Ja se osobno nebi usudila biti na plazi u bilo koje doba bez nekog faktora za suncanje ni u 8 ujutro ni u 8 navecer, pogotovo trudna. Bez obzira na tip koze tu su te uv zrake i infracrveno zracenje koje generalno prolaze kroz kozu, uz to bebice nemaju razvijen vid i dugotrajno direktno izlaganje suncu njima smeta jer pokusavaju gledati u svjetlost koja nije zdrava. Pa bi ja mozda preporucila da tu i tamo pokrijete trbuh sa rucnikom, majicom ili necim.
Ja se uvijek mazem faktorom 30 i svake godine dobijem okej boju. Ove godine sam se uvjerila da ni sunce nije sto je nekad bio jer moj muz koji je inace tamnije puti uspio izgoriti i to posteno. Tako da curke cuvajte se
A za kupanje mislim da ako vas ne boli nista i ako nemate posebnu zabranu samo dajte sto vise.
Ja sam presvlacila donji dio, gornji samo ako je puhalo, tusirala se nisam na plazi
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Ja sam isto izbjegavala sunce posebno u tom periodu od 12 - 17 sati, a i ostatak vremena mi je muž instalirao suncobran pa sam uglavnom na suncu držala noge i nešto malo ostatak tijela. Svejedno sam se mazala s faktorom 50 i koristila mineralnu kremu. Kupaći sam preskidala (donji dio) nakon svakog kupanja, doduše nisam se baš nešto puno kupala. Mislila sam da će mi biti top plivanje, ali ne, nekako mi je trbuh skroz poremetio težište i plivanje mi uopće nije pasalo pa sam se samo malo pobrčkala da se rashladim.
Čitala sam isto kak može to izlaganje suncu uznemiriti bebu jer se poveća temperatura tijela. Odlučila sam da ću malo pripaziti za svaki slučaj. A i madeži su navodno posebno osjetljivi kod trudnica pa tim više.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Pratim i ja martinu na insta a glupaca se ne mazem faktorom. 🤦
Malog obavezno namazem cim dodemo na more u hladu a sebe uglavnom ne jer.. ne znam. Nemam dobro opravdanje. Evo sutra ocu!
I da, znam da se pocrnit moze i u hladu sa faktorom al eto, objasnite vi to meni tvrdoglavoj. Svakako, kupanje prije 16:30-17h kod nas ne dolazi u obzir a i tad smo.pola hlad pola sunce pa ajde..
Uglavnom, ja jedva cekam da zavrsi ljeto. Nikad nisam bila fan ljeta ni ovih vrucina ni mora nesto pretjerano. Jos malo. 🤫😁
Mi smo bili početkom 6 mj, vrijeme je bilo ko i sad, sunce je pržilo, i ja sam tamnoputa al sam se ove godine mazala s faktorom 30 cijelo vrijeme i trbuh, jedan dan sam u pola 6 navečer uspjela pocrveniti po rukama jer sam bila u plićaku u kolutu i pričala. Cijelo vrijeme sam bila u hladu osim kad sam se kupala i proslavila sam donji dio badića, gornji ovisno dal mi je bilo zima ili ne 🙃 treba se cuvati jer sunce vise nije sto je nekad bilo
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Mima super za dobar pregled! ❤️
Amelie1 ne brini normalno je, ne možeš utjrcati na to niti spriječiti. Čak se često ženama događa!
Aries hvala ti, baš si me utješila nemaš pojma koliko ❤️ i da super ideja za tako malo po malo ih ptiviknuti jedno na drugo da.se skupa.igraju.
Brontosaurica pa da to su one brige što kad sam sama, što ako milijun puta što ako 🤣 imam Ergobaby metro 2020, Smart Trike i Bazingu i 2 marame aliii opet alii 🤷♀️
Adri11 obuci kako želiš...bijela.roba, paketina i to su neki stari običaji, sada radiš kako voliš. Prva mi je izašla u sivim tajicama, bijelom bodiju na Winnie the Pooh i Božićne čarapice, Druga u cvijrtnim tajicama i bijelom bodiju s natpisom. Sada planiram žute tregerice snoopy i takav bodi bijeli sa snupijima ili ako bude hladnije onda neki bodi od doma. Ili ce biti Mini Mouse tregerice ovisi o cm bebe, jedno mi je broj 50 a jedno 56.
url=https://lilypie.com]
Tena jel da more liječi. Dok sam se kupala uopće nisam imala potrebe za magnezijem jer su grčevi i oticanje otišli u zaborav. Sad se već tjedan dana ne kupam jer je bura i dobro je rashladilo more pa se ne zafrkavam s tim. Sačekat ću da opet ugrije pa me eto.
Mažem djecu pa i sebe, bez obzira na mazanje i odlazak na plažu iza 17h već sam dobro tamna. Ne koristim ništa za tamnjenje pokušavam.izbjeći fleke i druge radosti iako sam po licu dobila fleke već. Ako osjetim da baš prži onda prekrijem trbuh haljinom. Presvlačim se radi vjetra da se ne prehladim u mokrome. A lako se presvučem pod haljinom.
Sve u svemu nisam za klasično sunčanje u trudnoći čisto radi podizanja temoerature tijela i time potencijalne dehidracije, sunčanice i sličnoga čemu smo u tridnoći podložnije.
Kokolo pa čestitam! To je veliki dječak već i izgleda skroz zreo za odvikavanje od pelena...Bravooo!
Jupi jejjj za novi zakon/odluku, što li je!
Danas sam skupila doznaku za porodiljni, dakle od 13.7. Sam na rodiljnom dolustu...kako je to brzo došlo.... Ono imam fore predati do 5og jel da? Odnosno do 4.8 jer je 5ti praznik?
Cure nije dugo pisala Ruliili mi se cini?
Da nema je odavno! Nadam se da je sve ok i da samo ne stigne!
MamaAnđela se jednom javila na ljetnim bebama, pa ako nas čita nadam se da će se javiti samo da je sve ok!
Za Ruli sam ja nedavno pitala pa se javila jednom porukom nakon. Ruli ne budi stranac, vidiš da mislimo na tebe. 🙂
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Malla, hvala ti na savjetu. Ja ću isto nešto iskombinirati, jedino moža još uzmem skafanderčiće, jer je termin u 11.mj
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Mene su svi uvjeravali da će mi apetit opadati, a kad ono samo raste. Dosad sam jela puno povrća, voća, jogurta, a zadnjih par tjedana sam najsretnija u pekari
Cure koje ste u malo višim tjednima, kak uspjevate s mjehurom preživjeti? Imam osjećaj da do kraja trudnoće neću baš puno šetat okolo jer moram pišati sto puta. Samo gledam gdje ima wc i nekad me tako stisne da ko pingvin idem do wc-a jer me sve dolje boli od pritiska. Nemam nikakve simptome upale pa pretpostavljam da je sve samo od pritiska maternice jer iako nosim nisko ne osjećam baš da mi on leži na mjehuru.
Sortiraj odgovore
Najstariji