A baš mi zvuči zgodno imati to u 1 knjižici...ja imam 100 fascikala jer svaki put dobijem novi jer ne ponesem ništa sa sobom, računam ima sve u kompu i danima planiram to sortirati u jedan A4 fascikl sa odjelcima za nalaze, testove, itd. Ne znam da li da nosim i isprint sa uzv jer je to jedino gdje mi u bolnici mogu vidjeti kako mi je miom bio poprečen da moram na carski a sad se pomaknuo negdje iza i prolaz je otvoren za vaginalni porod...koliko god je to u jednu ruku dobra vijest nisam sigurna da bih slavila...dok je smetao sam znala da idem na dogovoreni carski 15.8. a sad kud koji mili moji...mogu i prenijet i roditi 5.9....ko će to dočekati po ovim vrućinama🤯
Ja isto nemam knjizicu, imam u fasciklu nalaze s pregleda i to svakako planiram nositi sa sobom na more. Ali da oni 2022. godine ne mogu kada dodemo na porod unijeti nase ime, prezime, oib ili sta vec treba u racunalo i da se im se izbace nasi nalazi, pregledi.. na jednom mjestu nego da im mi donosimo tamo 10 papira. 🔫
Imali bi oni sve u kompu kad bi mi imali dobar informaticki sustav npr dr koja mi vodi trudnocu sve moje nalaze dobiva kod sebe u komp iz labosa iz bolnice itd, na Sv. Duhu imaju sve moje stare nalaze radene kod njih i sad po novom mogu vidjeti nalaz iz druge ustanove npr iz Vinogradske, ali opet ne mogu vidjeti nalaze iz primarne pa se opet svodi na printanje i slaganje u fascikl 🤦🏽♀️
-
Svijet bi bio jednostavniji kad bi M bilo svugdje isti M, tenisice 37 svugdje isti 37 a ne od ducana do ducana ovaj model ovako onaj kalup onako 😂
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Nemam ni ja trudnicku.
Je li neka kupila ca grudnjake za dojenje i kak vam se cine?
Ha, ja prvi put cujem da neko nema knjizicu. Sta ti je otok, pojma nemam o svijetu. 🤣
Iako sam i proslu trudnocu imala knjizicu a tad sam trudnocu vodila u Splitu. Evo bas mi se cini puno zgodnija knjizica u kojoj svaki put upise podatke nego te fascikle sa sto papira. Znajuci sebe, pogubila bi sve te papire. I ovako jedva cuvam knjizicu 🤦
Ja imam trudničku knjižicu, zapravo sve tri. Po meni jako praktična stvarčica i nije obavezna pa je pojedini dr. Sami financiraju. U njoj mi je sve napisano što je važno za bebu i mene. U rodilištu mi je dodatno ispune tako da je sve na jednom mjestu. Imam i košuljicu u kojoj su mi nalazi i to ću sve skupa ponjeti u rodilište.
Bilo bi mi super da bebe kad se rode isto tako imaju neku svoju knjižicu, a ne većinom nam upisuju mjere bebe na reklamne fascikle adaptiranih mlijeka 🤷♀️ Bila je jednom inicijativa roda da se to promijeni ali izgleda ništa od toga.
url=https://lilypie.com]
Amelie imala sam i ja fazu prije cca tjedan dana kad sam bila očajna zbog toga jer mi je mjesec dana pijenja željeza a ne pijenja magnezija napravilo svoje...i taj dan sam valjda 6x bila na wc-u i kakala ali sam svejedno imala osjećaj da sam još puna i imala sam neke grčeve za koje sam već mislila ići na hitnu dok nisam našla da to može biti od probave...ugl ono što je mene spasilo je magnezij ali ne bilo koji nego mg citrat u vrecicama iz dm-a. Njega sam kupila prije par mj jer košta 30tak kn pa reko da probam, nakon par dana pijenja sam dobila teški proljev i prestala sam ga koristiti kad sam skužila da je od njega i sad kad imam problema sa zatvorom samo njega popijem i napravi čuda u par sati. Imam i dietpharmov onaj direkt i za njega imam osjećaj da mi još pogorša stvari (kad njega navečer popijem ujutro imam osjećaj da se više mučim) i imam Diasporalov taj mi je ok ali nije spasitelj i on je naravno najskuplji, čini mi se da sam preko 100kn platila tih 20 vrecica tako da ih ja sad po potrebi kombiniram a kad je frka popijem taj dm-ov.
A za tiskanje se ne brini ne možeš naštetiti bebi samo si možeš pogoršati hemeroide (iako sam ja dok sam tiskala za svaki slučaj držala trbuh rukama da ne bi rukica ili nogica provirila...🤣)
Lako vama dok mozete kupovati u mileru, hm i ca 😂
Za nas obdarenije ima nekoliko webshopova i to je to 🤦🏽♀️ muka mi je kad znam da ce jos rasti 🙄 inace stranica bonprix ima svakakvih grudnjaka za dojenje u svakakvim velicinama, a sad su krenuli popusti pa se da naci nesto i po ok cijeni ja sam bas narucila 3 za 300 kn cekam da dodu
Astratex je isto okej stranica ali dosta skupa isto ako se naleti na neki popust
-
Inace pridruzujem se ekipi padalica
Jucer sam se popiknula na nemam pojma sto sa tacnom casa u rukama, da nejdem u detalje isli smo na hitnu bebac ziv, zdrav i aktivan, ja sa izrezanim dlanovima i par ogrebotina na koljenima, bilo mi je nesto stakla u dlanovima pa su to vadili. Danas se moram opet javiti u hitnu kirursku da previju i pogledaju da nije jos di koji komadic stakla ostao.
Bili smo na Sv. Duhu i stvarno ekipa koja me docekala i radaoni je bila odlicna i ljubazna, cak su zvali u kirursku da im dolazi trudnica da me uzmu odmah da nebi cekala (jer sam ja inzistirala da prvo idemo vidjet jel sa bebicom sve dobro a tek onda sam sebe isla lijecit) Sad sam dobila zabranu kretanja od muza i toplo se nadam da ce zarasti to do mora 🙈
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Amelie, da ima hrpu stvari za probati, ali je zapravo ključno unjeti u prehranu što više vlakana tako da se probava pokrene inomekša.
A ovo što Ima333 piše za masažu, da i meni to pomogne isto, čak i mazanje/masiranje samog anusa.
Aries ma di ti pošla s tacnom 🤦🏻♀️ što da ti kažem dobro došla u klub zvijezda padalica. Nek je sve u redu s tobom i bebicom, a sad uživaj u muževoj zabrani 😃
url=https://lilypie.com]
Hvala vam curke na podrsci, izvadili su danas jos 4 komadica stakla, dlanovi mi izgledaju kao da sam se igrala sa ziletima (ne pitajte kako tipkam) 🙈
-
Mala Magla nisam stavljala utrogestane od tamo pocetka trudnoce pa nisam ni gurala prste dolje, al sumnjam da bi si pokrenula otvaranje ili nesto slicno posebno ako ti odnosi nisu zabranjeni jer mislim kuzis 😂
Vidis meni je dr na pocetku rekla da je blagi rozi iscjedak nakon odnosa normalan i da se ne uplasim ako ga slucajno bude jer je dolje sve osjetljivije i bolje prokrvljeno jedino ako je popracen grcevima i/ili krvarenjem onda se javiti na hitnu, eto ni oko toga ne mogu biti usuglaseni svi 🙄
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji