Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess_Mimi
    21. Srpanj 2022. 22:27

Mi smo danas kupili jednu igračkicu sinu od malog brace kao kad dođe iz rodilišta. Čula sam za tu foru i svidjela mi se ideja. Nekako mi je lijepo to da im prvi susret bude veseli i da se maleni osjeća važno. Nema još ni dvije godine pa ne vjerujem da će puno kužiti ali voljela bih da poveže sam taj dolazak brata i mame iz bolnice s nečim lijepim 😊
    Isto tako, kad dođemo iz bolnice, probat ću prvo ja sama uči da ga pomazim i da se izgrlimo a onda nakon toga tata s bebom.
    .
    Kak ste vi cure mislile to izvesti?

Princess_Mimi
    21. Srpanj 2022. 22:28

*ući a ne uči (autocorrect me sabotira) 😂

Mallla
    21. Srpanj 2022. 22:28

Ima333 jako mi je drago da porod ipak nije počeo. A i da je otkriveno što je pa se tome može doskočiti. Sad odmaraj, čuvaj se i izdrži 3 tjedna. Ne želim ti da pređeš termin, ne želim ti toliki satarluk. Sić se kako smo komentirale da će prema kraju biti sve teže i bolnije...a jako me zanima kakav će akrobat biti van trbuha 🙈 mamu je doslovno rastavio na proste faktore!
    Ja bi potpisala Aries u priči oko nabavke i razloga za nabavku, evo kao da sam ja pisala komentar. Vruće je, ne da mi se, pokvariti se neće a ja ću biti mirnija ako je sve spremno. S tim da sam ja sutra 35+0 a planirala sam od 36tt u nabavku. DM nemam u gradu pa moram u drugi grad a sutra mi je prilika za to izvršiti. Iz ljekarne mi trebaju samo komprese i panadol baby (njega svakako uvijek imam u kući al sad nam je potrošen).
    Hrana za u kofer uzmem one kekse tipa Breakfast i to. Oni mogu stati a služe samo u svrhu ako bas u ne doba rodim i daleko bude obrok. Inače do sad sam u rodilištu skroz fino jela. A sendviča ako se sjetim putem ga uzeti kad krenem u rodilište ok, al pre vruće je da bi ga imala prije spremnog. Isto mogu naručiti dostavu ako baš zatreba ili mi netko donijeti.
    Opet kažem tu sam pred terminom i vrijeme mi je da budem spremna pa da pustim mozak na pašu.

url=https://lilypie.com]

• Kokoloo
    21. Srpanj 2022. 22:52

Princess Mimi, i ja sam cula za tu foru da se starijem djetetu kupi neka igracka koju bas jaaako zeli i donese skupa s bracom/sekom iz rodilista. Planiram isto tako. A sta se tice ko ce prvi put vidit bebu, po mene ce u rodiliste doc muz i sin (jer smo na otoku pa je obicaj da dodu muz i sin po zenu i dijete) tako da cu ih vidit istovremeno, pretpostavljam da cu ja trcat prema sinu a muz prema novoj bebi. 😁

Amelie, ja nisam uopce imala te kontrakcije nakon poroda, apsolutno nista. Jedino su me grudi uzaaaasni bolile od previse nakupljenog mlijeka itd. Ali kontrakcije nula bodova. Citala sam o njima i ocekivala ih al eto ocito sam bila sretnica!

Mallla
    21. Srpanj 2022. 23:31

Princes daa fascinantno kako su stalno nova saznanja i koliko zapravo tako širimo mogućnosti. Što se tiče dolaska doma, super mi je to s igračkom, fora! Moja.cura starija je bila kod bake dok sam ja bila u rodilištu, došla sam doma prije njih i onda je po dolqsku ona meni doletila u zagrljaj s buketom i igračkom za seku, bilo je jako emotivno, bila sam samo njena a onda smo skupa išle vidit seku. E tako nešto planiram i sada, prvo da se samnom izgrle i izljube a onda idemo upoznati seku. Iako mislim da ova mlađa neće kužit ništa.
    Amelie, kontrakcije nakon poroda meni su bile ništa naspram rađanja. Bolilo bi me dok beba sisa, znači bradavice bole i cijela utroba kao da će mi isisat organe. Ali mi nije nikada trebala tableta zbog toga. Dojila bi najcesce na boku i onda bi stiskala zube i noge, psovala sebi u bradu 😄 Al kod mene to nije trajalo puno dana nešto malo.

url=https://lilypie.com]

Princess_Mimi
    22. Srpanj 2022. 02:06

Amelie, ja sam baš jako osjećala kontrakcije i puno krvarila, ali to je trajalo svega par dana, nakon toga je bilo lakše. Jedino, kao što je Mallla napisala, boljelo me dojenje. Srećom i na to sam se navikla i već, kao u bapskim pričama, zaboravila na sve boli 😅

Princess_Mimi
    22. Srpanj 2022. 02:10

Ima iznenadilo me baš kad sam čula jer sam u prvoj trudnoći dobila injekcije a znam da se kod nas i još uvijek daju. Ako su stvarno istraživanja takva kako kaže, nadam se da će i naši doktori u korak s novom medicinom 🤷🏻‍♀️😁
    Kokoloo to si i ja mislim, nakon tih par dana ne znam kako ću izdržati bez "velikog" sina 🙈❤️
    Brontosaurica, evo isto sve. Leo ljubi trbuh svako jutro i mazi ga, govori braco. Ali naravno ne kuži da je stvarno beba unutra, tako da ne znam hoće li uopće povezati 😅

• Mima_zap
    22. Srpanj 2022. 08:12

Ja sam  uzela purelan mast jer svi kažu da pomaže. Jedino ne znam dal da uzmem šeširiće za dojenje. Patronažna mi je rekla ne, a nekoliko osoba koje poznajem su mi rekle da ih je to spasilo.

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

Aries5
    22. Srpanj 2022. 08:43

I ja sam razmisljala o sesiricima, u pon mi dolazi patronazna pa cemo vidjet kaj ce ona reci ali si mislim bolje da kupim pa da imam spremno 
    -
    Ja se probudila danas sa peckanjem u grlu i nekom prehladom, a muz je bio prehladen do jucer, njega sam testirala na koronu i bio je neg pa se nadam da mi je to samo njegova prehlada presla na mene, stvarno bi bio peh imati koronu i na pocetku i na kraju trudnoce 🤦🏽‍♀️

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

bellaru
    22. Srpanj 2022. 08:57

Vama patronazene dolaze prije poroda.?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.