Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    18. Srpanj 2022. 11:58

Tena to je super pregled, odlično! Ma znas i sama da ovisi o ruci ginekologa gdje je i koliko precizno kliknuo a po tome i procjena težine, ne brini samo je procjena!
    A kilaža, hmm često različite vage različito kažu, ja sam kod gin uvijek teža bar 1kg nego doma 🤷‍♀️ al razumijem prvotni šok.

url=https://lilypie.com]

tenaa
    18. Srpanj 2022. 12:07

Od stvari smo jos dobili od frendice su izdajalica rucna, kadicu ona spejs satl (sto mjeri sve zivo, ne bih ju nikad kupila iskreno)
    Doma smo oslobodili stol s ladicama to ce biti za presvlacenje i ostavljanje kozmetike a ispod ce ici kanta za pelene i na stol ce ici nocna lampa. Komoda je malo dalje isto u sobi.
    Kupila sam baldehin plavi (totalno nepotrebna stvar ali ja sam odlijepila na to)
    Dobili jos odjece, rucnika s kapuljacom, dekica, duda, igracki 
    Ne znam uopce osim kolica i klokanice sta bih trebala nabaviti jos za pocetak, ako mi nesto bitno fali pliz napisete
    Nismo puno stvari morali kupiti, zato smo se bacili u pravljenje cijele nove kupaonice, krecenje i sređivanje nekih stvari po stanu, tak da ce mali dobiti novi stan 😅😅

Granger
    18. Srpanj 2022. 12:08

ima333

Tena, super za pregled! ❤️
    Ne sekiraj se za kilazu.. doma se samo ponekad izvazes cisto da malo sama popratis taj dio. Isto tako i meni tamo sestra uvijek nesto zaokruzuje, kemija.. mislim si, samo ti pisi kaj hoces, ja znam kolko sam dobila.

E baš to. Ja isto stala na vagu na prošlom pregledu pisalo 60.9 kg i kaže sestra odjeća+cipele i upiše 60. Sad na zadnjem pregledu stanem na vagu piše 61.9 ja isto imam odjeću i obuću upiše ona 62. 😂😂😐 Najbolje je popratiti doma i to je to...

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Tarry
    18. Srpanj 2022. 13:04

Super ovo za omni bas ga pijem i super je popust, hvala!
    Teno super za pregled! Ja isto mislim da su mjere skroz
    ok jer nema sanse da precizno mogu uhvatit..
    Onda cu kremu za guzi uzet weledu i probat cu naci jos neku ljekarnicku. S cime cete na pocetku kupati bebe? Kazu da je cisto badovo ulje najbolje, imate li neku preporuku koje ili svejedno? 
    I da za cure koje piju zeljezo, meni je bio malo ispod granice i pijem ga no nisam opce znala sa bih trebala zbog bolje apsorpcije i vit c uzimat, je li to nuzno ili? Pijete li ti i vit c? Ja zeljezo uzimam ferrum za zvakanje.

Aries5
    18. Srpanj 2022. 13:47

Kremu cu od pocetka Pavlovicevu nakon toga jgl, mislim da se sastav nijedne ne razlikuje previse od ljekarnickih i bolnickih a i sve mame oko mene koriste vise manje isto i vecina je zadovoljna, i jos sam uzela malo pakiranje sudocrema nek se nade ako bude kakvo crvenilo slucajno
    Za kupanje mislim da cu odpocetka hipp uljnu kupku, makar imam domace maslinovo ulje pa cu jos razmisliti
    -
    Tena super za pregled, vazno da sve napreduje kako treba, a kolko vidim sve ambulante imaju neke cudne vage 😂

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Kokoloo
    18. Srpanj 2022. 13:59

Tena, to si bila u mog ginekologa. Pisala sam vec da njihova vaga dodaje 5 kila i to mi sestra svaki put kaze al i dalje nisu u stanju nabavit novu vagu i redovno upisu tezinu koju pokaze vaga umjesto realne. Ja uopce to ne dozivljavam jer znam koliko kila imam tako da ne stresiraj se, kriva je njihova. 😁 E i da super za pregled! Ocito je doktor pricljiviji sa vama koie niste njegove pacijentice nego s nama sa otoka. 

tenaa
    18. Srpanj 2022. 16:18

Kokoloo

Tena, to si bila u mog ginekologa. Pisala sam vec da njihova vaga dodaje 5 kila i to mi sestra svaki put kaze al i dalje nisu u stanju nabavit novu vagu i redovno upisu tezinu koju pokaze vaga umjesto realne. Ja uopce to ne dozivljavam jer znam koliko kila imam tako da ne stresiraj se, kriva je njihova. 😁 E i da super za pregled! Ocito je doktor pricljiviji sa vama koie niste njegove pacijentice nego s nama sa otoka.

Nije mi nista sestra rekla haha ja sam vec paniku napravila.. nije bio previse pricljiv samo je govorio da da uredno, to ti ie dobro i sve na brzinu, ali dobro i dosla sam samo cuti da je u redu.

• Mima_zap
    18. Srpanj 2022. 20:36

Mene zadnjih par dana zaboli u trbuhu, skroz na lijevoj strani trbuha,  najčešće kad se okrenem na lijevi bok, to traje par sekundi ali je dosta neugodno. Isto kako me na početku trudnoće znalo al tad me na desnoj strani, pretpostavljam da su opet ligamenti maternice. 

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

Aries5
    18. Srpanj 2022. 20:57

amelie11

Koja je od vas nedavno rekla da imamosj da joj je beba skroz dolje, ja imam osjecaj ko da me s prstima grebucka po grlicu ili unutra dolje, bas neugodan i cudan osjecaj 😫ne znam vise cure sta je normalno, tlak mi se smirio a sad me ovo pocelo i to nakon sto sam zube prala nekako mi je smetalo da se saginjem i odjednom ko da me presjeklo lagano, bojim se da nesto ne krene 😕😓

Moj mali je nisko odpocetka, i u zadnje vrijeme mi se dogada da mi sjevne dolje da imam osjecaj da mu je ruka vani tako da bi rekla da su to cari zadnjeg tromjesecja kad imas bebu nisko. Jedini savjet koji ti mogu dati je da se ne saginjes nego da probas u cucanj 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Aries5
    18. Srpanj 2022. 21:23

amelie11

Joj hvala aries nadam se da je samo to jer sam se bas prepala, to mi je bas novi osjecaj… cak mi je doslo kao pred mengu onako pa me to jos vise uplasilo, ali kad razm moguce jer sam se saginjala :/ Nadam se da bude sve oke, bas nebi htjela roditi ranije bojim se toga 😕

Ma zato smo tu da razmjenjujemo iskustva, da nije ovog foruma vjerojatno bi bila na hitnoj svaka 2 tjedna sa nekim simptomom ovako vidim da smo sve manje vise u istim rastezanjima, grcevima, udarcima pa je lakse 
    -
    Inace danas mi se dogodilo sto valjda nisam ni sanjala, ugl susjedi su sinoc imali tulum do nekih 4 ujutro tako da sam tek tad zaspala da bi danas dok sam kuhala rucak sjela na 5 min za sank u kuhinji i zaspala, sva sreca pa sam stavila tajmer na indukcijsku pa se sama ugasila inace bi ostali bez rucka a mozda bi izbio i pozar 🤦🏽‍♀️ dosao muz s posla a ja ko pijanac neki za sankom spavam 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.