Dobro jutro cure, imala sam opet stanke spavanja po noći al nadoknadila sam 😂
Mi smo ušle u 35tjedan danas i tak mi to sve brzo ide al sam i uzbuđena jer se bliži termin 🥰
Kava užasna sam ovisnica, i prva tri mj ju nisam uopće pila jer sam imala mučnine i gadila mi se, sad bez problema popijem šalicu i bas mi treba, osjećam se nepotpuni bez nje al stavim vise mlijeka nego inače, praktički ko bijela kava.
Sušilica nevezano uz trenutne teme, dal vas veš nakon sušenja ima miris po gumi tj ne znam kako da to opišem, imam sušilicu i perilicu u jednom, dal još koja ima tih problema i zna rješenje za to, za sad sam sušila na zraku al preko zime mislim u sušilici jer je robica puno mekša ☺️
Kile mene ne brinu kile nego koliko još može izrasti trbuh 😂 imam osjećaj da je svako jutro sve veći, ne važem se doma a na prošlom pregledu sam bila +7kg, mislim da je to pristojno za ove tjedne, makar smo sad i na +8 ili vise čini mi se.
Brijanje noge još mogu al dolje nis ne vidim pa koristim ogledala, isto me smeta suma, razmišljala sam o depilacija al ne treba mi ta muka još 😅
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Cure koji ste vi madrac za kindac uzele? Dvoumimo se izmedu neka dva modela u magic baby, sintex comfort i sintex memo comfort. To su kao spuzve sve. Cijene su 800 kn, jedan je jeftiniji za 20 kn, to nebitno.. nego gledala sam i hespo i sad ne znam(tamo imaju opciju sa federima i samo sa spuzvom) nekako bi mozda ipak bez federa. Sto vi mislite?
A i bubamara ima nekih svakavih opcija, sto vi mislite? Ako je neka vise istrazivala i bolje se kuzi.
Mi smo nedavno kupili aeg perilicu susilicu skupa i mi smo jako zadovoljni. Nemamo nikakvih ptoblema i cak mi je draze tako upalit sve skupa nego premjestat iz jedne u drugu.
Eeeh, brijanje - ja isto ne podnosim tu bol cupanja tako da se oduvijek brijem. Doli se brijem kako uspijem, pojma nemam na sta lici kad izadem iz tusa. 😁
Ali stvarno nemam srama ako dodem u ginekologa i imam tu i tamo dio sa dlacicama, vjerujem da i on kuzi sve i da ga nije briga. Muza takoder ne zanima jel ima koia dlaka ili ne. 😂
Kava - od prvog dana nisam smanjila, pijem dnevno 2 kave u kaficu, jednu malu i jednu veliku i pase mi i ne bi mogla zamislit dan bez nje.
Ne farbam se vec godinama tako da s tim nemam problema ali bas razmisljam kako se moram osisati jer mi je kosa preeeduga i teska iako je konstanto ljeti u repu/pundi.
Megi probaj odraditi čišćenje sa sodom bikarbonom i alkoholnin octom, to bi trebalo eliminirati sve mirise.
url=https://lilypie.com]
Madrac - cure prošle godine su hvalile neki iz Ikee, al sad se ne sjećam baš naziva. Uglavnom dobro je da je tvrđi.
Moja oba dva su od spužve ali dovoljno tvrdi. Jedan je Meblo, a jedan je iz Lesnine Traumland kako li se zove. Zadovoljna sam i skroz su isti princip. Navlaka im je periva tako da je to prednost.
url=https://lilypie.com]
Megi probaj odraditi čišćenje sa sodom bikarbonom i alkoholnin octom, to bi trebalo eliminirati sve mirise.
Radim to barem jednom mjesečno, ne znam ko da se od te topline plastika zagrije pa smrdi, ne znam kako opisati 🥴
Madrac i ja nasljeđujem ikein madrac al stvarno ne znam ime jer još nije u stanu
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Mi smo kupili hespo madrac sa oprugama jer nam je teta u ducanu rekla da je bolje da su opruge jer se lakse i brze posusi ako se nesto prolije ili se dijete (kad bude vece) upiski a da su tvrdi nego oni od memorijske pjene pa je to kao bolje cijena je bila 450 kn a sad cemo vidjet kakav bude
-
Slazem se da je susilica spas imali djecu ili ne, ja uz susilicu volim reci da mi je i perilica za sude jedna od vaznijih aparata u kuci
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Jooj ja najradije nebi nikome dala da dira bebicu prvih mj. dana. Tata od mm i mene stalno grli i ljubi i jako mi je to iritantno, a čovjek je zbilja velik i naspram mene div i skoro da me zgnječi, mislim on to radi jer je tak veseo i takva osoba al ne želim da bebicu tak gnječi i ljubi... plus puši svakih 5 min i to se osjeti na njemu. Od ostalih znam da ako kažem da nek ne ljube da nebudu i da će prati ruke. Najgore je kaj je već korona krenula ponovo i na jesen će sigurno još više slučajeva biti i bojim se da ju netko ne donese tko dođe u posjetu.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji