Noge prvo i najbitnije, kupila sam na kraju Ice spray ili kako bi rekli hladan sprej za sportske ozljede, zena u ljekarni je rekla da slobodno po stopalima spricam, e sad, osjeti se olakšanje no ne i hlađenje tako da nastavljam kombinirati i mentol gel uz ovo. Pa eto cure s istim tegobama možete si olakšati barem malo na ovaj način
Magnezij to sam zaboravila jučer napisati, meni je ginekolog rekao piti magnezij do 37 tjedna pa stati, sjećam se da su neke pisale da može i cijelu trudnoću 🤷🏽♀️
Ljekarna nešto sam kupila fizički, nešto online, tipa tvojaljekarna.com ima 15% na prvu kupnju kod registracije, to vrijedi za sve sto nije sniženo pa sam uzela odmah i waya kapi s d vitaminom,sterimar sprej za bebu, multi-mum komprese za dojke Itd i sve je na -15%, osjeti se Ugl. I da termalna voda je snižena pa i to se isplati. Sto se tiče fizičke ljekarne uzela sam komprese za pupak i octenisept u spreju, mislila sam dal uzeti čepiće ili ne, pa mi je rekla Zenica da je neka nestašica cepica pa da uzmem svakako sad da imam za svaki slučaj, reko oke. Ne znam jel tako u Zg i okolici al eto provjerite.
Dojenje kremu za bradavice sam kupila u Dmu, biobaza pa ću vidjeti kakva je, dosta mama ju hvali.
Izdajalicu sam kupila ručnu tj Haakaa na principu vakuuma pa ako će Trebat kupit ću električnu.
Rodilište dudu varalicu sam definitivno planirala uzeti ali bočicu ne, nisam ni razmišljala o njoj jer se nadam da dohrana neće trebati 🤞🏽
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Hahahah Mallla sirimo ljubav 😂❤️ drago mi je da smo sve tu negdje sa misljenjem jer ja nekad mislim da sam jedina trudnica koja se ne zamara dojenjem, odgojem i tim nekim ostalim stvarima "po knjizi"
-
A drustvene mreze ne znam sto bi rekla.. najbolji su mi oni "must have sa prvim djetetom" i takvi koji zapravo samo reklamiraju nesto u sto ni oni sami ne vjeruju
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Cekam Mallu da stavi svoj popis za torbu za rodiliste 🤣
Ja sam svoje 90% slozila i danas sam prosla s muzem di i sto da zna i kaze mi da sam previse toga stavila u ruksak za radaonu, a ja sam sebi to tak slozila da mi je unutra sve sto mi treba "prvi dan"
Znaci:
2 spavacice
(1 u vrecici slozena sa rucnikom za radaonu i 1 u drugoj vrecici u koju sam umotala mrezaste gace za odjel)
Natikace i papuce
Nesto hrane i vode
Punjac i dokumenti
Mali nesseser (putno pakiranje gela za tus, kalodont, cetkica, labelo, dezic)
+ vrecice za prljavi ves
Dal i vi mislite da je to previse za taj ruksak?
Nebi htjela sve u kofer jer mislim da ce i meni i sestri koja ce mi trazit/dodavat biti lakse trazit u tom ruksaku nego po koferu a uloske cu samo zavezati za kofer necu otvarati paket prije nego mi zatrebaju
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Znaci odma sam zvala ljekarnu za cepice i stvarno je nestasica neofen cepica😮💨
Joj danas svi forsiraju nesto..dal dojenje..dal ad..dal prirodan porod dal nesto peto...i to se ide u takve krajnosti🤦🏻♀️🤦🏻♀️ al isto je i sa zdravom prehranom itd. I ljudi bas imaju potrebu matretirat sve oko sebe sa tim.
Meni je moj mali otrgnuo komadic bradavice kad je cica i vise nisam htjela dojit od treume. Imam jos sliku negdje tog. Al nisam cak u strahu nekom od dojenja. Ako ide super ako ne ide ok. Voljela bi da mogu kombinirat sve. Pogotovo Ad po noci😄 nisam ni neki ljubitelj izvadit cicu bilo gdje i dojit jer eto to je prirodno .
Ja sam mislila za bolnicu onaj vojnicki ruksak jer u njega stane ko u mali kofer a u boks a uzet manji ruksak za boks . Muzu ce bit lakse ruksak na ledja i bebu u ruke kad cemo ic doma nego torbu neku nosit. Vi cete nosit dokumente i novce?ja se ne sjecam dal sam nosila uopce to na prvom porodu.
Kad kazete da cete nosit dude..ne osudjuju li tamo po bolnici osoblje to?🤔 prije je to bilo BIG NO
Aries5 pa meni se cini puno…
Ja sam se mislila u taj za radjaonu stavit jednu spavacicu (btw jel radjamo u njihovoj odjeci il svojoj? Malo mi je cudno da moram svoju nosit, iako naravno draze mi je u mom bit, al ono…cudno), japanke, mob i punjac, slusalice, neke grickalice i vodu, labelo, termalnu vodu, jedan rucnik i dokumenti svi (osobna zdravsvena trudnicka i nalazi). I prazna vrecica za potrpat odjecu u kojoj dodjem.
Sto ce ti dva para obuce, mene to zanima?
U petrovoj u svojoj, a frendica kaze u st u njihovoj. Valjda ovisi od bolnice do bolnice
Ma necu uokolo hodat u japankama pa u njima u tus a bome necu ni bosa po bolnickoj kupaoni ili tusu hodat sigurno nek ja imam i jedno i drugo
Mislim na sv. Duhu je svaki box sad zasebna soba i stvari su sa mnom cijelo vrijeme u ormaru pa sam zato mislila vise strpat u ruksak pa da imam sve za taj prvi dan u njemu da se ne moram saginjat u kofer a i da sestri bude nadohvat ruke..vidjet cu ocu premjestit jos nesto u kofer
-
Ma imaju bolnice svoje spavacice ALI problem sa veserajem bacis na pranje 10 spavacica vrate se 3 a njima taj dan treba nezz 8 pa vecina bolnica inzistira na tvojoj a ove svoje imaju ako netko zaluta bez iceg
Makar po meni sta ce mi spavacica uopce dok radam, prebaci plahtu tek tolko prek mene tak i tak je donji dio vani
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
A pod dokumente mislim nalaze i zdravstvenu
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Aries da puno je toga za taj ruksak za rađaonu al taj "višak" smotaj u jednu kesu i stavi u kofer na vrh pa ćeš po potrebi sestri na odjelu ili nekoj cimerici reći samo da ti tu kesu izvuče ako ne budeš mogla sama.
Ovaj sadržaj što je Zvonkobonko napisala mi se čini 👍 s tim da ja ne nosim nikakve slusalice i to, a ni punjač.
Mislim da ti je dovoljna 1 spavaćica osim ako nije kod vss pravilo da u svojoj rađaš. Japanke preporučam tako da ako bude kapala krv i to ionako ćeš u japankama u kadu. 1 ručnik i izdvoji 1 gel za tuširanje, 1 gaćice i 2 uloška. To ti je za tuširanje! Vrećica za robu apsolutno, dokumenti, voda, mobitel, nešto za prigrist, labelo i termalna (al ja nisam u rađaoni koristila jer bi babice močile gazu pa bi me tapkale. Ovako ti se može dogodit kao meni da babica kopa po neseseru i pita se ma di je gel, sve sam izvukla al di je gel 🤣
Oba dva puta mi je bilo tako da čim sam došla ide skidanje, oblačenje japanki/papuča i njihove spavačice, njima predajem trudničku i nalaze a ja grabim vodu 😊 kasnije bi mi babice dodale mobitel. A onda kasnije u sobi bi uzele taj set za tuširanje i pomogle mi tuširat se, brisati i obući. Onda ideš na krevet ponovo i odmaraš e tad ti može zatrebat punjač, nešto za pojesti i to...sve to ovisi kasnije kako ćeš se osjećati i koliko moć sama.
url=https://lilypie.com]
Pa onda mi generalno ni ne treba "torba" za radaonu nego veci nesseser u koji cu staviti te sitnice pa sve skupa u kofer
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Zavidim vam na "malo stvari" 🙈😂 i uopće se ne šalim. Tu ništa ne dobiješ osim eventualno AD ako ne dojis. Dakle uz svoje stvari moram nositi svu robicu za bebu, higijenu, pelene, za sebe naravno isto. Mislim da ću se prebaciti na veliki kofer 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji