Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aries5
    22. Srpanj 2022. 21:29

Princess_Mimi

Zavidim vam na "malo stvari" 🙈😂 i uopće se ne šalim. Tu ništa ne dobiješ osim eventualno AD ako ne dojis. Dakle uz svoje stvari moram nositi svu robicu za bebu, higijenu, pelene, za sebe naravno isto. Mislim da ću se prebaciti na veliki kofer 😂

I ja moram nositi sve za malenog osim odjece, makar sestre ostave par pelena u sobi na prematalici ako netko bas nema
    Meni je sve stalo u mali (iznenadujuce) a jedino ako mislim trpati uloske u kofer onda mi treba veliki, ugl.preslozila sam i sve mi je stalo u veci nesseser koji cu isto zakaciti za kofer

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Mallla
    23. Srpanj 2022. 00:18

Ima333 prije dok je ovak forum bio Klokanica (tako se zvao) su bili.admini, uređivalo se i skroz je bilo korektno. Od kad je prešlo u miss mama što je kao trebalo biti poboljšanje, dogodilo se totalno nazadovanje.
    Na klokanici si npr mogao osobi poslati privatno poruku što je bilo super jer bi tu razmijenili npr mejl i tako. Evo baš šteta što je prešutno dozvoljeno svakakvo ponašanje tu.
    Iako sam stava da je ignoriranje uvijek bio najbolji lijek za budale!

url=https://lilypie.com]

• Tarry
    23. Srpanj 2022. 00:51

Cure koliki su vasi koferi, moj je oko 55 cm duljine, valjda to nije preveliko. Samo me zelim da me izvrijedaju tamo sta toliko nosim😅 AD moramo nosit? Netko je sad soomenuo

bellaru
    23. Srpanj 2022. 07:48

Ja sam se bas pitala kako ne mogu tu nac za poruku poslat a na klokanicama se moglo. 

Htjela sam pitat  dal je koja na dijabetickoj dijeti gubi kile? Pocela sam dosta gubit pa ne znam do koje mjere je to ok

Mallla
    23. Srpanj 2022. 08:28

Tarry

Cure koliki su vasi koferi, moj je oko 55 cm duljine, valjda to nije preveliko. Samo me zelim da me izvrijedaju tamo sta toliko nosim😅 AD moramo nosit? Netko je sad soomenuo

Koliko znam u Hrvatskoj ne! Najčešće se nosi paket pelena, paket maramica i kremica + robica za odlazak doma. Za slučaj da bebi zatreba AD to rodilište ima.

url=https://lilypie.com]

• Tarry
    23. Srpanj 2022. 09:21

Belaru ja ih vec 2 mjeseca ne dobivam nikako zbog te dijete.. na pocetku sam pocela gubit i onda stalo i stoji.
    Kak ti podnosis dijetu? Meni je jako tesko i jedem ipak svaki obrok malo vise.. ali tipa vise voca itak.. sama si mjerim pa sam skuzila da mi brasno jako dize secer, vise od samog slatkog.

• Tarry
    23. Srpanj 2022. 09:21

Hvala Mallla!

bellaru
    23. Srpanj 2022. 09:54

Tarry

Belaru ja ih vec 2 mjeseca ne dobivam nikako zbog te dijete.. na pocetku sam pocela gubit i onda stalo i stoji.
    Kak ti podnosis dijetu? Meni je jako tesko i jedem ipak svaki obrok malo vise.. ali tipa vise voca itak.. sama si mjerim pa sam skuzila da mi brasno jako dize secer, vise od samog slatkog.

Ja sam tek sad pocela sa dijetom prije tjedan dana i evo vidim da sam skoro 1 kg izgubila. Pa ne znam koliko se smije ic u minus. Meni je problem jer ja sam navikla tipa na prehranu kao anticandida dijeta gdje nema glutena, kazeina i secera a ovo treba bas mjerit obroke, kalorije i nije isto sta i anticandida diejta jer ne znam  kako racunat  te zdravije namirnice kao tjestenina od smedje rize. Palacinke od kokosovog brasna, hambi pecivo od heljdinog brasna itd..a htjela bi sto manje glutena unosit. Neku vecer sam popila 2dcl vina i secer mi je uj na taste bio 5.5, dok jucer sam pojela par obicnih napolitanki i tamne cokolade i jutros je bio 4.8.. meni jenproblem sta ne volim bas voce osim lubenice i banane pa samo to jedem. I ocjedim si narance u sok. 

• Tarry
    23. Srpanj 2022. 10:11

Ja se vec 2 mjeseca mucim s tim i mislim si bolje bi bilo da nemam aparat i ne mjerim, ovako ja cesto provjeravam sto je dosta opterecavajuce.. da i meni je skroz nelogicno da mi nakon par kocki cokolade nist a pojedem bilo sto sto ima bijelo brasno tipa komad pizze jednom pojela, skaze iznad 7 nakon 2 sata. Meni nije problem na taste ni nakon sat nego nakon 2 u onda za tipa 2,5 ili 3 sata opet padne..

• Tarry
    23. Srpanj 2022. 11:13

Sad mi dosli nalazi zeljeza, dosta su losi, bas sam se zabrinula, kako se vama cini?
    Eritrociti 3.10
    Hemoglobin 100
    Hematokrit 0.288

Uzimam ferrum ali ocito ne pomaze.. sto mi predlazete? Brinem se da bebi nesto ne fali ako je meni tako nisio.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.