Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Granger
    21. Lipanj 2022. 20:26

Uh super za sve dobre preglede. Baš lijepo to sve ide i nek nam tako ostane do kraja.
    Cure s otoka baš mi strašno zvuči tolko opterećenja za pregled od kako kažete pola sata. Pa to su trebali nekako riješiti, ne znam, neko dežurstvo na otoki ili tako nešto. Zanima me čisto, a što kad je bura par dana pa nema linija...kako to onda bude?
    MalaMagla ajoj. Barem nisi trbuhom zviznula i dobro da si priovjerila pa znaš da je i beba dobro. Bit će sad sve više nespretnosti. Meni je najgore kad mi nešto pada iz ruku onda refleksno pokušam uhvatiti pa se sva naglo presavinem. Uvijek se uplašim tog naglog pokreta.

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Princess_Mimi
    21. Lipanj 2022. 20:34

Malamagla dobro da si se uspjela dočekati 🙏🏼 Sad samo odmaraj ❤️

Aries5
    21. Lipanj 2022. 20:45

Mala magla - dobro si prosla, bitno da je bebica dobro, a za pastetu se ne brini, ja sam neko jutro smazala cijelu argetu junior, muz donio jos topli kruh iz pekare, i jos uz to cherry paradajz najbolji dorucak ikad 😂 dok nisam trudna jedem je mozda 1x u 6 mjeseci sad svaki tjedan 🙈

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• majax
    21. Lipanj 2022. 21:22

cure je li bila vama isplata komplikacije Za svibanj?
    Prosli Mesec sam Dobila 18,danas je 21 I jos nista..zabrinuta Sam vec

• Mima_zap
    21. Lipanj 2022. 21:32

Komplikacije su mi isplaćene 17.6. najbolje da pitaš na hzzo što je s tim.
    Curke ak je neka mijenjala prezime tijekom trudnoće dok je primala komplikacije jesu vam radili probleme s tim. Također ću trebati ponovno vaditi krvni grupu a negdje sam čitala da treba 3 mj. da se dobije nova zdravstvena i da do tad na staro prezime izdaju uputnice. Ima li neka od vas iskustva s tim?

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

Aries5
    21. Lipanj 2022. 21:41

Mima_zap

Komplikacije su mi isplaćene 17.6. najbolje da pitaš na hzzo što je s tim.
    Curke ak je neka mijenjala prezime tijekom trudnoće dok je primala komplikacije jesu vam radili probleme s tim. Također ću trebati ponovno vaditi krvni grupu a negdje sam čitala da treba 3 mj. da se dobije nova zdravstvena i da do tad na staro prezime izdaju uputnice. Ima li neka od vas iskustva s tim?

Ne znam za komplikacije ali se sjecam da sam ja kod promijene prezimena obavljala nesto i imala uputnicu i zdravstvenu na staro prezime a da su me u sustavu imali sa novim, njima je zapravo najvazniji tvoj MBO koji se ne mijenja 
    A zdravstvenu na nisam cekala 3 mjeseca cekala sam krace (cca mjesec i pol) i dosla mi je na radno mjesto
    S tim da dopunsko jos danas 2 godine kasnije nisam promijenila 🤦🏽‍♀️

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Princess_Mimi
    22. Lipanj 2022. 02:07

Aries5

Mala magla- dobro si prosla, bitno da je bebica dobro, a za pastetu se ne brini, ja sam neko jutro smazala cijelu argetu junior, muz donio jos topli kruh iz pekare, i jos uz to cherry paradajz najbolji dorucak ikad 😂 dok nisam trudna jedem je mozda 1x u 6 mjeseci sad svaki tjedan 🙈

Sad kad sam ovo pročitala umirem od gladi, imam sve osim kruha doma, hvala Bogu inače bi išla jesti 🤣

bellaru
    22. Lipanj 2022. 08:06

Jutro cure
    Obavezno se vadi novi nalaz krvne grupe sa novim prezimenom. Ja cu to otici privatno jer mi nije jos promjenjeno na zdravstvu i mirovinskom. 
    Mala eto ne moras ic na more..ronila si na asfaltu🙆‍♀️🙈 bitno da je bebica dobro a ti odmaraj🤗 i bitno da si depilaciju odradila😄
    Cure koje zive u manjim sredinama, koje moraju ic u druge gradove rodit itd...Ja zivim van zg. Za sve vece moram ici u zg, al skola mi je u ulici. Vrtic 1km od mene, nije mi strasno. Ali cesto razmisljam cak i negdje dalje dal bi mogla ici zivjeti. Tipa lika , ili gdje mi je viksa..gdje djecu kupi bus po kucama i vozi u skolu. Razmisljam koliko je bolji za djecu zivot u takvim skroz manjim sredinama...na pocetku kad su manji je vjerojatno bolje u manjoj sredini al sta kasnije? Dal se dijete zakida jer nije u nekoj vecoj sredini kao zagreb? Gdje mu je sve pristupacno kao npr kino, shopping centar, ostali sadrzaji. U drugu ruku me uzasava zivot u gradu, danasnji trendovi djece, tik tokovi i pracenje istog. Smatram da ce dijete razvit neke bolje vrijednost npr na selu nego u gradu ( ne mora bit nuzno tako ali...) . I rastrgana sam izmedju tog dvoje uvijek.

Aries5
    22. Lipanj 2022. 09:52

Ja oduvijek zivim na selu, od Zapresica sam udaljena 15 min voznje kao i od Zaboka, Zagreb nam je nekih 25-30 min ovisno o prometu. Povezanost je dobra i nikad nisam imala problema u srednjoj zbog izlazaka u Zagreb a i iskreno bilo ih je malo jer je ekipa vise voljela dolaziti kod mene na selo pa smo izlazili pretezno kod mene, jer im je bilo ljepse tu. Jedina "mana" sela su te aktivnosti za djecu nema ih bas puno ali nije da se ne moze naci nista.
    Svako jutro skolski bus skuplja djecu i vraca ih kuci (skola i vrtic su mi udaljeni 1,5 km) 
    Klinci se vani slobodno igraju mozes ih pustiti same dok npr moja sestra u Zagrebu se ne usudi pustiti svoje cure same u parkic koji je doslovno iza ugla. 
    Po meni uvijek manji grad ili selo imaju prednost, ionako svi iz grada pretezno bjeze na selo.
    Nama je jedina zelja kad ostarimo da se preselimo na more. Ljeta na moru, zime kod nas na kopnu to nam je neki plan, do sad smo uspjeli sve kako smo planirali pa se nadamo da cemo i to 🙈

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Mallla
    22. Lipanj 2022. 09:56

Zvonkobonko super za pregled i što nećeš morat stalno u St.
    Što se tiče gdje ti paše život to valja vidjeti duboko u sebe. Ja sam odrasla u malom mistu (selo, al ne bas ono pravo selo - ne znam drugačije obkasnit) u predgrađu malog grada amo reć. Trenirala sam rukomet jer za cure ništa drugo nije bilo, ali mi je bilo ok trenirati jer sam imala društvo, zabavu, putovanja iako nikad nisam bila neki talent. Otišla sam studirati u Zagreb i 5 godina tamo živjela. Moj najsretniji dan je bio kad sam sjela na bus i zaputila se doma. Kad navikneš da ti je sve dostupno pjesice na 5min onda ti je ZG pre velik zalogaj. 1h za doć od mjesta A do B, troškovi života, pa i radno vrijeme, a i vrijeme općenito meni nisu odgovarali. Udala sam se opet na selo i imam u okruženju male gradove Vrgorac, Ploče i Ljubuški (BiH) svi su mi na  15-20km udaljenosti. Prvi veći grad mi je Split 120km! Iako županijom pripadamo Dubrovniku više gravitiramo Splitu. Ima nedostataka svakako ali i prednosti. Imam auto i financijske mogućnosti odvesti se gdje treba i mislim da je to najnužnije za život u ruralnoj sredini. Budući da sam fan ovog stila života vjerojatno bi sve što navedem bilo subjektivno...al evo imam tu Cjelodnevni vrtić (jaslice), posao na 15min udaljenosti, Školu, poštu, 3 trgovine, 2 kafića....šalim se da mi fali bankomat i ljekarna i onda bi bilo savršeno. U grad moram kod liječnika ali tu su stomatolog, ginekolog i pedijatar što je ooet sve što mi treba. Ako me upute za Split opet dobro, obavimo pregled i napravimo izlet u Split. Nekako volim taj mir.
    A realno kad sam živjela u ZG i dalje nisam koristila sve mogućnosti koje pruža tako da selo/misto je meni po mjeri.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.