Gnijezdo nismo imali, necemo ni sad. Imam onaj kastuk za nosenje za prvih par tjedana i to nam je dovoljno dok se ne prisjetimo i osiguramo.
AD nismo uzeli, ako bude problema dat ce mu u bolnici pa cu nastaviti s tim koje je dobio vec da mu ne mijenjam i stresiram ga. Opet, ovisi da li je ranije rodjena beba ili u terminu, kupiti pre i 1 te hrane. Prosli puta smo imali NAN i bili smo zadovoljni.
Iscjedak… pojacao se zadnjih tjedan dana, jos je i vruce pa se znojim i uvijek imam osjecaj da sam mokra. A sto se plodne vode tice, meni je pukao vodenjak visoko, i curila je doslovno kap po kap, nije bilo slapa… u ljekarni nemaju testove za to. Treba ici na wc, dobro se obrisati i staviti cistu krpu ili rucnik pa se nakasljati. Ako je mokro, to je plodna voda. Iskreno, tako testiraju i u bolnici ( po mom iskustvu), ali se vidi i mjehur zraka na uzv-u, a imaju i testove.
To me najvise i muci, vise ne znam od cega sam mokra, znoja, iscjetka ili plodne vode.
Znam da postoji to visoko prsnuce vodenjaka, ali mi je dr kao rekla da je to nemoguce u ovim visim tjednima, jer je puno plodne vode. To se kao cesce desava u manjim tjednima. Ne znam kaj bi rekla, osim da znam da se plodna voda obnavlja i da mi nije to nista prejako. Ne da mi se nikam ici, moram pricekat jos tjedan dana do pregleda.
Probala sam taj test sa krpom, ali definitivno mi ne iscuri na krpu nakon kaj se nakasljem, vec samo budem malo mokra kad prodem rukom po sebi. Najvise mi curi kad malo vise hodam po stanu i prilikom sjedanja na krevet.
Meni to sve znanstvena fantastika, sve mi je novo, a nitko ti nista ne zna objasnit, jer te stvari nista nisu sprancirane, svakom je drugacije. Mogla bi na preglede u nedogled. Nadam se da nije plodna voda. 😊
U kojem tt ti se bilo to dogodilo?
Joj meni je neki dan curilo. Mislila krenula plodna al je stalo pa pretpostavljam da je mala zajahala unutra mjehur. Jos od prvog poroda mi je sve to dole slabo i curi 😅 ako skacem na trampolinu moram se ic presvuci😏 i jos mi cijelu trudnocu jaci i iscjedak pa ko da sam zapisana stalno
A jesi uzela onu mekanu kosaru ili tvrdju?
Ja sam sad zagrizla da bi ih uzela pa gledam dal stariji model il noviji i da ih ulovim na 15% na zutu srijedu
Gnijezdo nismo imali, necemo ni sad. Imam onaj kastuk za nosenje za prvih par tjedana i to nam je dovoljno dok se ne prisjetimo i osiguramo.
AD nismo uzeli, ako bude problema dat ce mu u bolnici pa cu nastaviti s tim koje je dobio vec da mu ne mijenjam i stresiram ga. Opet, ovisi da li je ranije rodjena beba ili u terminu, kupiti pre i 1 te hrane. Prosli puta smo imali NAN i bili smo zadovoljni.
Iscjedak… pojacao se zadnjih tjedan dana, jos je i vruce pa se znojim i uvijek imam osjecaj da sam mokra. A sto se plodne vode tice, meni je pukao vodenjak visoko, i curila je doslovno kap po kap, nije bilo slapa… u ljekarni nemaju testove za to. Treba ici na wc, dobro se obrisati i staviti cistu krpu ili rucnik pa se nakasljati. Ako je mokro, to je plodna voda. Iskreno, tako testiraju i u bolnici ( po mom iskustvu), ali se vidi i mjehur zraka na uzv-u, a imaju i testove.
To me najvise i muci, vise ne znam od cega sam mokra, znoja, iscjetka ili plodne vode.
Znam da postoji to visoko prsnuce vodenjaka, ali mi je dr kao rekla da je to nemoguce u ovim visim tjednima, jer je puno plodne vode. To se kao cesce desava u manjim tjednima. Ne znam kaj bi rekla, osim da znam da se plodna voda obnavlja i da mi nije to nista prejako. Ne da mi se nikam ici, moram pricekat jos tjedan dana do pregleda.
Probala sam taj test sa krpom, ali definitivno mi ne iscuri na krpu nakon kaj se nakasljem, vec samo budem malo mokra kad prodem rukom po sebi. Najvise mi curi kad malo vise hodam po stanu i prilikom sjedanja na krevet.
Meni to sve znanstvena fantastika, sve mi je novo, a nitko ti nista ne zna objasnit, jer te stvari nista nisu sprancirane, svakom je drugacije. Mogla bi na preglede u nedogled. Nadam se da nije plodna voda. 😊
U kojem tt ti se bilo to dogodilo?
Slično ko tebi je i meni, ako dosta hodam ili radim nešto samo iscuri kao da sam se popisala malo, iako nekad zna i dok TV gledam samo odjednom, stavljam si one dnevne uloške jer bi bila “zapisana” Non stop 😂
Isto kad kihnem ako mi se malo pisa a nisam stigla do WC-a ode sve, bas show.
➕22.12.
🤰🏽TP 23.8.
Ja sam isto stalno mokra u kombinaciji znoj-urin-iscjedak. Posebice ako nešto nosim ili se puno saginjem. Pripisala sam to dodatno što sam rodila prošle godine i svi mišići dole su dosta slabi.
Osjećam baš da mi je gužva u trbuhu i da mi postaje teže.
Brontosaurica jel da...bit će zanimljivo čitati s odmakom 😃 i zabavno!
url=https://lilypie.com]
Curke imam sto citat cijelu vecer a imam osjecaj da samo par sati nisam pogledala!
Muci me secer koji je danas bas skocio nakon tjestenine. Sama sam kriva jer sam mislila da je integralna a sad citam to je ona sparova kao zdrava ali ova nije ni pir ni integralna nego na cjelovito zrno. Ugl sad mi je 2.5 sata nakon obroka 7.8 , meni to zvuci jako kriticno, bas me brine je li mi jos nekad bude tako i utjece li to na bebu. Sad cu mjerit opet za pola sata pa cu vidjet..
Tarrynikad nisam imala problema sa šećerom, tako da ti ne znam reći da li je to puno i utječe li na bebu. Nadam se da ne, i da će se šećer brzo spustiti. Jesi nekako osjetila da je skočio ili si mjerila?
Kad smo već kod šećera, do kojeg se tjedna treba napraviti OGTT? I znate li koliko dugo treba da novi ginekolog preuzme sve što ima veze sa trudnicom? Sad sam išla do ordinacije dr. Ayouba, kod kojeg stvarno želim ići i na godišnjem je još cijeli slijedeći tjedan. A meni treba uputnica za OGTT. Stvarno mi se ne da navlačiti s ovom med.sestrom, a ako čekam termin na Sv. Duhu, pregled je 8.8. i tad ću biti 27+6. Jos mi se leđa i kuk nisu oporavili od sjedenja 4 sata tamo, ne znam kak bi bilo da sam tako dva dana za redom, prvo pregled u TA, pa idući dan OGTT…
Ako ti je hitno, i ako ti liječnik opće prakse ne želi dati uputnicu, možda, ako ti nije skupo, odeš u privatni laboratorij, npr. Breyer, čini mi se da je OGTT 175kn, tamo sigurno ne čekaš..
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Ma nema ljutnje, normalno je imati neke zelje, planove kako za sve u zivotu tako i za odgoj. Ja sam tip osobe koja se uvijek priprema na najgore pa kako bude 😂
-
Ah iscjedak jos jedna car trudnoce 🙄 obavezno dnevni ulozak, a ovo sad po vrucini je grozno isto sam par puta kasljem provjeravala da nije plodna voda 🙈
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Nadam se filmskom puknucu vodenjaka sa puno vode po podu da sam sigurna da je to to 😂😂
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Malamagla, to zbilja ne znam. Možda znaju druge cure. Ja još nisam bila.
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
MalaMagla mislim da par dana prije ili kasnije ne rade neku veliku razliku. Mislim da je ok i ako odeš s punih 28 tj. Ili npr 28 +4...
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji