Naravno da se ni u Hr ne daju deksametazoni nakon 34.tj, inače hr porodništvo je miljama ispred irskog
Meni je došla patronažna jer sam med. sestru pitala za trudnički tečaj, ali ga nema za sad kod nas. Tako da je ona s patronažnom dogovorila da ova dođe kod mene i da mi održi kao kratko tečaj i odg. na moja pitanja.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Jel se netko od vas ove god prijavljivao na tečajeve grada Zagreba. Koliko je trebalo da vam odg? Ja sam se prijavila tj. poslala mail prije tjedan dana za online tečaj doma zdravlja Zapad i nisam još dobila nikakav odgovor.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Smeđi iscjedak ti je od pregleda na Hitnoj na kojoj si ipak bila prije pregleda “svog” ginekologa
Moja patronazna dolazi prije, nazvala me oko 20-25 tt i rekla tko je i da bi voljela doci prije poroda da prodemo neke stvari (nike obavezno, mogla sam i odbit) i normalno poslije poroda (sad se ne sjecam dal je rekla 3 posjeta nakon poroda ili 2 nisam sigurna) i nazvala me opet jucer da bi dosla u ponedjeljak ako mi odgovara i da si pripremim ako imam kakva pitanja za nju i da mozemo zajedno proci popis stvari za rodiliste i te sitnice.
Mislim da mozes odbiti dolazak ali nisam sigurna
Ja npr to nebi odbila ako nista drugo barem da ga izvaze, znam da ima nekih specificnih i nadobudnih (moja sestra je morala sakrivati dudu kad bi joj dolazila) ali tih 15 min kolko se zadrzi bi prezivjela
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Joj bit će vam glupo moje pitanje, ali... Jel trebam ja uzet bočicu u bolnicu za slučaj da dojenje neide pa treba AD? Ili onda to rade na špricu?
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Jel se netko od vas ove god prijavljivao na tečajeve grada Zagreba. Koliko je trebalo da vam odg? Ja sam se prijavila tj. poslala mail prije tjedan dana za online tečaj doma zdravlja Zapad i nisam još dobila nikakav odgovor.
Mima, meni su iz Doma zdravlja Zapad dan prije tečaja poslali mail, a na sam dan tečaja mailom dođe link za prijavu.
Ima333 super da si bolje ❤️
Baby love mast za bradavice je meni bila jednako dobra kao purelan al ta mast stvarno dobro dođe. Šeširiće ne bi kupovala dok ne vidim potrebu za njima. Izdajalicu bi ručnu dok ne vidim potrebu za električnom, al opet to je sve prema osobnim željama.
U rodilište nosim i dudu i bocu ovaj put se neću zafknit pa ne dat dudu 🤣
url=https://lilypie.com]
Ima333, veseli me što si bolje. Pozitivne misli, klima i laganini kroz ovaj toplinski val.
.
Na tečaju grada Zagreba su rekli da se možemo javiti patronažnim ranije, da uspostavimo kontakt. A onda ju zovemo kad rodimo, da dogovorimo dolazak kad dođemo doma. Dolazi 3, 4 puta, do djetetovog prvog mjeseca, kad slijedi prvi pregled kod pedijatra. Tako su nam rekli, al vjerujem da dosta toga ovisi i o samoj patronažnoj.
.
Ja sam jučer cijeli dan pomalo pakirala stvari za more, spremala stan. Umjesto da dobro spavam jer sam bila pošteno umorna, vrtila sam se dio noći. Onda se probudila na wc u 3 ujutro i nikako više zaspati. Oči ko u sove, mozak radi sto na sat. 🦉Zatim me počelo dolje boljet, inače nemam previše bolova. Možda sam se malo preforsirala. Nikako se namjestiti. I tako... Najljepše zaspala kad sam se morala dići. 😂
Najvažnije da su stvari spremne na vrijeme. Ne mogu se načuditi koliko toga svake godine nosim 🙈 Sljedeće godine kad dođu bebine stvari, roba, pelene, kolica, putni krevetić i još milijun sitnica, morat ćemo iznajmiti prikolicu ili kombi 🙈😂
Ove godine sa mnom ide moj Villow Pillow, pa cijela trudnička ljekarna, za svaki slučaj, ventilator jer u spavaćoj sobi nemamo klimu... I tako... 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji