Super ovo za omni bas ga pijem i super je popust, hvala!
Teno super za pregled! Ja isto mislim da su mjere skroz
ok jer nema sanse da precizno mogu uhvatit..
Onda cu kremu za guzi uzet weledu i probat cu naci jos neku ljekarnicku. S cime cete na pocetku kupati bebe? Kazu da je cisto badovo ulje najbolje, imate li neku preporuku koje ili svejedno?
I da za cure koje piju zeljezo, meni je bio malo ispod granice i pijem ga no nisam opce znala sa bih trebala zbog bolje apsorpcije i vit c uzimat, je li to nuzno ili? Pijete li ti i vit c? Ja zeljezo uzimam ferrum za zvakanje.
Tena super za pregled! Ja sam nakon mora isto bila u blagom šoku, dobila sam 3 kg u 5 tjedana, al meni sestra govorila kao ajde napokon da si nešto nakupila 😂 to su smokve sve bile ahahaha
Tarry pijem Heferol kapsule i uz njega šumeći vitamin C, preporučio mi je ginekolog al i da nije pila bi ga jer je bolja apsorpcija željeza u organizmu s njim ☺️ I kako kaže zvonkobonko izbjegavaj mliječne proizvode nakon uzimanja
Amelie ovo ritmično pulsiranje je stucanje, prije par tjedana sam pisala kako ne osjećam bas da štuca, ko da je frajerica čula pa sad svaki dan štuca nenormalno 😂
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Btw neka od vas je pitala koji toplomjer planirate uzeti, ja vise ni sama ne znam koji bi jedni su za čeoni, jedni za usni jedni za klasični ma užas
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Mi smo uzeli Braun thermoscan 7, skuplji je malo ali mi ga je jako puno ljudi preporučilo i mislim da sam isto na fb vidjela recenziju za njega. Nismo još isprobali.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Toplomjer imam obicni alkoholni i taj cu koristiti
Ev. cu kupiti neki digitalni sa mekanim vrhom za svaki slucaj, osobno ne vjerujem digitalnima od kad je Korona 😂
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Amelie pisala sam nedavno za onaj lightning crotch, ili sijevanje u rodnici skroz nisko, meni se događa u zadnje vrijeme češće ali bilo je i u prvoj trudnoći i ne bi smjelo biti opasno. Ako na to misliš.
.
Danas je u Dublinu bilo 33 stupnja i meni je toliko loše bilo da sam mislila da ću se onesvijestiti. Drage moje žene ja ne znam kako preživljavati ljeto u Hrvatskoj trudne ali svaka čast 🙈😂
Toplomjer - ja sam sa prvim sinom na poklon dobila onaj aventov set sa toplomjerom, cesljicem, nozicama itd. I taj toplomjer mi je dan danas naaaajbolji! Jos mu mjerim u guzu jer mi dopusta i najtocniji je a fleksibilan bas za guzu. Top! Ne znam jel ga ima odvojeno izvan seta za kupit, valjda ima..
Bas sam isla pogledat, nema samo toplomjer za kupit koliko vidim. Bas bezveze da se mora kupovat cijeli set radi toga. Iako i onaj cesljic gusti mi je bio vrhunski za tjemenicu tako da cijeli set se meni stvarno pokazao odlicnim.
Aries sorry al tako si me lipo nasmijala 😃🤣 znači dočarala sam te za šankom 😃🤣🤣🤣
Amelie kad i pomisliš da je nešto odma magnezij i lezi odmoriti. Drugo nemaš što. Tvoje ti misli puno znače. Ja sam sad malo opuštenija jer računam sve i da rodim sad 98% bi sve bilo u redu. Često me nešto sjevne ili zaboli pa me bude strah eventualnog prijevremenog poroda. Mala mi trenutno ima neku virozu i ja je nosim i podižem pa se beba počne naguravat onda mi bude pritisak uglavnom bude me strah da ću nehotice nešto pokrenuti. Al čim osjetim da je tako nađem načina za malo leći i odmoriti.
To sijevanje imam i ja, a imala sam i u prethodnim trudnoćama.
Princes op op još 35 dana otprilike i eto bebe...ja vam ne mogu vjerovat kako je brzo došlo vrijeme za porode! I ovo za temperaturu, a znaš nije da imamo izbora 😃🤣 klima, hlađenje i preživljavanje.
Toplomjer imam običan digitalac, imam alkoholni i nabavila sam beskontaktni samo da mogu provjeriti jel fibra prisutna pa po potrebi da mjerim kolika. Računam 3 djece dok ja svakoj izmjerim old school fibru satrat ću se i ja i one. Najviše vjerujem alkoholnom.
Željezo pijem kendural C, on već u sebi ima vitamin C i mogu reći da mi odgovara.
Mene jako zanima u kojem je položaju beba i kolila je procjena. Osjećam je drugačije nego prve dvije. U svakom dijelu trbuha ja nju osjećam...a danas se cijeli dan nagurava, doslovno mi ne da mira. A mene su uhvatili naleti gladi katastrofa, samo tražim što ću jesti.
url=https://lilypie.com]
Hmm amelie ne bi te htjela plašiti al obavezno se javi dr. To mogu biti trudovi, nešto štonse javlja na mahove a ne prestaje kad se odmara 🤷♀️
Ne mogu ovako napamet znati ali vrijedi provjeriti i otkloniti sumnje.
url=https://lilypie.com]
Ne znam hoće li ti na hitnoj išta moći napraviti u ovom trenutku. Probaj piti puno vode i jesti laganu hranu. Ja sam jedan tjedan imala ili neku virozu ili sam neš pojela i cijeli tj. imala probavne smetnje, a jedan dan cijelo jutro povraćala, bila na hitnoj za trudnice i s bebom je bilo sve ok.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji