Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Granger
    29. Srpanj 2022. 12:01

E to, tak nešt mi treba. Najvažnije mi je da je na baterije jer nemam utičicu s te strane sobe. Hvala cure. ❤️

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

tenaa
    29. Srpanj 2022. 12:15

Imamo i lampu, nije jaka, mislim da sam ju cak u ikei uzela prije koju godinu i nju bih stavila na stol za prematanje, a u nasoj sobi su lampice vec isto koju godinu ako ce spavati sa mnom, a ja se nadam da hoce
    Stigao nam je baldehin, brat ga je preuzeo jedva ga cekam vidjeti. Na moru imam za sebe obicni bijeli zbog komaraca, ali ovaj je puno ljepsi 🥰🥰
    Ovcicu Ewana je njegiva sestra narucila
    Kad ste spominjale radosnice koje ste bile preporucile (osim one ekstra vjerske) nisam zapisala, a da ne trazim sad na 100 stranica? 
    Kuhalo i te stvari necu jos uzimati, to uvijek mogu kad mi zatreba uzeti, robot usisivac i ja pikiram uzeti sad taman kad se stan cijeli sredi
    Kameru nismo uzimali, dosta je mali stan, a i planiram da ce spavati s nama, ako zatreba, kupit cemo
    Pisale ste za dude, imamo 2, ali ja sad iskreno ne znam koja je to marka, opcenito za pola stvari ne znam koja je marka sto imamo. Sto se tice duda i bocica necu ih jos uzimati jer kod nas to svi donose u babinje pa da mi se ne gomila, ako zatreba, kupir cemo

tenaa
    29. Srpanj 2022. 12:18

Aries i ja sam usla u 36tt 😱 meni nestvarno brzo sve prolazi, za 2 dana kalendarski sam u zadnjem mjesecu

Megi0102
    29. Srpanj 2022. 12:19

Inače imam zvijezdu iz ikeje na baterije pored kreveta pa sam ju mislila i sad koristiti jer nije prejako svjetlo a opet vidi se, ne mogu naći točno na internetu al stavit ću sliku slične , moja je bijela i bas sam zadovoljna s njom

https://bazzar.hr/p/XNKM69A-konstsmide-1218-663-led-bozicna-zvijezda-jantar-led-bakrena-s-postoljem-s-prekidacem-timer

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

bellaru
    29. Srpanj 2022. 12:29

Radosnica love print. Ja sam sad narucila album za krstitke za ovo sta sam fotkala krstitke. 
    Meni je moja pokojna sestra za klinca kupila lampu jednu u.obliku malog oblaka koja se sama.ugasi nakon nekog vremena. Nije jaka a opet se vidi al mislim da se od ispod stisne gumbic. Al ima u ikri onih malih ogruglih sta se zakelje za nesto. 

Aries5
    29. Srpanj 2022. 12:32

tenaa

Imamo i lampu, nije jaka, mislim da sam ju cak u ikei uzela prije koju godinu i nju bih stavila na stol za prematanje, a u nasoj sobi su lampice vec isto koju godinu ako ce spavati sa mnom, a ja se nadam da hoce
    Stigao nam je baldehin, brat ga je preuzeo jedva ga cekam vidjeti. Na moru imam za sebe obicni bijeli zbog komaraca, ali ovaj je puno ljepsi 🥰🥰
    Ovcicu Ewana je njegiva sestra narucila
    Kad ste spominjale radosnice koje ste bile preporucile (osim one ekstra vjerske) nisam zapisala, a da ne trazim sad na 100 stranica?
    Kuhalo i te stvari necu jos uzimati, to uvijek mogu kad mi zatreba uzeti, robot usisivac i ja pikiram uzeti sad taman kad se stan cijeli sredi
    Kameru nismo uzimali, dosta je mali stan, a i planiram da ce spavati s nama, ako zatreba, kupit cemo
    Pisale ste za dude, imamo 2, ali ja sad iskreno ne znam koja je to marka, opcenito za pola stvari ne znam koja je marka sto imamo. Sto se tice duda i bocica necu ih jos uzimati jer kod nas to svi donose u babinje pa da mi se ne gomila, ako zatreba, kupir cemo

Radosnice pogledaj u Hoću knjigu imaju lijepih, vise vrsta od 90-250 kn zna biti i u mulleru i baby centru ali oni obicno imaju samo jednu vrstu u rozoj i plavoj boji i mislim da su oko 150 kn

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Nora67
    29. Srpanj 2022. 15:35

Pozdrav! Dosli su mi upravo nalazi mokrace i vrijednosti su mi povisene,proteini i leukociti. Da li ste imali slicno i koliko je zabrinjavajuce? Prije 3 tjedna kad sam radila nalaz sve je bilo ok. Trudna sam 29+3.
    Leukociti 25 u/l +
    Proteini 0.25 g/l +
    Sediment urina 4-5

Iri
    29. Srpanj 2022. 16:41

Nora67

Pozdrav! Dosli su mi upravo nalazi mokrace i vrijednosti su mi povisene,proteini i leukociti. Da li ste imali slicno i koliko je zabrinjavajuce? Prije 3 tjedna kad sam radila nalaz sve je bilo ok. Trudna sam 29+3.
    Leukociti 25 u/l +
    Proteini 0.25 g/l +
    Sediment urina 4-5

Pozdraav, evo i mene padobranca.. i u mene ista stvar, sve bilo ok uvijek sto se tice urina, do jucer, takodjer leukociti i proteini, ali meni su rekli kao zbog dehidriranosti, po njihovom ne unosim dovoljno tecnosti u organizam, a pijem sasvim normalno i samo su mi rekli da vise tekucine i trebalo bi se popraviti 🤷‍♀️

🧔- 33 👩-28
    -2018- Baby boy M 💙

12.01.2022- ➕️
    Termin 23.09.2022- Baby boy L 💙

• Tarry
    29. Srpanj 2022. 16:52

Cure osjetite li povremeno kao menstrualne bolove skoz onak dolje? Ja ih dns odjetim, ne jako kao pravi menstrualni ali onaj osjecaj malo kao da cu dobit. Nadam se ds to nisu neke kontrakcije. Cure koje vec imaju iskustva s tim kojima je druga trudnoca mozda bolje znate. Pretpostavljam da bi bilo kakve kontrakcije puno vise boljele?

• Mima_zap
    29. Srpanj 2022. 17:05

Ja često osjetim pritisak u donjem dijelu trbuha, nelagodni je osjećaj i često mi je trbuh tvrd, mislim da to beba uzrokuje jer se sad jako puno miče. Više neznam kak bi se namjestila, pogotovo po noći, stalno se okrećem na lijevi pa na desni bok 

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.