je li umjesto omeksivaca mozda bolje koristit dezificijens? Misila sam onaj dmov, jer ce se skoro sve prati na 40 kad je sve sareno🙈
Brontosaurica super za bodove! Bas sam ja dns kupila omni biotic i ustedila 100kn zbog bodova. A gdje to bude objavljeno kad bude 10xbodova vise? Ja nikad to ne nadem. I znate mozda mogu li se iskoristit 2 kupona iz knjizice za trudnice odjednom? Npr 30 bodova vise na pelene i 10 bodova vise na ukupnu kupnju, jer to mi se onda cini kao jako puno bodov
I ja sam oprala sav veš za bebu, sad ga treba složiti i sortirati pa peglati (to će mi mama pomoći). Ali nikako da se natjeram da složimo tu sobu. Treba i komodicu sastaviti i tako, svašta po malo. Samo si mislim da ne rodim prije nego to poslozimo 😂🙈 za vikend ćemo se definitivno primiti posla…
Kako ste vas dvoje? Malenom se vise ne zuri van 🙈
Jos su tu kontrakcije, ali puno je lakse i slabije su. Nek se jos malo strpi. U utorak imamo kontrolu 😊❤️
Bebin ves sam oprala u obicnim persil kapsulama i stavila baby omeksivac. Na vesmasini imam baby program pa sam prala na tome. Planirala sam u posebnom sensitive za bebe ali sam odustala, jer iskreno mislim da sto cu vise tih "specijalnih" proizvoda za bebe koristiti da ce mu koza biti osjetljivija. Vodim se onom ako ima predispoziciju za alergije imat ce ih prala ja u baby deterdzentu ili obicnom, kupala ja njega u bademovom ulju ili hipp samponu
Kremu cu jgl i sudocrem ako bude crvenila
-
Dm je zakon ja i inace sve kupujem tamo bas zbog bodova, ja sam skupljala od pocetka trudnoce i sa svim tim kuponima sam natukla preko 2000 bodova tako da sam racun od 700 kn na kraju platila 500 i opet mi se vratilo preko 100 bodova 🙈
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/sest-bolnica-u-zagrebu-obnavlja-se-istodobno-ravnatelji-uvjeravaju-da-liste-cekanja-nece-biti-duze-nego-sto-su-sada-20220730
To ima samo kod nas da sve obnavljaju u isto vrijeme.
Petrova i Merkur će se obnavljati na jesen.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Kremica jedna od prirodnijih je Weleda, al nekom odgovara nekom ne! Ja osobno ću pavlovićevu i jgl. Inače meni se pavlovićeva pokazala puno uspješnija u rješavanju crvenila nego sudocrem.
Deterdent koristim persil sensitive granule bez omekšivača. Najbolje mi paše njegov miris i bijela.roba mi je bijela zato sam se zadržala na njemu.
Tarry bolje ne dezificijens jer nije baš cilj da je beba u prečistim uvjetima ako kužiš što hoću reći. A ako tražiš zamjenu za omekšivač onda ti je to alkoholni ocat u koji možes dodat par kapi eteričnog ulja a ne moraš.
Slažem se Aries za kožu. A zvonkobonko za kreme!
Off topic - oko nas se opet razbuktala korona. Znači nema tko nema i samo se nadam da će nas zaobić do utorka kad mi je preglef
url=https://lilypie.com]
Cure evo i mene, ludnica od dana! Klima je napokon postavljena, cijeli dan sam na nogama i prvi put do sad vidim da su naotekle skroz, malo sam pretjerala očito, sutra samo odmor i lagano ☺️
Od robice imam svakakvih brojeva i svega, nadam se da će sve imati barem jednom 😂
Kremu za guzu ću uzeti u ljekarni kod nas, rade ju tamo i ima malo miris po vaniliji, Ugl odlicna je jer ju i ja po zimi koristim za lice kad mi je suho od hladnoće.
Za pranje sam spomenula već bila da sam sve Becutanom 2u1 oprala 🐑
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Omeksivac ni inace ne koristim, a za bebe bas mislim da ga je bolje izbjegavat… mi koristimo susilicu pa sve bude bas mekano, a znam da ljudi koriste i neke kugle (od vune??) u koje nakapaju etericnog ulja nekog pa to koriste i da bude super 🤷🏻♀️
Deterdzent cu i ja frosh za bebe, krema pavloviceva. Tu mi se ne izmislja bas topla voda, ako vidim da smeta cu promijenit….
I moze li me netko uputit u dm sustab bodova i to, ja nemam pojma o cemu pricate. U dmu inace bas rijetko kupujem, vise sam u bipe, ni nemam tu njihovu karticu. Valjda jedina zena u drzavi bez toga 😂🙈 pa samo ukratko zasto mi se to isplati i kakvi su to bodovi x10 o kojima pricate i to…
Btw davno ste jos spominjali njihove pakete za trudnice- kako se za to prijavim?
Bas ko da sam s marsa pala 🙄
Nisi jedina zena. Ja sam se uclanila kao zbog bodova nista nisam kupila na katticu i ne kuzim nista i cula sam za te pakete za trednice i bebe, ali nije mi nista jasno. Pa iyto trazim pojasnjenje iskusnijih
Bodove DM- a ni ja ne kužim baš najbolje. Prije mi je to bilo dosta jednostavnije.
A što se tiče poklona znači dođete samo na blagajnu i kažete da bi podigli paket za trudnice, provuku vam karticu i dobijete vrećicu sa promo sitnicama. A kad rodite onda s rodnim listom isto na blagajnu al ovaj put kažete da ste došli po poklon za novorođenče.
A sad i ja čekam pojašnjenje kako i što s bodovima.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji