Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mima_zap
    16. Srpanj 2022. 22:05

Ja sam izgubila pola kg u mjesec dana kad sam baš strogo pazila po toj dijeti, tako da nije niš čudno da nisi ništa dobila. Sad ne pazim baš pa dobijem 2kg mj, mislim trebala bi biti na dijeti ali guk mi je svaki put ok  😅 ja sam dobila ukupno 8kg za sad. Nadam se da ću dobiti max 12.

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

Aries5
    16. Srpanj 2022. 22:20

Ako je omeksivac za bebe smije se ali sa dodatnim ispiranjem ako sam dobro zapamtila. 
    Ja isto cekam da mi stignu jos neke stvari pa mogu poceti prati i to je onda to
    Dal cete robicu prati na 90 ili na 60?? 
    Torbu za rodiliste sam spremila samo moram nesto hrane ubaciti jos i vodu.

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Tarry
    16. Srpanj 2022. 22:29

Ja sam dobila 6 za ova 32 i nesto tjedna, s tim da kazem u zadnje vrijeme nist ne dobivam i brine me kako onda beba dobiva. Imam pregled tek tjedan iza, uhvatila me sad neka panika bi li se zbog tog trebala javit ranije.
    Mima zap na koji nacin nades neku sredinu? Ja pokusavam da su mi izmedu obroaka razmaci najmanje 2 sata da mi se taj secer stigne spustit a pisala sam neki dan cim sam pojela tjesteninu mi je skocio preko 8 i ne znam nikako kako da nadem neku granicu. Jedes li ista slatko? Meni se nekad bas uzasno jede sladoled i cips i svasta ali suzdrzavam se i uzasno je tesko.

• Mima_zap
    16. Srpanj 2022. 22:50

Tarry, ja zapravo nemam povišen šećer, samo mi je ogtt bio zadnji 8,8 a trebao bi do 8,5. Oba guka su mi bila uredna, prvi sa strogom dijetom, ali i drugi gdje sam tu i tamo keks pojela ili sladoled, malo čokolade onak jedan red i sl. Nakon ručka pojedem neš slatko ili umjesto užine.  Unatoč urednim nalazima opet moram raditi guk ne znam zašto me gnjave ako su dva bila super. 

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

Megi0102
    16. Srpanj 2022. 22:52

Shelby bas si se raspisala na svaku temu. 👍🏽 Super da beba napreduje i da nemaš nikakva ograničenja! Uzivaj na moru 😎
    MalaMagla evo slučaj ko i kod tebe, identičan, Uz sve to osjećam takav umor i toliko spavam zadnjih tjedana da su svi zabrinuti već jer kad god nazovu ja spavam. Prizivam kišu i ružnije vrijeme, ovo je užas. Danas sam i ja sređivala nokte na nogama 😂
    Aries to su i meni na poslu govorili dok sam rekla da sam trudna, kao jedino ovolko vremena imam dok sam trudna i da uživam svaki dan jer brzo prođe, stvarno je istina, praktički sam trudna još 5tj i dolazi bebica, a kao da sam jučer pisala po testu.

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

Megi0102
    16. Srpanj 2022. 22:56

Tarry

Raspisale ste se bome😁
    Ja kratim vrijeme isto kuhanjem, gledanjem tva, netflix, youtube, knjige… jedva cekam da se jos malo priblizi da mogu robicu prat, kupila sam frosh za pranje i omeksivac, sad ne znam ide li na djecju robicu omeksivac?
    I da cure muci me kilaza, je li moguce da nisam dobila nista kg zadnjih mjesec ipol dana, posto imam gestacijski bas pazim ali svejedno mi cudno, stojim na istoj kilazi 2 mjeseca maltene, sad kad bi trebala najbise dobivat😩

Ja sam oprala sve Becutanom 2u1 i ima malo mirisa, nije intenzivan al se osjeti ☺️

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

• Kokoloo
    16. Srpanj 2022. 22:57

Ja sam preponosna jer sam dobila samo 5 kila! Gledala sam u trudnicku knjizicu prvog sina, sa 29 tjedana sam bila vec 11 u plusu 🙈 sve skupa sam bila dobila 21 kilu i to je bilo bas too much. Nadam se da cu dobit 12ak. 🎉

Aries5
    16. Srpanj 2022. 23:11

Megi bas mi je drago da je netko spomenuo Becutan, kakav ti se cini??  Vidla sam njihove proizvode za pranje al ne znam nikog da ih je koristio 
    -
    Kile kad sam saznala za trudnocu samo sam htjela da dobijem ispod 20 makar bilo 19.5 samo da nije 20 i bas sam se bojala tih kila, a evo ne pazim nista jedem sto mi se jede i kolko mi se jede, 33 tjedan ja na +6, vjerujem da cu jos toliko ili malo vise dobiti do kraja

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Megi0102
    17. Srpanj 2022. 00:28

Aries5

Megibas mi je drago da je netko spomenuo Becutan, kakav ti se cini?? Vidla sam njihove proizvode za pranje al ne znam nikog da ih je koristio
    -
    Kile kad sam saznala za trudnocu samo sam htjela da dobijem ispod 20 makar bilo 19.5 samo da nije 20 i bas sam se bojala tih kila, a evo ne pazim nista jedem sto mi se jede i kolko mi se jede, 33 tjedan ja na +6, vjerujem da cu jos toliko ili malo vise dobiti do kraja

Meni odličan, isla sam na njega jer je provjeren od sestre, za pocetak je super a kasnije kad počnu s kašicama treba ipak neki jači prasak za flekice ☺️

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

Granger
    17. Srpanj 2022. 08:55

Vrijeme i meni ponekad bude dosadno. Mi već 3 tjedna po stanu imamo razno razne radove, renoviramo prostoriju po prostoriju pa sam ograničena i prostorom, ali za sad se osjećam dobro, sama sve čistim nakon radova. Najgore mi je stajati dulje vrijeme jer je pritisak na zdjelicu strašan. Uglavnom čitam knjige, povremeno pogledam seriju. Druženje nam je ful smanjeno jer ne smijem ni sjediti dugo. Ali cure, proći će to pa ćemo imat jedno malo biće za bavit se njime 24 sata. ❤️
    Pranje kupila sam Frosch i mislim oprat samo njime. Čitala sam bila da mirisi zbunjuju novorođenčad pa za početak neću koristiti omekšivač. S pranjem počinjem ovaj tjedan, bit će toplo pa nek se osuši na suncu. Prat ću na 90 i 60 ovisno o vrsti materijala i boji. Imam neki baby program pa ću to koristiti.
    Kilaža već sam komentirala kako imam dojam da smo sve u grupi baš super s tim. Neš ti tih par kila. Nemamo nikog s velikom dobivenom kilažom. Da barem tako i ostane. Netko je pisao da ne dobiva na kilaži, bilo je tako i meni, kroz jedno mjesec i pol sam stajala na istome, ali beba je išla naprijed i doktorica je rekla da je to okej.
    Kava ja je normalno pijem od početka trudnoće jednu šalicu ujutro jer sam ovisnik i ako ne zadovoljim potrebe za kofeinom imam jake glavobolje (probala par put ali...). Kako nisam imala mučnine meni kava paše cijelo vrijeme. Doktorica je rekla da može do 3 kave na dan. Jedino mi je rečeno da nek ne pijem prije CTGa što poštujem, ali ja ne primijećujem razliku u aktivnosti curke kad popijem i kad ne popijem. Baš je jednako aktivna. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.