Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zabicamala
    20. Lipanj 2022. 22:08

*trudnicu
    I naravno pila sam vodu ujutro prije pretrage. 

Aries5
    20. Lipanj 2022. 22:36

Na sv. Duhu je isto kaos makar je TA odvojena od radaone, isto pregled zna izgledati kao kampiranje ja sam za veliki anomaly cekala sat i pol tako da kad krenem gore kao da idem na izlet: ruksak, voda, sendvic ili grickalice 😂
    -
    A vecina bolnica koje su imale svoje tecajeve je prije korone imala tu opciju da mozes "razgledati" radaonu i odjel vjerojatno sad sa ukidanjem svih mjera ponovno uvode sto je super
    -
    Amelie samo hrabro sve smo prosle to gladovanje, pij vode da malo zavaras zeludac, bolje nemoj pojesti nista jer i najmanja glupost ti moze dignut secer mene je skoro jogurt sa zlicom cornfleksa kostao dijete od 1800 kcal

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Mallla
    20. Lipanj 2022. 22:54

zvonkobonko

tenaameni to zvuci ko stvarno dobra ideja. :D
    ja sam mislila tad dok sam u bolnici nazvati samo ove za dubinsko ciscenje kauca i toga.
    a ovo ostalo sam mislila uposliti mamu i svekrvu da sve srede cakum pakum (mislim da su one zesce od bilo kakvih profesionalnih firmi). kako sam vec napisala muz mi je pomorac i nece bit doma tad kad mi je termin tako da se na njih dvije oslanjam :)
    .
    e i cure nakon kojeg tjedna se ide na preglede cesce od svakih 4tj? kad krece TA? i ako ima netko da je iz manjeg grada (u kojem nije rodiliste nit ista) jel se ista kasnije krece u TA? muka mi je ako cu do splita morat kad krenu guzve na cestama sad ljeti….

A od kud si ono ti. Ako ćeš rađati u ST mislim da ćeš od 36tt tamo na preglede.
    Ja sam iz malog grada pa ni ne idem i TA, do kraja sam kod svoje ginekologice. Od 36tt mi ide pregled za 2 tjedna pa od termina svako 2 dana.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    20. Lipanj 2022. 22:56

Aries5

Ja se iskreno grozim ideje da mi netko ordinira po kuci dok mene nema 😂😂 a s druge strane nemam bas namjeru dezinficirati sve oko sebe samo zato jer je beba u kuci, nece mu biti nista od malo prasine nek stvara imunitet od prvog dana
    -
    Zvonko mene je moja pocela narucivati svaka 3 tjedna i to je krenulo sa 26 tjedana
    Rekla mi je da ako je sve u redu napravi tako da je kod nje zadnji pregled u max 36 tjednu zbog onog brisa a sad generalno vjerujem da tu svaki ginic svoju politiku vodi kao i oko svega

Copy paste ovo o dezinficiranju 🔝 moj si igrač!

Mallla
    20. Lipanj 2022. 22:57

bellaru

Bok zenske..
    Ima li vrucine?😄
    Mene pocela zezat zgaravica, u prvoj trudnoci me ubijala 😭 tko ima kakav savjet nek da. Na jednoj stranici pise ocijedit limun u vodu a na drugoj ne konzumirat kiselo voce jer pogorsava. Sad vise ne znam sta cu jest i pit😭😭
    Pelene su mi se najbolje pokazale happy, ove iz dm-a i mullera. Nekako su mi pampersice bile uzas🤷‍♀️

Rennie tabletice cucalice! Ili žlica mala sode bikarbonr u čašu vode!
    U mom slučaju ništa kiselo ni pomislit.

Mallla
    20. Lipanj 2022. 22:59

Moana

E neznam koliko ste upucene, bas sam danas citajuci nesto za nasu bolnicu u Zadru, vidjela da mozes doci razgledat rađaonu i sobe.
    Neznam jel ta informacija nekome korisna, al evo.. cak mi je to i okej da vidis kako i sta ce te docekat.. neznam jel to slucaj kod drugih bolnica ( ovo je mislim u sklopu tecaja)

Bolje ne znat ništa 🤣🤣 šala s malo istine!

Mallla
    20. Lipanj 2022. 23:01

Super cure za dobre preglede, neka nam tako i nastavi!
    Amelie1 sretno na testu i možeš ti to 💪💪
    Zvonkobonko ima još vremena i prostora za okretanje. Moja je bila poprečno, pa se nabila dole (okrenula se) a sad ne mogu odgonetnut položaj!

• Kokoloo
    20. Lipanj 2022. 23:09

Ajme ni ja ne volim da mi je sve dezinficirano ko u bolnici. Daleko od toga da volim da je cisto i da redovno i previse cistim ali grozim se bolnica style kuca. 
    Prije dolaska bebe cu mozda malo jace ocistit kucu i to je to. Nikakva dezinficiranja ni dubinska ciscenja. 
    I za prvo dijete je bilo tako, malo pocistili uredili i cao. Ionako je nakon tjedan dana bilo sve po starom.
    Plus, robicu sam opeglala jedan jedini put prije rodilista i vise n i k a d. Ne jer sam lijena nego jer ne vidim poantu peglanja evo majke mi. Roba se susi na susilu i uvijek je ravna i mirisljava. Ako je neka hica za kosulju ili nesto, to popeglam. Djecju robicu mi ne pada na pamet peglat. Ako se u perilici na toliko stupnjeva + suncu ne ubiju bakterije onda ne znam. Ne volim pretjerivanja.

Princess_Mimi
    21. Lipanj 2022. 08:04

Dobro jutro ekipa😊
    Amelie sretno!
    .
    Kakvi smo s pregledima ovaj tjedan? Mi imamo danas kontrolu, a kad dođem doma imam na Zoomu vježbanje (za leđa i zdjelicu) to bolnica organizira za privat pacijente, što mi je super jer ne moram nikud ići samo moram imati pilates loptu i internet 😂 Bas me zanima kak će to izgledati 😁

bellaru
    21. Lipanj 2022. 09:53

Ja sam mislila da sam ja jedina koja ne pegla🤣 kad cujem kako zene po cijeli dan peglaju 10 kila vesa...😥😅 a tek peglanje gaca i rucnika🙆‍♀️🙆‍♀️ 
    Ja sam si kupila onu okomitu peglu za bas krizne situacije. Nedavno mi je trebala pegla za šivanje necega..ja sam ju tri dana trazila po kuci🙆‍♀️
    Znaci moj mali je jucer isao na plazu iza 17h i malo pocrvenio oko ramena. Danas smo isli od pol 8 do pol 10 i ledja su mu svaaa crvena ko da smo u podne bili na plazi😮‍💨😮‍💨😮‍💨 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.