Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    30. Srpanj 2022. 00:13

Uhh peglanje, to odradim sjedeći jer se raspadnem ako stojim. Uglavnom sjednem na stolicu ili kauč, stol za peglanje podesim na razinu koja mi odgovara i udri....znači sve ste danas u pripremama 💪 
    Kod mene je sve spremno samo moja glava nije (znači ono najvažnije nije spremno).
    Danas sam se tako pohvalila.da.sam bez nekih bolova da bi večeras doslovno tražila položaj u kojem ne boli...ova mala toliko skače i toliko se nabija dole da me žari i totalno ne mogu kontrolirat pritisak koji stvori. Brže bolje sam otišla leć ne bi li bilo podnošljivije. Isto ovako kao Aries osjećam je na sve 4 strane svijeta i pitam se kolika je....a isto tako razmišljam da.mi je rodit malo prije spasila.bi se, a.onda opet lad krene nešto boluckat mislim ajmeee ne bi ja još....uglavnom nesređena glava kako rekoh.

url=https://lilypie.com]

tenaa
    30. Srpanj 2022. 00:42

Mallla

Uhh peglanje, to odradim sjedeći jer se raspadnem ako stojim. Uglavnom sjednem na stolicu ili kauč, stol za peglanje podesim na razinu koja mi odgovara i udri….znači sve ste danas u pripremama 💪
    Kod mene je sve spremno samo moja glava nije (znači ono najvažnije nije spremno).
    Danas sam se tako pohvalila.da.sam bez nekih bolova da bi večeras doslovno tražila položaj u kojem ne boli…ova mala toliko skače i toliko se nabija dole da me žari i totalno ne mogu kontrolirat pritisak koji stvori. Brže bolje sam otišla leć ne bi li bilo podnošljivije. Isto ovako kao Aries osjećam je na sve 4 strane svijeta i pitam se kolika je….a isto tako razmišljam da.mi je rodit malo prije spasila.bi se, a.onda opet lad krene nešto boluckat mislim ajmeee ne bi ja još….uglavnom nesređena glava kako rekoh.

Potpisujem ovo za glavu od rijeci do rijeci. Htjela bih da je ranije i da ne pređem termin ni slucajno, a cim se krene nesto događati u trbuhu odma mi je u glavi pa nemoj jos, strpi se jos malo 😂😂

• TonkoBalonko1
    30. Srpanj 2022. 03:35

Pozdrav cure :) 
    Dugo vas citam i prikrajka pa sam se odlucila javiti :) 
    Cula sam da se i Petrova, kao i Merkur, trebq na jesen renovirati. 
    Malo mi cudno da ce 2 bolnice renovirati... imate li vi kakve info?

Mallla
    30. Srpanj 2022. 08:18

Jutrooo!
    E zvonkobonko tako nekako ti je i kod mene, preko dana dojam kako ja super podnosim vrućinu i trudnoću a onda me odjednom sastavi. U životu mi se tjeme nije znojilo sad se znoji. Da ne kažem da mi na trenutke ponestane zraka i tako veselje.
    A sinoć sam mislila da će me trudovi uhvatit koliko me bebino gibanje bolilo i pritiskalo.
    Ovo za spremanje ako imaš vremena i volje za pranje i peglanje odradi to dok si još pokretnija...nije da nećeš kasnije moći ali je "teže" ili ako će netko to odradit umjesto tebe onda svejedno kad će.
    Mi što imamo puno robe to je uglavnom naslijeđena roba i nje je puno i to puno zauzme mjesta al ne bude iskorištena roba. Nešto se obuče jednom a nešto ni jednom. Opet lako ćeš dokupit ako ti nečeg bude malo, bar se sad da nabavit bodića za neku ok da ne kažem malu cijenu.
    Slažem se da kratkih bodića ne treba baš nešto jer 9mj je super bebi u tankom bodiću dugih rukava, za kratki nek se nađe ako baš upeče ili za ispod neke majice.
    Kod mene su hlačice uglavnom neutralnih boja pa se da iskombinirat nešto. Nekako bebe su u svemu slatke.

Mallla
    30. Srpanj 2022. 08:29

https://ibb.co/F6zzz7H
    Evo ladice s 50-56, dio 62 i dodatcima
    Uzmi u obzir da imam prethodno 2 curice (ljetna i zimska) i da je prva naslijedila robu od rodice (ljetna beba).
    1 - plišano odjelce
    2 - kratki romper
    6 - kratkih bodića
    11 - dugih bodića
    7 - hlačica
    2- jaketice pamučne
    Hrpa čarapica
    1 majica dugih rukava
    5 majica kratkih rukava
    2 šorca
    3 pamučne duge piđame/kombinezona
    Hrpa kapa, trakica (koje su na glavi bile 1 ili ni jednom)
    10 - tankih tetra pelena
    7 - tetra krpica
    E sad ovo sve znači da ću samo mrvu rjeđe palit mašinu nego da imam u pola manje robice od ovoga. A mnoge bebe rastu brzo (moje bas i ne) pa bi ovi brojevi bili totalno ne iskorišteni.
    Tu među ovim.nabrojanim npr. Kratke majice nošene 1 ili ni jednom, dio hlačica također....bodije jesam mijenjala nekad i čiste eto da ne bude d nisu nikad obučeni.
    Neke od stvari su mogle nositi i kad su prerasle taj broj...
    Opet napominjem ovoga je previše i pola od ovog je ok!

Mallla
    30. Srpanj 2022. 09:18

zvonkobonko

Hvala tiii na detaljnom opisu 🥰
    Ma mislim da cu jos samo kupit par onih jednodjelih bodija i hlacica s carapicama (jer nije bilo za kupit sad na ljeto takvih stvari) i to je to…
    Nesto cemo sigurno i dobit, a inace ne volim gomilat stvari…
    Jedino nemam (i ne planiram imat) majice ikakve. Plan mi je bebicu drzat samo u bodijima, jer ne volim kad se te majice istrpaju iz hlaca, pa se dizu pa ih moras natezat… bodiji mi se cine puno udobniji i prakticniji.

Ni ne trebaju ti majice, realno nepraktične skroz.

• Mima_zap
    30. Srpanj 2022. 09:24

Ja nisam našla jaknice tak male 56, imam dvije majice dugih rukava koje se oblače preko glave i dvije koje se vežu kao benkice. Jaknu ću uzeti ako vidim da bude hladnije jer svi kažu da će brzo prerasti br. 56. To ću preko bodija staviti. Prva mi je beba i pokušala sam kupiti što manje tih stvari koje idu preko glave a više na kopčanje. Bar za početak dok se ne ufuramo u presvlačenje. Kupila sam još neke stvari 62/68, a dosta sam i dobila, makar neće sva pasati po sezoni. Dobila sam robice do godinu dana, osim br.50 i 56 jer je šogorica dala nekome a taj netko nije vratio.

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

Aries5
    30. Srpanj 2022. 10:17

Dio Petrove se preuredivao vec a sad najesen ce se drugi dio, e sad koji i kako ne znam al znam da je bila navala na sv. Duh 4.,5.,6.mjesec
    -
    Robicu sam svu naslijedila, mi smo kupili svega par stvari. 
    Kolicinski sam dobila savjet da imam spremno cisto za 7 dana bodi, hlace, majicu (ako zelim dok je jos toplo oblacit) i pidzamu jer ce biti dana kad cu ga morat 3x komplet presvuc zbog kakice do vrata, bljuckanja i sl, a bit ce dana kad ga necu morati pa sam si ja tako i rasporedila, a da opet ne moram prati svaki dan njegovu robicu.
     56 imam malo stvari, 62 nekako najvise 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Aries5
    30. Srpanj 2022. 10:47

zvonkobonko

Aries jesam dobro shvatila da ti imas dovoljno odjece da je ne moras prati tjedan dana, a da dijete presvlacis po 3puta? To mi je cini bas puno

Nemam bas toliko al npr vel. 56 bodija imam najvise oko 15
    Majica 5-6 
    Hlacica 5-6 
    I pidzamica 5
    Carapica na izvoz
    Isto tak i vel.62 
    Ajmo reci cisto za svaki dan u tjednu, ako se u ponedjeljak odluci pokakati da izlazi na sve strane da imam cisto a opet da ne moram panicno odmah prati tu robicu koju sam skinula jer nemam drugu

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Mallla
    30. Srpanj 2022. 11:10

Jaknice - više duks, prva beba mi je bilaa zimska zato to imam, jedna je plišana iz Kik-a a jedna pamučna iz H&M kupljene za po 20kn u ljeto 2016 😬 ne bi bila u suprotnom kupila....a sve je tako slatkooo.
    Opet ponavljam ako budete imale bebu bljuckalicu i litalicu (nisu svi takvi) i vidite da treba bodija onda kklik sinsay npr za 70kn 5 običnih bodija za 3 dana je kod vas....za prvu pomoć bebi koja nosi 56 ako je sve prljavo obučeš 62. Ili netko trkne u pepco i za siću kupi par komada. Tada gledaš samo da nadopuniš ne toliko kvalitetu. S tim da većina taj 56 preraste u roku 10ak dana.
    A Haljinice, jaknice, ove zimske skafandere je uvijek bolje uzeti broj veće nego beba trenutno nosi, al to ćete svi u hodu uočit što vašoj bebi odgovara.
    I ne znam kakva će mi biti beba br.3 al prvih mj dana je uglavnom bilo čisto. Nisu bile bljuckalice, a litavice tu  i tamo, valjda imam sreću.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.