Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    03. Srpanj 2022. 22:34

Zvonkobonko joj i meni uvik bude žao što ostanem bezrazložno kulturna u tim situacijama i tek kasnije mi na um padne sve što sam trebala reć.
    Cerviks - ne pada mi na pamet dole prčkat, za svaki slučaj. Ne stavljam ni vaginalete (ne trebam) pa možda nisam ni slobodna dole zbog toga, al evo nije mi niti palo na pamet da probam. 

url=https://lilypie.com]

Megi0102
    03. Srpanj 2022. 22:52

Pozdrav, @ima333 savjetovala mi je da se pridružim ovdje posto vas ima vise bliže mom terminu nego u grupi ljetne bebe 2022.
    Pa evo, termin nam je 23.8., iako mislim da bi curka već danas van kolko je aktivna 😂
    Ne znam jeste li pisale di planirate roditi i imate kakve preporuke za rodilište, ja sam uglavnom 90% za Vinogradsku, iako čitam svakakva iskustva za sve bolnice u Zg pa ni sama ne znam di je najbolje. Rodilišta su oke, svi ljubazni i susretljivi, a na babinjacama katastrofa 😂 kazu ovisi na koju se nogu taj dan pojedina sestra ustala, mislim da na to neću previše obraćati pažnju 😅

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

Mallla
    03. Srpanj 2022. 23:40

Moj savjet za rodilište je ako imate izbora idite tamo gdje se osjećate najmirnije, najugodnije, nasigurnije, znači vaš osobni osjećaj, jer taksv osjećaj pomaže da nam porod bude manje stresno iskustvo. Što se tiče odjela babinjača, navijam da sve ostanemo samo onih 48h i da idemo kući, a u tim satima ćemo preživit koju namrgođenu sestru 😃
    Dobrodošla Megi! 😊

url=https://lilypie.com]

Megi0102
    04. Srpanj 2022. 00:15

Hvala za dobrodošlicu! 🤩
    Ovdje je definitivno opuštenija atmosfera, a i lakse mi vas je pohvatati sa 500 propuštenih stranica 😂
    Sto se tiče bezobraznosti sestara, i sama sam te struke i najbolji lijek je osmijeh 😎 a sto se tiče pitanja treba definitivno iskoristiti priliku, čim vise pitati, biti I dosadan ako treba. 

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

Aries5
    04. Srpanj 2022. 09:33

Megi dobro nam dosla 🥰
    Rodiliste hm kako sam prosla sva moguca po praksama u Zg mogu reci da su mi najpozitivniji dojam ostavili Merkur i Sv. Duh i da mi je Merkur mrvicu blize mozda bi cak i njega odabrala. 
    A sestre ne znam kaj da vam kazem, ja se uvijek trudim pred pacijentom biti nasmjesena i strpljiva, naravno ne uspije uvijek.. ali razumijem i njih, vi koje ste vec rodile same ste rekle da vas peru hormoni i treba tak izdrzat cca 40 rodilja svaku u svojem raspolozenju a mijenjamo se ko na pokretnoj traci.
    Moje osobno pravilo je nigdje ne reci da sam kolegica jer mi je odvratna ta umjetna nagla ljubaznost 😂 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Megi0102
    04. Srpanj 2022. 09:43

Aries5

Megidobro nam dosla 🥰
    Rodilistehm kako sam prosla sva moguca po praksama u Zg mogu reci da su mi najpozitivniji dojam ostavili Merkur i Sv. Duh i da mi je Merkur mrvicu blize mozda bi cak i njega odabrala.
    A sestre ne znam kaj da vam kazem, ja se uvijek trudim pred pacijentom biti nasmjesena i strpljiva, naravno ne uspije uvijek.. ali razumijem i njih, vi koje ste vec rodile same ste rekle da vas peru hormoni i treba tak izdrzat cca 40 rodilja svaku u svojem raspolozenju a mijenjamo se ko na pokretnoj traci.
    Moje osobno pravilo je nigdje ne reci da sam kolegica jer mi je odvratna ta umjetna nagla ljubaznost 😂

Hvala ☺️
    Ma da razumijem i ja njih al opet da ti ta tri dana bezveze ostanu u ružnom sjećanju,nije to bas lijepo.
    Rekla sam i ja da najrađe nebi rekla al kak radim u Vinogradskoj sumnjam da se neće skuziti da sam kolegica kad mi počnu u posjet dolaziti ljudi s kojima radim 😂
    Razmišljala sam da odem u drugu bolnicu, di me “nitko” ne zna al opet tu su mi poznati ljudi iz anestezije, ma ne znam sigurnije se osjećam 🤷🏽‍♀️

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

Megi0102
    04. Srpanj 2022. 09:49

Gledala sam razgovor u prvih par stranica i kolko je super da ste sve jedna drugu podržavale prije prvih pregleda, bas mi je zao da se nisam priključila odmah, ionako sam bila doma, zato kad ću ici po drugu bebu definitivno se uključujem odmah.  I tako čitam sve ste bile umorne, bezvoljne, u mučninama, točno ko i ja prva tri mjeseca 😅 sad ne mogu vjerovati da je trudnoća pri kraju, ko da sam jučer pisala po testu. 🤰🏽
    Kak se osjećate ovih dana? Kak ste s hranom? 
    Meni sve teško pada na zeludac, uglavnom jedem puno voća i onih Vindija pudinga, to mi je otkriće 🤩

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

• Mima_zap
    04. Srpanj 2022. 10:25

I mene često zeza želudac, imam inače gastritis i refluks, makar nije tak strašno kak sam mislila da bude u trudnoći. Prek tjedna mi se uopće ništa kuhati samo za sebe s obzirom da mm jede na poslu, al moram se natjerati 😅

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

Megi0102
    04. Srpanj 2022. 10:55

Mima_zap

I mene često zeza želudac, imam inače gastritis i refluks, makar nije tak strašno kak sam mislila da bude u trudnoći. Prek tjedna mi se uopće ništa kuhati samo za sebe s obzirom da mm jede na poslu, al moram se natjerati 😅

Blago ti se, moj radi odoma pa moram kuhati za njega 😂
    Skuzila sam da navečer stvarno ne smijem jesti ništa začinjeno previše ni ljuto jer se mogu pozdraviti s mirnim spavanje. Ovak me žgaravica muči a kamoli onda, s obzirom na učestalost kak se kaže, očekujem da se curka rodi s pletenicama ahaha

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

Megi0102
    04. Srpanj 2022. 11:01

ima333

Od hrane mogu sve jesti, jedino kaj vise nemam tak puno mjesta, pa manje pojedem.. mali me stisce na sve strane. 🙈 Voce mi mama donese iz naseg vocnjaka, tak da jedem sve kaj sad raste.
    I da, navukle ste me na onu pastetu junior od argete, isla sam ju probati.. to mi sad tak fino pase za dorucak sa jajima i purecom sunkom. 😊🙈

Bome su se sad udomaćili klinci u trbuhu, mojoj je bas zabavno ispod rebara s nogama lupati 😅
    Inače jučer sam ju prvi put osjetila kak štuca, možda je i ranije al nisam shvatila da je to to.
    Mi smo se vratili prije tjedan dana s mora, nauzivala sam se u ranim smokvama ko nikad, čak je jedna Zenica kod koje smo uzeli apartman uzgojila marelicu slucajno, tako da sam i to jela, ništa špricano 🤩
    Sad trenutno lupam po lubenicama, iako je kila 10kn kaj je previše 😂
    E vidis meni na tu paštetu diže zeludac, ne znam zašto, jedino je ona tuna oke Argentina 🐟

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.