Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Granger
    21. Srpanj 2022. 19:01

Ajde super da je ipak samo lažno sve skupa. Šteta ipak zbog ranice i eventualne upale. Možda je ipak samo ranica pa će se i to smiriti. Najvažnije da si dobila potvrdu da bi sve bilo okej i da rodiš, a sad prekriži noge i izdrži još dva, tri tjedna. Taj tvoj dječak će valjda i prosjedit i prohodat ispred svih očekivanja. Mislimo na vas. ❤️

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Kokoloo
    21. Srpanj 2022. 19:15

Ajme Ima, taj mali te od pocetka dobro zajebava. 😁
    Odlicno da je lazno iako da, bilo bi sigurno sve ok i da rodis. Mali hiperaktivac jos u stomaku, iskreno se nadam da ce ispucat malo energije u stomaku i bit dobra, mirna, pospana beba. 🤣 Cuvajte se jos koji tjedan iako se i meni cini da bi on mogao ranije van, vidis da mu je dosadno unutra. 💕

Megi0102
    21. Srpanj 2022. 19:55

Evo cure javljam se s oduševljenjem nakon zadnjeg pregleda kod svog ginica, napokon smo na 4d vidjeli lice male bebacice 🥰 po meni ima nos na tatu, a moje usne , vidjet ćemo kad se rodi, bas mi je doslo da plačem dok sam je vidjela na ekranu jer do sad je uvijek imala preko glave ruku ili bila okrenuta prema unutra. Mjere su u tjedan, okrenuta je glavom prema dolje i spremna za izlazak 😂 dok je uzimao bris rekao je da mi je iscjedak malo žut kao da su vjv gljivice zbog vrućine i dao vaginalete, sad čitam da sve imate tako, nemam nikakvih smetnji, peckanja ni ništa, ne znam sad dal da to koristim ili ne. 
    Tako da bazen sada definitivno otpada iz planova, strah me još pokupiti kakve gluposti, dobro vi kažete. 
    Chivas12y naručivala sam ja od tamo, za dva dana došla dostava, iako nisam kolica nego igračke neke za kolica al sve u svemu nemam prigovora
    Ima super da je sve oke, neka samo mališa izdrži još barem tri tjedna 🙃 al ovo da ne smiješ dirati trbuh je grozno, ja ga već nesvjesno znam podragati, sigurno ti nije lako. 
    Tena gledala sam po internetu malo ima DM taj neki sprej za noge a sad koliko hladi je pitanje, pa dok sam to istraživala sam došla do onog rashladnog spreja tipa za ozljede, pa možda da s tim probam, naručiti ću sutra pa javim kad isprobam 😂 
    Blago vama s dobrom izolacijom i malim temperaturama, tu je preko noći super al zato preko dana blagi užas, u subotu smo na kraju odlučili otići na društvene igre kod svojih ispod klime 😂😅

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

bellaru
    21. Srpanj 2022. 20:26

Ima magnezij ulje u spreju. Mogu i trudnice
    https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/dodaci-prehrani/vitamini-i-minerali/magnezij/magnezijevo-ulje-orginal-100ml-17594/

Aries5
    21. Srpanj 2022. 20:38

Ima bas mi je drago da je sve okej, maleni neka se jos zabavlja par tjedana, a ranica ce brzo proci
    -
    Meni su ostale jos sitnice iz ljekarne za kupiti i neku hranu za bolnicu, a doma oprati robicu ali sama sebi govorim da imam vremena, a i neda mi se peglati po ovim vrucinama 🙈

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Granger
    21. Srpanj 2022. 20:52

amelie11

Joj vidis za hranu nisam ni mislila, sto cete si vi spremiti?

Hahaha... Od one situacije koju je opisala Brontosaurica ja bez sendviča neću ići. Rekla sam i mužu ako zaboravim da ima da upamti sendvič.
    Al i mene zanima što ste vi iskusne spremile? 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Aries5
    21. Srpanj 2022. 21:09

A ono necu pretjerivati jer se nadam da ce posjete ostati dozvoljene, uz to znam da gore hrana nije tolko losa, vise da imam nesto ako rodim usred noci.. mislila sam ili kroasane ili neke integralne kekse, ugl nesto zapakirano cemu ne smeta temperatura. Makar sendvic ne zvuci uopce lose haha

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Aries5
    21. Srpanj 2022. 21:24

Curke koje traze na bazzaru su vam oni setovi za njegu (tipa aventovog sa toplomjerom i cesljicem, skaricama i sl) na popustu imate taj aventov, jane, tommee tippee i sl

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Aries5
    21. Srpanj 2022. 22:06

zvonkobonko

Imabas mi je dragoda je ave ipak dobro! Nek se strpi malac jos malo :)
    .
    Joj vi vec sve kupile 😅😅😅 jel to normalno tako rano kupovat il smo mi neka bas napredna grupa :D
    Imam osnovne stvari, krevet robicu i to, al ove ljekarna stvari, za u bolnicu i to nope 😂

Moj plan je bio te sitnice kupovati od tamo 35 tjedana pa nadalje, pomalo 
    Al kak mi je sve tesko po ovim vrucinama vec sad mi se neda hodati po ducanima, uz to opet je krenula korona masivno pa mi se ne zadrzava previse po shopping centrima jos su i ti popusti pa su neke stvari "probrane" evo prosli tjedan sam prosla 3 dm-a da nadem jastucice za dojenje, ista stvar je bila sa dudama samo roze su bile niti neutralnih niti plavih, pa sam odlucila da kupujem kaj nadem pa nek stoji pokvariti se nece

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Princess_Mimi
    21. Srpanj 2022. 22:23

Ima, hvala Bogu da je sve u redu 😊 ❤️ Dogurati će on još i do termina, vjeruj mi 😂
    .
    Nego, zaboravila sam vam neki dan napisati, na zadnjem pregledu mi je dr spomenula kako ovdje više ne daju deksametazone, ti injekcije za sazrijevanje bebinih pluća nakon (mislim) 34tt jer su nova istraživanja pokazala da su rizici veći od benefita. Odnosno, dijete može zbog istih razviti neurološke probleme. 
    Kao male su šanse, ali može. Nevjerojatno je koliko ta medicina napreduje i kako se informacije mijenjaju iz dana u dan 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.