Evo, nisam sigurna više u niš...
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Ja sam generalno ljuta na trudnicke ambulante, znam da ima puno trudnica ali da se samo malo bolje organiziraju sve bi islo kako treba. Uostalom po meni bi 1 pregled tamo bio sa svim dovoljan dodes u 36-38.tt obrade sve sto trebaju i ako je sve ok kontroliraj se na tjednoj bazi kod svog soc ili privatnog uputnica za rodiliste u sustavu i kad trebas dodi roditi. Da ne spominjem da ima i trudnica koje ni ne dodu do TA pa prode sve u najboljem redu, a ne ovo kampiranje od par sati od muke dobijes trudove.
-
Mala magla - prestrasno nesto setaju te ko magarca, ja bi osobno otisla u dom zdravlja i uzivo se posvadala sa sestrom a po potrebi i doktoricom, kao sto sam vec jednom i napravila sa opcom praksom kad je moj doktor bio na go (prije trudnoce). Kao on meni ne moze dati antibiotik ni ovo ni ono e onda sam otisla tamo pokazala mu papir od specijaliste i rekla mu da samo napravi kak pise na nalazu a ako ni to ne moze idem u ravnateljstvo doma zdravlja pitati cemu sluzi zamjena ako dr na zamjeni ne moze i ne smije nista. E onda se stvar promijenila. Nazalost od ljubaznosti u 90% slucajeva nista
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
MalaMagla prijavi bijelom telefonu, plus ovo što suncure rekle zaprijeti...ako ni to ne ide tvoj dr opće prakse ti može dati lijek koji trebaš!
Znači užasno čemu izlažu jednu trudnicu zbog svojih nebuloza!
url=https://lilypie.com]
Zvonko, nisam ni ja prgavi tip, iznenadila sam se što sam uopće pukla i bila malo grublja i zahtijevala nešto. Inače samo presutim i snalazim se kako znam.
Uglavnom, zvala me sestra, rekla da je zvala doktoricu u neki drugi dom zdravlja da mi prepiše nešto na recept. Tako da izgleda da nema zamjene. Ne kužim kako su zamislili da to funkcionira, da sve trudnice pošalje u TA, pa makar i bila 8 tjedana trudna? Pa nek se sve one vode tamo? Ono što je u toj trudničkoj ambulanti na Sv. Duhu, ne znam da li je svuda tako, ali da samo jedan ginekolog ima 20 trudnica, a ima i više, i sve ih pošalje tamo, u toj TA je slom. Bar ja tako mislim. U tih 4h što sam tamo bila u ponedjeljak (od 10.30 do 14.30) nisam vidjela da je doktorica išla na pauzu, da je jela ili nešto slično. Niti jednom nisam vidjela da ti doktori idu na pauzu, a sestre jedu stojeći pred pacijenticama. Vjerujem da su tamo preplavljeni poslom, a organizaciju neću komentirati.
Ako soc.ginekolog već ide na bolovanje, kao što je Zvonkobonko rekla, on mora imati zamjenu ili nekoga kome će poslati trudnicu za slučaj kao što ja imam sad. Za pregled još nekako, platim si taj jedan i to je to. Ali za recepte i uputnice bi se trebala imati kome obratiti, a ne da se sestra istresa na mene.
Trebala bih sad raditi OGTT, koga da pitam za uputnicu? Koga za slučaj da dobijem gljivice od antibiotika? Koga za doznake? Ove u TA je teško dobiti isto kao da predsjednika zoveš na telefon. Znači, svaki puta hodocastiti na Sv. Duh da mi kažu da oni to ne rade?
Znam da nije nešto najpametnije sad mijenjati ginekologa, ali ako ću se za svaku sitnicu morati ovako živcirati i navlačiti s nekim samo da dobijem ono što mi je potrebno, to nema smisla. Radije se prebacujem negdje dalje pa ću bar moći zatražiti ono što mi treba. A ako ne budem zadovoljna ginekologom, mogu i kod privatnika na preglede. Jer koliko me novi doktor ne poznaje i koliko će mu trebati da sve pohvata, bar će od drugog puta to uspjeti. U TA je uvijek drugi doktor. To je tek po meni loše.
Svaka TA je takva s tim da Petrova i Sv. Duh imaju najvise trudnica
Doktori imaju svoje dane kad su tamo i to bi trebalo biti tako ali najcesce budu tamo specijalizanti + sad su jos godisnji sto je po meni nikakva isprika al eto zivimo u HR 🤦🏽♀️
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Malamagla ovo zvuci uzas, sestra je toliko brzobrazna da nije normalno a ocito se i pokajala odnosno uplasila pa te naknadno zvala…
Sto se tice trazenja novog soc gina u zg, joj ne znam koliko ces ga naci, uzasno je tesko nekog namolit da te primi. Ja sam jedva nasla svog i nije me htio upisat ali sam molila i imala neku preporuku od neke doktorice koja ga je preporucila pa mu je valjda bilo neugodno i pristao. Koma. Ne mozes naci tko ce te upisat.
Bas i mene zanima do kada mogu piti magnezij, pitat cu iduci put. Mislim da mi jako pomaze u probavi i htjela bi sto dulje pit.
Tarry ja sam skužila da pitaš jel možeš uzet doznaku za porodiljni unaprijed pa sam napisala da sam je ja dobila. Nisam ni tražila, sama mi je sestra već sve pripremila kad sam došla. Za HZZO nemam pojima kak sad dalje, ali me zanima jel fakat treba ići 15 dana unaprijed.
MalaMagla strašno. Ali kak su cure napisale, netkp mora bit zamjena odsutnom liječniku i to je to. Baš su nas zapali godišnji u ovim tjednima. Ne znam ti što reći za traženje novog ginekologa usred trudnoće, a i upitno kakva je situacija s slobodnim mjestima. Nadam se da ćeš uspjeti nešto riješiti. Mislim da mi je još gore kad je sestra ta koja je neugodna.
Magnezij ja sam bap jučer pitala doktoricu na pregledu do kad ga smijem piti jer i meni dosta pomaže i rekla je da ne trebam uopće prestati nek samo pijem do kraja ako mi godi. Tako da ću ja tako i napraviti.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Najviše puta sam naletila na info da se magnezij pije do 36tt iako sve češće nailazim na informacije da ne treba ni prestajati.
A čaj listaa maline od 36tt pa na dalje!
url=https://lilypie.com]
Uf dobrog soc.gin je danas teze naci nego 100€ na cesti 🙈 vecina koja valja ode u privatnike a oni koji i valjaju a ostaju imaju previse pacijentica pa ne primaju.
Moja frendica se udala u Samobor pa jos uvijek ide u Zapresic kod svog starog doktora jer je rekla da ne mijenja dokle god je u istoj zupaniji.
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Mala magla moj soc. ginekolog tj ginekologija je u domu zdravlja na srednjacima i mislim da jos ima slobodnog mjesta, a i ako nema svakako prima trudnice to mi je rekla sestra. Nisam ju osobno nikad upoznala jer vodim u Eljugi privatno trudbocu, ali sestra je super pristupacna i draga i sve sto mi treba rijesi odmah. A imas i popis na hzzo svih slobodnih ginekologa na podrucju Zagreba pa mozes nazvati i objasniti im situaciju.
Citala sam sad jedno 10 stranica objava nemam pojma tocno sta sam sve procitala jer nisam bila aktivna zadnja 2,3 dana, pa bacam komentar na osnovi ceg se sjecam. Bit ce dug, upozoravam..
Dosla sam na more, preporod. Ovdje na otoku cu obaviti pregled iduci tjedan, zvala sam vec doktora rekao je sto god trebam samo da ga nazovem 2 dana prije.
Ja necu ici u TA jer sam odlucila rađati u Sl. Brodu. Vracam se s mora cca u 37. tjednu trudnoce i planiram otici privatno tamo jos pa ce mi reci tocno sta trebam jos napraviti, al meni je taj doktor obiteljski prijatelj pa onda ne predstavlja problem.
Za krvnu grupu, sam imala uputnicu za Petrovu 3 i donijela sam onu knjizicu darivatelja, rekli su da mi priznaju al svakako da mi moraju vadit krv jer su me na bolesti testirali pa ce napraviti opet. Meni svi ti podaci pisu na nalazima od pregleda kod ginekologa, a originalne nalaze svih tih pregleda ni nemam, pola na mailu, pola mislim da sam ostavila kod ginekologinje 🤭 donijet cu im to, pise sve, moraju me poroditi.
Sortiraj odgovore
Najstariji