Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tenaa
    13. Srpanj 2022. 18:20

Meni isto ovaj forum puno znaci, mogu s mamom pricati o ovako nekim stvarima, a ostalo mi je nekako i glupo forsirat teme s frendicama jer ih vecina jos nije ni bila trudna pa mislim da ih ni ne zanima. 

Amelie drago mi je da si doma, lezi, odmaraj i pusti da te svi tetose. To je bio moja prva misao na trudnocu da cu tako lezati 9.mjeseci, jesti i bit u centru paznje, al posto pola vremena sam zaboravila da sam trudna ipak nije ispalo tako.. mozda iducu trudnocu.

Za stvari za bebu mi i dalje nemamo kolica i klokanicu, ja za sebe nista kupila nisam, jos ni ne nosim trudnicku odjecu, samo gornji dio kupaceg sam sa S presla na M i uokvirit cu ga u stanu da se zna da sam nekad imala cice! a ovo ostalo je pola u Zagrebu, pola u Sl. Brodu, neotpakirano, u Zagrebu je kupaonica razrovana cijela radovi ce trajati taman dok ja rodim, tak da ako mislite da kasnite s necim sjetite se mene i optimisticnog plana da cu sve rjesavati zadnja 3 tjedna trudnoce, a u slucaju da rodim ranije izvuci cu se od tih obaveza pa ce ih drugi rijesiti.

Osjecam se maksimalno opusteno, bebu osjetim konstantno, ne samo da ju osjetim nego vidim dijelove njegovog tijela na trbuhu. Nista me ne boli, tegoba nemam, zelim ovo ljeto provesti neopterecena, a ak mali i ne bude imao kolica na dan svog rođenja imat ce ih 3 dana nakon (i to nikad nece saznati). Probajte si sto manje razbijati glavu sa sitnicama, znam da nije lako. Ja se vodim onom SRETNA MAMA - SRETNA BEBA

• Tarry
    13. Srpanj 2022. 18:47

Cure imamo priliku kupit neotvorenu nosiljku Ergobaby omni, sto mislite kakva je? Svakako sam mislila neku ergobaby mozda ali ima jako puno modela pa ako je netko istrazivao nek pliz podijeli :)

• Tarry
    13. Srpanj 2022. 19:26

Omni 360 model :)

• Tarry
    13. Srpanj 2022. 19:27

Sori nije nego je omni breeze 😅

• Tarry
    13. Srpanj 2022. 21:06

Hvala na komentarima, jos cu malo istrazit! :))

Mallla
    13. Srpanj 2022. 21:51

Marama elastična npr. Za novorođenče je praktična kad uštosiš motanje. Tkana marama zahtjeva malo više prakse al isto ok.
    Konverzije tkane marame u nosiljku na kopče (praktična stvar) trenutno su Bazzinga i Draco Mom hvaljene, i ako se nađe polovna Freeda. Uglavnom imam Bazingu koja mi je bila super udobna (imam skoliozu).
    Od ovih klasičnih preporuka za Ruckeli, jako praktična isto za leđa koja su pod skoliozom, srola se u pojas oko struka.
    Još su tu Tula i razne verzije Ergobaby al su u principu samo dobro izreklamirane.
    Vi koje ste u većim gradovima postoje bebonoseće grupe i druženja gdje se može isprobati više modela i opcija i naći ono što vama baš paše.
    Cijela poanta nosiljki je preporuka ne nositi prema van nego prema unutra. Neke nosiljke mogu se montirati na prsa, leđa i bok (Bazinga npr)

url=https://lilypie.com]

Princess_Mimi
    13. Srpanj 2022. 21:57

Mi smo s prvim kupili Tulu ali nisam bila zadovoljna. Nekako kao da ga nisam mogla namjestiti kako spada dok je bio skroz mali. Kasnije mi nije padao položaj kad ga okrenem prema van, tako da sam ju izbacila iz upotrebe i uzela Ergobaby omni 360 s kojom sam se oduševila. Dugo sam ga nosila u njoj, a planiram i drugog bebaca tako💙😊

• Tarry
    13. Srpanj 2022. 22:46

Super cure, hvala vam na iskustvima. Inace jeste znale da u bubamari mi trudnice imamo -10% utorkom? Ja nisam imala pojma, sad planiramo ici kupiti one jastuke za spavanje za podbocit bebicu i jos neke sitnice koje nismo. Znate li mozda koliko je cesto popust u magic baby? U baby centru i bubamari je stalno nesto a za magic baby nisam ispratila. 

• Tarry
    13. Srpanj 2022. 23:22

Zvonko sori, zaboravila sam to onda za popust, ti mi ducani svi isti i garant sam pomjesala😅

• Mima_zap
    14. Srpanj 2022. 08:22

Sad išla po novu osobnu i mijenjati podatke u banci. Malo bezveze da odmah prestaje vrijediti stara kartica i treba se čekati desetak dana za novu. A do tad treba po novce ići u banku. 

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.