Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mima_zap
    19. Srpanj 2022. 09:54

Pretpostavljam da tvoja doktorica ima neku zamjenu, probaj naći tko ju mijenja pa se njima javi. Ne znam može li se već sad otkriti imaš li listeriju ili nešto slično, mislim da za to treba proći par dana.  

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

Aries5
    19. Srpanj 2022. 09:56

Eh da taj Aventov set sam i ja gledala ali nedam 250 kn samo zato jer je toplomjer dobar, jer ostale stvari u njemu ne vrijede ni 100 kn. Dobila sam preporuku za digitalne s mekanim vrhom od Hartmanna, makar ja mislim da je to vise ono na kakav naletis, moja sestra ima digitalan iz dm-a odlican joj vec 9 godina precizan, tocan dok je sogorici takav isti radio velika odstupanja u temp pa sad budi pametan
    -
    Mala magla nebi rekla da ima potrebe za hitnom, jedino ako ti bude bas bas lose a nebi smjelo pogotovo ako si povratila a sumnjam da ce biti i posljedica za bebu. Sve mi ovdje smo prosle neki oblik crijevne viroze jer smo pojele nesto krivo i bebice su zdrave bez posljedica

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Granger
    19. Srpanj 2022. 10:56

Ma ne sekiraj se MalaMagla. Nije to tako puno dana, a ako nije imalo čudan okus i miris onda nije ni bilo pokvareno. Posebno ako ti je sad okej.

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Mallla
    19. Srpanj 2022. 11:20

Mala Magla slazem se s curama. Nema nikakve potrebe za hitnom niti oni tamo mogu vidjeti je li nešto kao ni nečim spriječiti....uglavnom povratila si što je super! Možeš popiti mlijeka ako imaš. 5 dana u frižideru nije tako puno, a tuna sama po sebi zna biti teška za želudac.
    Opet da i pokvariš želudac ili crijeva ti si ta koja će se napatiti a beba će biti ok, jako mali je postotak uopće mogućnosti da bebi bude nešto.
    Bit će sve dobro!
    Magic baby - danas je 20% na skoro sve pa si pogledajte ako šta trebate. Ja sam kupila kolica ipak, Maxi Cosi Street plus! 
    Ja sam  jednom ulovila set za njegu od Tomme Tippe za 100 kn pa koristim taj toplomjer. 

url=https://lilypie.com]

• Tarry
    19. Srpanj 2022. 11:28

Mislim da se ne moras brinut za listeriju jer je to jako jako rijetko. Znam jer sam ispitivala uvijek doktore i vas tu i bas jako pazim oko voca i povrca zbog tog, ali u namazu tune koji je sigirno pasteriziran ili nesto ne bi trebalo biti listerije, a to sto je stajao duze moze ti aamo malo pokvarit zeludac. To je moje misljenje naravno, ali svakako pitaj doktora, sestru, da se smiris, vjerojatno bi i ja za svaki slucaj jer sam panicarka..

Mallla
    19. Srpanj 2022. 11:46

Fiziološku uvijek uzmem klasičnu u ljekarnoj, plus špricu i.iglu pa tako izvlačim. Za svakodnevnu higijenu nosa volim.koristiti sterimar baby, a za začepljenja Sterimar baby blocked nose i  Sinomarin ampule. Ampule su praktične za primjenu to svakako!

• Tarry
    19. Srpanj 2022. 12:11

Brontosaurica ovo zvuci uzas! Nadam se da cete brzo nadoci svi. Sto je bilo, jeste skuzili od koje hrane? Bas je nezgodno to ljeti, vjerujem da niste nisza skuzili po mirisu, okusu, sto je uzas jer kak opce onda skuzit.. 

Mallla
    19. Srpanj 2022. 12:22

amelie11

Hvala Mallla jaje mi je sad 800kn na popustu ☺️ Zvala sam dr sestra mi je dala da njemu kazem i rekao je da je moguce od mjehura to, pa sutra moram nosit urin u lab i urinokulturu isto na zavod. Sad si razmisljam kak cu u dvije posudice prvo cu u ovu za urinokulturu pa cu prebacit. Zadnji put sam dobila neku malu bijelu za urinokulturu a doma imam jednu iz ljekarne onu siru, jel moze ta i za urinokulturu?

Odličan je popust pa valja iskoristiti!
    E da može lako bit urinarno, al ajd da se otkrije pa da se i riješi.
    Možeš urinokulturu u široku bez problema!
    Ovako je meni dr. Dala uputu za urinokulturu - ustati se i pravo u kadu, zatim se oprati blagim sapunom i dobro isprati dva puta ponoviti postupak. Raširiti noge ispustiti prvi mlaz a zatim uloviti srednji mlaz i onda ostatak pomokriti u kadu. Paziti da ne diraš rukom unutrašnjost čašice ni poklopac.
    E sad možda nije pametno iz čašice u čašicu prebacivati. Možda da jedan dan uhvatiš ononklasično urin za laboratorij, a dan iza da nosiš za urinokulturu ili obrnuto, ovisi kako ti paše. Tipa kod nas se urinokultura radi ponedjeljkom i srijedom a običan urin bilo koji dan.

Mallla
    19. Srpanj 2022. 12:24

Brontosaurica

Hola cure, ja sam sinoć od 18 h povraćala i imala proljev jedno 50 puta. Noćas smo zvali hitni ginekološki za savjet jer sam bila dehidrirana. Sve što popijem bi povratila. Svekrva nam je došla pomoć u 23 i dobro da je jer je tad mužu krenulo. A mali od jučer kuri pod temp. Sad nema i nadam se da neće više. Mi smo se otrovali hranoom. Užas. Došla sam dolje oko 3 30 do 9 su me držali, dali mi 2 boce infuzije, 2 x radili ctg i utz i vadili krv. Sa bebom je sve ok. Ja još nisam naj naj ali nadam se da će krenuti na bolje.

Ajmeee...ovo je baš iscrpljujuće 😢 želim vam brz oporavak. Ne mogu ni zamislit tu muku.

Aries5
    19. Srpanj 2022. 13:38

Brontosaurice zvuci grozno, zelim vam svima brz oporavak ❤️❤️
    -
    Ma ne mozes po ovim vrucinama nista znati, ja kupujem iskljucivo trajno mlijeko pa nek je puno svega ali ovo svjeze se pokvari ako se ne potrosi u jednom danu, na meso sam isto osjetljiva pogotovo piletinu ili odmah kad kupim koristim ili zamrznem nista u frizideru ne ostavljam, tako radim i inace preko ljeta. Posebna zabrana su mi salame kupujemo samo trajne tipa cajne ili zimske, poli ne mogu vidjet tamo od svibnja do listopada jer mozes na njoj vidjet kako pocne zeleniti

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.