Ja nemam iakustva s tom vrstom boli, tj. Kod mene kad krene tako krene zapravo porod i to bude baš taj dan, znači ništa pripremno. Širenja zdjelice, zatezanja, nabijanje dole, žareća bol to ponekad osjetim al brzo stane ssmo što u mom slučaju nije usporedivo s menstrualnom boli. Ali teško je raspravljati o doživljaju boli.
Uvijek se nekako vodim istim savjetom, tuširanje, magnezij i odmor....ako ne pomogne onda savjetovanje s dr.
Osjetim ponekad i težinu trbuha ili nabijenost jedne strane ali to sam povezala s položajem bebe jer bude specifično.
Što se tiče namještanja ja više ne mogu baš na leđa, smeta mi jako, počne mi biti nelagodno. Pa se vrtim s boka na bok al i to mi bude zamorno zaležim bok i probudi me neugoda....al evo me 36+0 još malo i ulazim u veliko finale, samo se nadam da neću prenosit 🙄
url=https://lilypie.com]
Ja sam ti imala povišene leukocite još prije, čini mi se čak 35 +, slali su me na urinokulturu što je bilo sterilno i to je to
Hvala ti,imam u pon kontrolu kod ginekologa pa cu bas vidjeti sta ce mi reci
Pozdrav! Dosli su mi upravo nalazi mokrace i vrijednosti su mi povisene,proteini i leukociti. Da li ste imali slicno i koliko je zabrinjavajuce? Prije 3 tjedna kad sam radila nalaz sve je bilo ok. Trudna sam 29+3.
Leukociti 25 u/l +
Proteini 0.25 g/l +
Sediment urina 4-5
Pozdraav, evo i mene padobranca.. i u mene ista stvar, sve bilo ok uvijek sto se tice urina, do jucer, takodjer leukociti i proteini, ali meni su rekli kao zbog dehidriranosti, po njihovom ne unosim dovoljno tecnosti u organizam, a pijem sasvim normalno i samo su mi rekli da vise tekucine i trebalo bi se popraviti 🤷♀️
Nadam se da ce nam objema povecani unos tekucine pomoci🤞🏻
Ja oprala sve skupa 3 vesmasine odjece, tetrica i posteljine, pola sam peglala danas pola cu sutra. Bila sam za peglom dobrih sat i pol i nisam trebala toliko jer me vec sad sve zivo ubija od stajanja, al to je ono moje "ma mogu jos to, ajde budem sad jos i ovo" a navecer kad legnem u krevet sam ko da me netko tukao cijeli dan
Mali je i dalje neumoran u trbuhu, ne znam kako ima vise mjesta izvoditi to sto izvodi al dobro osjecam ga u isto vrijeme na dijafragmi, mjehuru, iza na crijevima i sa obje bocne strane.
Ja sam u onoj kategoriji da se nadam porodu barem tjedan dana ranije i vec sam upozorila muza na sve aktivnosti koje provodimo od 38 tj 🤣
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Ja sam mislila idući tj. krenuti sa pranjem i slaganjem robice. Moram složiti kofer za bolnicu jer su mi sve stvari i kozmetika natrpani u bebinu komodu 😅 danas sam kupila dva kompletića br. 50 jer imam sve od 56 nadalje, pa rekoh bar da imamo za izlazak iz bolnice ako bebačica bude manja.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Sve peremo danas, ja sam došla do broja 68 sa pranjem i peglanjem, reko neka bude sve opeglano pa sam bez brige jedno vrijeme.
Peglanje me čeka sutra jer su najavili kišu ☺️ Radit ću i zapečenu piletinu s krumpirom u bijelom umaku u pećnici ( inače nam kuhinja nema prozor pa izbjegavam po vrućini paliti pećnicu) 😂
Moja curka isto nalazi mjesta i ne kuzim kako, nekad imam osjećaj da će mu pupak prsnuti van jer se bas kod njega smjesti, danas smo imale zdrav rucak al je za desert bio sladoled 😎😅
Nisam isla po kolu iz megica! 🥤Još uvijek je u mislim Ahahahah jučer oko pola 12 kaže meni dragi da mu se jede megic, reko ne stavljaj soli na ranu 🍟🍕
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Sve peremo danas, ja sam došla do broja 68 sa pranjem i peglanjem, reko neka bude sve opeglano pa sam bez brige jedno vrijeme.
Peglanje me čeka sutra jer su najavili kišu ☺️ Radit ću i zapečenu piletinu s krumpirom u bijelom umaku u pećnici ( inače nam kuhinja nema prozor pa izbjegavam po vrućini paliti pećnicu) 😂
Moja curka isto nalazi mjesta i ne kuzim kako, nekad imam osjećaj da će mu pupak prsnuti van jer se bas kod njega smjesti, danas smo imale zdrav rucak al je za desert bio sladoled 😎😅
Nisam isla po kolu iz megica! 🥤Još uvijek je u mislim Ahahahah jučer oko pola 12 kaže meni dragi da mu se jede megic, reko ne stavljaj soli na ranu 🍟🍕
Sad kad si spomenula 68 to mi je znak da sam trebala i to danas oprati jer sam gledala tu kutiju al reko mozda mi je prerano.. oprat cu je sutra 😂
Ja sam spremila (citaj naslijedila) samo 56 i 62, 50 mi se uvijek cinilo jako jako malo pa to nisam ni gledala u ducanima
I da carapica imam na izvoz 😂😂 al ja sam bolesna na te minijaturne carapice i svaki put do sad kad smo nesto kupovali ja bi prvo na odjel sa carapicama i obavezno uzela jedne 🙈🙈
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Sad kad si spomenula 68 to mi je znak da sam trebala i to danas oprati jer sam gledala tu kutiju al reko mozda mi je prerano.. oprat cu je sutra 😂
Ja sam spremila (citaj naslijedila) samo 56 i 62, 50 mi se uvijek cinilo jako jako malo pa to nisam ni gledala u ducanima
I da carapica imam na izvoz 😂😂 al ja sam bolesna na te minijaturne carapice i svaki put do sad kad smo nesto kupovali ja bi prvo na odjel sa carapicama i obavezno uzela jedne 🙈🙈
Pametnije oprati sad dok još imamo “slobodnog” vremena 😂
I ja san naslijedila ali i pokupovala i dobila robice, stvarno puno imam, od 50 na dalje, vidjet ćemo kolko će biti velika gospodična 😎
Imam carapica toliko malih da ono meni stanu na nožni palac kolko su male 😂 ti barem samo carape kupuješ, meni je sve slatko
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
I ja sam oprala sav veš za bebu, sad ga treba složiti i sortirati pa peglati (to će mi mama pomoći). Ali nikako da se natjeram da složimo tu sobu. Treba i komodicu sastaviti i tako, svašta po malo. Samo si mislim da ne rodim prije nego to poslozimo 😂🙈 za vikend ćemo se definitivno primiti posla...
I ja sam oprala sav veš za bebu, sad ga treba složiti i sortirati pa peglati (to će mi mama pomoći). Ali nikako da se natjeram da složimo tu sobu. Treba i komodicu sastaviti i tako, svašta po malo. Samo si mislim da ne rodim prije nego to poslozimo 😂🙈 za vikend ćemo se definitivno primiti posla…
Kako ste vas dvoje? Malenom se vise ne zuri van 🙈
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji