Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aries5
    04. Srpanj 2022. 15:45

Princess_Mimi

ima333

Princess_Mimi

Samo da se javim, da znate da sam živa 🙈😅
    Jako nas je pokosilo stvarno, i mene i muža i dijete. Preksinoc smo proveli noć u bolnici s malim, nije se dala skinuti temperatura. Danas je bolje srecom, ali mm je pod temperaturom jos visokom pa skacem oko njega i djeteta. Meni su uz kasalj krenuli i bolovi u mišićima. Ma uzas jedan. No sto je najcudnije, svi smo negativni na antigenu. Mama i familija su potvrdeno pozitivni sa identičnim simptomima, tako da nam nista nije jasno…
    .
    Malo sam tuzna jer nam je sutra trebao doci moj tata u posjetu, ali evo nazalost nista od toga. Odgodili smo mu let za deseti mjesec.
    A kad smo kod toga, Noel Ce tada imati nesto vise od dva mjeseca, mislite li da je to ok? Da moj tata doputuje avionom i bude s nama tjedan dana. Tada beba vec ima imunitet, zar ne? Trebalo bi biti u redu. Sto vi mislite?

Cuvajte se svi i brz oporavak! ❤️
    Ma to sa antigenom je prica za sebe. Ponekad treba proci vise dana da bi on bio pozitivan, a simptomi budu prisutni.

Hvala, budemo ❤️ Znaci vec si cula za tu priču, da je prisutan covid a test negativan?
    .
    Istina ovo sto kazete sve, ionako ce biti kontakta s drugim ljudima, to je neizbježno

Brz oporavak 🥰🥰 
    Joj jako puno ljudi je bilo (a vjerojatno je i sad) poz a test neg..jednostavno ima i neispravnih testova na trzistu a i nemamo svi istu kolicinu virusa u sebi. Samo postupati kao da je poz i sve okej
    A za to da ti tata dode ja ne vidim nista lose u tome, ako bebice prezive ta 3 dana u bolnici (a neki i dulje puno dulje) gdje ima koje kakvih bestija i svega (da ne kazem da po 3-4 bebice znaju biti u istom kreverticu u djecjim sobama, naslazu ih ko kruh u pekari 😂) i koliko ruku produ osim nasih vjerujte da im nasi najblizi ne mogu nista lose. Dapace ja sam iskreno za ono da stjece imunitet odpocetka i necu braniti najblizima (mama, tata, njegovi) da dolaze odmah prve dane

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Megi0102
    04. Srpanj 2022. 15:49

Princess_Mimi

Samo da se javim, da znate da sam živa 🙈😅
    Jako nas je pokosilo stvarno, i mene i muža i dijete. Preksinoc smo proveli noć u bolnici s malim, nije se dala skinuti temperatura. Danas je bolje srecom, ali mm je pod temperaturom jos visokom pa skacem oko njega i djeteta. Meni su uz kasalj krenuli i bolovi u mišićima. Ma uzas jedan. No sto je najcudnije, svi smo negativni na antigenu. Mama i familija su potvrdeno pozitivni sa identičnim simptomima, tako da nam nista nije jasno…
    .
    Malo sam tuzna jer nam je sutra trebao doci moj tata u posjetu, ali evo nazalost nista od toga. Odgodili smo mu let za deseti mjesec.
    A kad smo kod toga, Noel Ce tada imati nesto vise od dva mjeseca, mislite li da je to ok? Da moj tata doputuje avionom i bude s nama tjedan dana. Tada beba vec ima imunitet, zar ne? Trebalo bi biti u redu. Sto vi mislite?

Od svega napisanog moram reci prekrasno ime, da nosim dečka i moj bi bio Noel! 😍
    U svakom slučaju brz oporavak Vam želim, valjda nije Korona. Sto se imuniteta tiče naravno, čim ga ne držite pod staklenim zvonom već je drugačije s bebicama. 😎

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

Aries5
    04. Srpanj 2022. 15:54

Brontosaurica

Princess, drži se i brzo ozdravite. 🥰
    Aries, jao mogu misliti komentara. Mene su svi tlacili kad sam završila fax šta ne nađem dečka i šta me samo karijera zanima. Sad kad sam drugi put trudna bude i komentar šta ćeš sad za postavit karijeru haha. Show

Hahaha e tocno znam kako ti je 😂

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Megi0102
    04. Srpanj 2022. 16:02

zvonkobonko

Joj ova lenta me uvijek iznenadi! Pa okruglih 30 tjedana ljudi! Gdje leti vrijeme 😱

Čestitam, bebica je veličine kupusa 😁

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

Ruli
    04. Srpanj 2022. 16:03

Samo da se javim da sam živa i da vas čitam ali nemam snage tipkati, s malom sam cijele dane a tlak mi je užasno nizak, neki dan bio 75/45 😅 
    Ne mogu vjerovati da sam već ušla u 3. Trimestar i vrijeme mi ovaj put tako leti.
    Izdržite po ovom vrućinama, sutra navodno daju lakše temperature. Živi bili pa vidjeli :D 

tenaa
    04. Srpanj 2022. 16:31

Ja znam praviti i sarmu i pitu i burek, al ne radim to cesto jer nisam neki ljubitelj kuhinje. Jedino kad sam kuhala bas svaki dan bilo je u koroni. Osoba sam koja moze rucati sendvic, pastetu, pekaru (to vam je prehrana jednog kineziologa) dok decku obrok bez mesa nije obrok, pa onda najcesce bude ak ti se jede onda i napravi. I stvarno odlicno kuha i voli to pa zasto kvariti 😂
    Kao sto sam rekla ja cu rađati u svom rodnom gradu ne u Zagrebu tako da cu do prvog pregleda biti kod svojih, naravno bit ce i decko s nama i doci ce i njegovi odmah na pocetku, tako da ce beba biti od pocetka okruzena ljudima, a za ostatak obitelji i prijatelja ne znam, ovisi o mom raspolozenju kada mogu poceti dolaziti

Granger
    04. Srpanj 2022. 16:40

Napokon Ruli, ja se već danima pitam gdje si. 🙂
    Princess, moguće je da ste otišli na testiranje prije nego se razvila dovoljna koncentracija virusa za detekciju pa su zato testovi negativni. Možete pokušati napraviti kućne još jednom, možda pokažu što. Ne bi bilo loše da imaš potvrdu o preboljenju jer pitanje je što će biti najesen (ne znam kak je kod tebe u Irskoj).
    Posjete bih ja najradije zabranila, ali zbog sebe. Nekako bih najradije da smo nas troje barem tjedan dana u našem oblaku. Ali vjerujem da će bake i dede htjeti vidjeti unuku, a i teta tako da njih očekujem.
    Kak ste vi s hodanjem po stanu u cipelama? Mene užasno smeta kad mi ljudi hodaju u cipelama, a mužu je neugodno da ih tražimo da se izuju. Prijatelji koji su mlađi se sami izuju jer im je tako zgodnije, ali moji i muževi roditelji to baš ne paze. Toga se u tim posjetima najviše grozim. Evo i sad me trnci prolaze. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

tenaa
    04. Srpanj 2022. 16:46

Granger

Princess, moguće je da ste otišli na testiranje prije nego se razvila dovoljna koncentracija virusa za detekciju pa su zato testovi negativni. Možete pokušati napraviti kućne još jednom, možda pokažu što. Ne bi bilo loše da imaš potvrdu o preboljenju jer pitanje je što će biti najesen (ne znam kak je kod tebe u Irskoj).
    Posjete bih ja najradije zabranila, ali zbog sebe. Nekako bih najradije da smo nas troje barem tjedan dana u našem oblaku. Ali vjerujem da će bake i dede htjeti vidjeti unuku, a i teta tako da njih očekujem.
    Kak ste vi s hodanjem po stanu u cipelama? Mene užasno smeta kad mi ljudi hodaju u cipelama, a mužu je neugodno da ih tražimo da se izuju. Prijatelji koji su mlađi se sami izuju jer im je tako zgodnije, ali moji i muževi roditelji to baš ne paze. Toga se u tim posjetima najviše grozim. Evo i sad me trnci

Mi imamo kupljenih onih najobicnijih papuca za goste bar jedno 5,6 i kad znam da mi neko dolazi uvijek im na vratima kad skinu jaknu dajem i kazem evo vam papuce da niste bosi, pa onda i ak su planirali ostati u cipelama im bude glupo pa stave papuce 😂 nisam preveliki cistunac i nije sve uvijek cisto u stanu, al mi je nezamislivo da mi netko hoda u cizmama ili tenisicama po stanu..

Aries5
    04. Srpanj 2022. 17:13

Granger

Kak ste vi s hodanjem po stanu u cipelama? Mene užasno smeta kad mi ljudi hodaju u cipelama, a mužu je neugodno da ih tražimo da se izuju. Prijatelji koji su mlađi se sami izuju jer im je tako zgodnije, ali moji i muževi roditelji to baš ne paze. Toga se u tim posjetima najviše grozim. Evo i sad me trnci prolaze.

Ja sam sa svojim vodila borbu oko toga cijelu zimu. Kao njemu je neugodno traziti nekog da se izuje i naravno njegovi se nisu izuvali 😤 
    Ne razumijem zasto je to takav problem, isto imam te papuce za goste, a u krajnju ruku zimi radi podno grijanje i pod je topli. Sad preko ljeta ne trazim tolko jer se niti ja ne izuvam svaki put al opet. Ja gdje god dodem izujem se jer mi je to neka kultura i stvarno cu inzistirati na tome sad kad beba dode.
    -
    Ja sam rekla da necu braniti svojima i njegovima da dolaze te prve dane ali uz najavu i na neko normalno vrijeme a ne da mi dolaze kad im se sprdne i da ostaju pola popodneva, bas kako ste rekle vise zbog mene nego zbog bebe. I bas tako htjela bi tih prvih par dana da se nas troje povezemo i da smo samo mi al ja vec imam u glavi scenarij u kojem me cijela svita ceka dok dolazim iz rodilista i znam da si necu ni ulozak promijeniti u miru prvi dan i to mi vec sad nabija stres. Muzu sam zaprijetila da mu nedao dragi Bog da dode po mene u rodiliste s nekim vec iskljucivo sam jer zelim barem put do doma u miru 😂😂
    A kad prode babinje nek dolazi tko hoce necu biti stroga po tom pitanju i dat cu svakome tko zeli da nosi bebu

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Megi0102
    04. Srpanj 2022. 17:16

tenaa

Granger

Kak ste vi s hodanjem po stanu u cipelama? Mene užasno smeta kad mi ljudi hodaju u cipelama, a mužu je neugodno da ih tražimo da se izuju. Prijatelji koji su mlađi se sami izuju jer im je tako zgodnije, ali moji i muževi roditelji to baš ne paze. Toga se u tim posjetima najviše grozim. Evo i sad me trnci

Mi imamo kupljenih onih najobicnijih papuca za goste bar jedno 5,6 i kad znam da mi neko dolazi uvijek im na vratima kad skinu jaknu dajem i kazem evo vam papuce da niste bosi, pa onda i ak su planirali ostati u cipelama im bude glupo pa stave papuce 😂 nisam preveliki cistunac i nije sve uvijek cisto u stanu, al mi je nezamislivo da mi netko hoda u cizmama ili tenisicama po stanu..

Na isti način sam i ja to rješila, čim udes dobiješ papuce u ruku 😂

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.