Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zabicamala
    15. Srpanj 2022. 21:04

Meni na početku nije pasalo slatko, a sad sam se vratila na staro i stalno bi nešto slano pa slatko. Onda me malo muči isto krivnja jer mi je šećer bio ok, al ne baš nizak ko drugim curama plus bebač je zadnjih par pregleda dosta velik pa me stalno muči jel to od slatkog. Ali kad volim kroasane, sladoled i čokolino Gazirano nikad nisam voljela i na svu sreću nije me uhvatila želja ni sad. 
    Mjehur mi je u zadnje vrijeme užas, doduše pijem dosta vode. Nema više onog opuštenog šetanja, nego samo kalkuliram gdje je wc i onda pritisak ko da će iscurit svake sekunde. Poslije wc-a sam ko leptirić, al kratko

• Zabicamala
    15. Srpanj 2022. 21:24

Malamagla super za pregled, bitno da bebica napreduje Ima još vremena da sve dođe na svoje mjesto. Ti 4D ultrazvuci su baš lutrija, naš se isto nije dao slikati. Gledao je meni u leđa i stavio pupčanu vrpcu ispred lica. Dobili smo samo sliku uha, pa je doktor rekao da eto možemo uspoređivati na koga ima uši, al da on misli da su na muža

Princess_Mimi
    15. Srpanj 2022. 21:50

Kokoloo bravo za pelenice 🤩🙏🏼 meni je to puno puta palo na pamet, kako ćemo izvesti i iskreno nadam se da će biti situacija kao i kod vas sa privikavanjem 😅
    .
    Malamagla super za pregled i da je mogao muž s tobom😊
    Amelie i kod mene isto tako, samo bi pila kole, fante i ostale grozote 😂

Megi0102
    15. Srpanj 2022. 22:40

amelie11

Mene toliko nenormalno trazi gazirano zadnjih dana, odkad sam izasla iz bolnice pila sam sprite navecer, danas pepsi 0,5 kao po pola s muzem, ali imam jos jednu limenku i sad si razmisljam da i nju uzmem… ne znam sta mi je😂 Jos sam pojela kebab (budem se pretcorila u njega) i sad jedem pringles hahaha. Sva sreca da imam reflustat u slucaju zgaravice 🤦🏼‍♀️😂

Mene tako Jamnicu i cedevitu traži 🤤🤤🤤🤤
    I samo da je sve hladno iz frižidera! 
    Danas je dan za slano, ja sam smazala pereca paket uz TV 😂
    Žabica već udes u rutinu, di god ideš samo da wc ima 😅
    MalaMagla super za pregled, steta da niste ulovili barem slikicu al kaj ćeš kad su nam bebe zivahne 😂
    Kokoloo bravo za malisu, bome se brzo rješio pelena, samo nek tako ostane 🚽

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

tenaa
    15. Srpanj 2022. 22:44

Amelie zasto si spomenila kebab 😢😢 kak su mama i tata na moru sa mnom onda je svaki dan kuhano.. vise mi pasu kebabi i pastete za rucka iz Zagreba, ovdje ni pomisliti na to 
    Prva 4 mjeseca zbog povracanja sam jela samo pecivo i kefir, a slatko nisam jela sigurno prvih 6 mjeseci, gadilo mi se. Sad pojedem tu i tamo al me ne trazi. Inace sam slatkoljubac i dan pred mengu mogu pojesti kilu cokolade bez griznje savjesti.
    Piskiti.. hm 5 puta po noci i svakih sat vremena preko dana. Al ja pijem 4 litre vode na dan sigurno (koza mi nikad nije ljepsa bila, nemam ni strije ni celulit i mislim da cu nastaviti s vodom i nakon trudnoce)
    MalaMagla odlicno za pregled, meni svaki put rade 4D i traje sigurno 45 min, objasni sve u detalje, prezadovoljna sam poliklinikom Eljuga, a sad cemo vidjeti kako ce biti ovaj u ponedjeljak. Ma najbitnije da kaze da je sve uredu

Hvala za ohrabrenje za kupanje, sa svih strana cujem raulzne babske price, pa je lakse kad netko radi isto sto i ja 😅

• Zabicamala
    15. Srpanj 2022. 23:01

Za kupanje u moru me baš ginekologica posebno poticala i čitala sam na sve strane da je plivanje baš dobra aktivnost za trudnicu, ako nema nikakve probleme. Tako da samo naprijed. Lijep je osjećaj kad imaš veći trbuh pa se u moru makne ta težina s njega i malo odmoriš tijelo, al meni je iskreno mrvicu teže kad izlazim iz mora i onda odjednom osjetiš koliko je taj trbuh težak i sve te stisne
    Znači stiglo mi je razdoblje zahoda i to je to idućih mjesec i pol, preselit ću u wc

Mallla
    16. Srpanj 2022. 01:42

Baš sam se pronašla u ovom izlasku iz mora 🤭 svaki put pomislim jojj da mi je neka žičara da me samo povuče van. A više puta sam stala u moru i čekala nalet volje za izlazak 😬😃
    Hrana - jedem standardno kao i prije T. Znam imat faze nalikevanja kolom, pogotovo ako želudac zeza. Al onda mala poludi u trbuhu. Kava mi ponovno nr paše, nekad je al ekstra lagana.
    Mjehur - uh zna me baš nervirat i isto kako je netko napisao čim negdje dođem odemnu wc i na odlasku u wc obavezno. Zna boljeti koliko hitno trebam u wc.
    Danas sam.dobila komentar da mi se spustio trbuh, al mislim da je to samo zato jer je iza mene naporan dan i puno stajanja na nogama.
    Na 4d nisam išla jet je mala cijelo vrijeme u skrivajućem položaju.
    Adri, ako izlaziš iz bolnice i autom ćeš kući skafander ti je višak jer bebe stavljaš u jaje. A nikad u jaje ne idu ni u skafanderu ni u jaknicama. Možda.bi za 11mj bilo dobro Bodi dugih rukava, odjelce sa stopalima, kapica i dekica. E sad ovisi u kojem si podneblju pa za odjelce gledaš ili dugih rukava ili na tregere, pamučno ili flis. Za male bebe je to puno praktičnije od npr bodi plus hlačice plus jaknica, čarapice....itd.

url=https://lilypie.com]

• Adri111
    16. Srpanj 2022. 07:10

Mallla, hvala ti na informaciji. Planiram roditi u Zg, na Sv.Duhu. i da, koristit ću autosjedalice. Dakle, bez skafandera?
    Joooj, zbilja nisam znala. Planiram body s dugim rukavima, hlačice na tregere, čarapice, pamučna majičica gore, i kapica. I dekica još. To bi trebalo onda biti dovoljno do auta koji je ionako u podzemnoj garaži.

11.03.2022. imamo +, beta 336
    25.3.2022. ❤️❤️
    5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
    7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
    OTP 18.11.2022.

Mallla
    16. Srpanj 2022. 09:07

Adri111

Mallla, hvala ti na informaciji. Planiram roditi u Zg, na Sv.Duhu. i da, koristit ću autosjedalice. Dakle, bez skafandera?
    Joooj, zbilja nisam znala. Planiram body s dugim rukavima, hlačice na tregere, čarapice, pamučna majičica gore, i kapica. I dekica još. To bi trebalo onda biti dovoljno do auta koji je ionako u podzemnoj garaži.

Ma da to bintrebalo biti skroz ok! Dekicu lako skineš i staviš ako treba, ali ne skafandef pa sjedalica, to ni kad su veći ne! Mislim takve su preporuke jer se dobije previše lufta od tijela do pojasa. A jos moze bit i pre vruce u sjedalolici.

Mallla
    16. Srpanj 2022. 09:10

Moana

Kokolo! To je bas super za malenoga! Super da je to prihvatio tako brzo 😃😃

Recite mi jel koja od vas gledala one fore gdje stavljaju bebe da kakaju tipa vec sa 3 mj u tutu? I kao tvrde da se bebe ostave pelena vec do 9mj zivota..ako ne i prije..

Nekad mislim da sve ove moderne stvari samo ubrzavaju proces odrastanja.

Mi smo od prije dva dana na otoku kod ST, u teskoj pustosj gdje nema ni auta 😁 ruta mi je samo koziji put do plaze i kuca. Jucer sam se malo preforsirala od setanja pa me malo sve boli al ok. Sta se tice izlaska iz mora… ja se sama sebi uvijek nasmijem.. u glavi mi je kao ono scena neka sexy trudnica izlazi, a ja izgledam ko kit na suhom jos se onako koprcam ako dodem u plicak pa se idem dignut 🙄😅 muz kaze da sam mu slatka 😂😂

E da, tkzv. Ecanje! Čula za to, znam 2 primjera koja to rade. 1 od početka i beba nije nikad imala pelenu al po meni je to teški angažman za koji nemam ni vrijeme ni volju. Drugi primjer je di beba samo kaka u wc  sad joj je 11mj, nosi platnene pelwlene al kakica u wc.svi oni na kraju nauče i odviknu od pelena. Al tko voli  i ima prvo dijete zašto ne probati. Ja sam više na strani daj mi praktično sve moguće 🤭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.