E, i sto se tice ciscenja kupaonice, zasto ne kupite neko prirodno sredstvo? Ja vec godinama koristim od biobaze onu crvenu, mislim da pise da je za kamenac (sad imam zelenu na kojoj piše baš za sanitarije ali ta mi nije tako dobra i nekako smrdi) i bolja mi je od ovih kemikalija. Samo se drzite uputa- posprejas i pricekas par min i fakat sve glatko ode! A i kad dode beba treba ionako pripaziti na sva ta sredstva za ciscenje jer mislim da smo toliko okruzeni s svakakvim sr.... Koja unosimo u i na sebe da imam potrebu nju zastitit od toga koliko god mogu (npr. Da ne puza jednog dana po podu koji je premazan domestosom, zdravija joj je prljavstina 😁)
Da ne bi bilo zabune, ne govorim ovo kao neki eko frik koji poprijeko gleda svakog ko koristi domestos (imam ga i ja) i nije da koristim sve eko i bio (ako mi prirodno ne odgovara vratim se kemiji) ali se trudim gdje mogu zamijeniti kemiju s necim prirodnim zbog sebe i majčice zemlje🙃
Ja volim sama ocistiti, ali kad sam bila na mirovanju nisam se junacila 😁 I sad kad god mi netko zeli nesto pomoci moze, brzo se umorim i gledam da koliko mogu ocistim i napravim a sta ne mogu vidi muz i onda on dovrsi. Sva sreca vrijedan je i ne moram ga nista molit napravi i bez da mu kazem. Ja danas osjetim u setnji da me nesto zulja iza, rekla sam muzu doma da pogleda kaze veliki hemeroid da izlazi😩 Uzas, muci me to, nadam se da mi se nece zakomplicirat. Moja sogorica je ssd bas imala muke s tim i operacije i svasta, jos uvijek joj je rana od tog sto joj se napravilo. Mazem hemopropin ali moram od sutra i prehranu srediti.
Dobila sam na tečaju za trudnice tester za hemoclin gel i namazala jednom i više nije uopće bolio. Čak mi se čini da se počeo povlačiti, al kak sam opet puno sjedila zadnjih dana nekako se malo vratio, al ne boli. Isperem poslije wc-a malo hladnijom vodom, jer su cure tu to preporučile, i mislim da bi se uz malo više kretanja i sjedenja na mekanom mogao povuci. Promjena prehrane ne može škoditi, al mislim da to sjedenje i pritisak koji se onda stvara najviše sad doprinosi hemeroidima.
I pelene ću za početak uzet happy i pampers pa vidjet koje su mi bolje. Ove happy se moraju naručiti, al sam čula pozitivne komentare za njih pa barem da probam. Kasnije ćemo preći na babylove jer su nam najdostupnije ili violeta.
Jedna1ja nazalost nemam taj problem s kilama 😂 sad sam na +8, bas sam se danas vagala nakon malo duze. Nekako mi se to cini previse za ovaj tjedan u kojem jesam… opcenito sam primjetila da mi se od proslog tjedna povecao apetit… dosad sam jela nekako normalno kao i prije, sad pojedem jos dodatni obrok 🙈
Ma i ja sam na +6do7 a tu negdje smo s tt ali sam tako bila i prije skoro 2 mj i zato me najviše i brine jer sam ja do cca 6 mj trudnoce dobivala uredno izmedu 2 pregleda po kilu dvije i onda sad u 3 tromj kad bi to trebalo krenuti još jače ja stojim. Mislim da sam negdje pročitala da u prosjeku koliko dobijes u prva 2 tromj toliko dobiješ u 3, da je tako raspoređen dobitak kila. Naravno to nije pravilo svaki organizam je drugačiji...na svu srecu ona je jako aktivma inače bi mi ovih tj dana do pregleda bilo najdužih tj dana u životu
Ima baš se spremam oprati masinu😁 ali ja to oboje direkt u bubanj. Kako razdvojiš? Ocat u ladicu a prah u bubanj ili obrnuto? Ili naknadno nesto dodas?
Nisam ni ja neki fan kemikalija, i vecinom koristim ocat ali ne znam kupaona mi mora biti u sanitaru jer eto tak je meni u glavi da mora i ne mogu to drugacije objasnit
Ja stavim sodu i ocat direkt u bubanj nikad nisam razdvajala
-
Moj muz inzistira da prve pelene budu pampersice jer su eto pampersice 🤦🏽♀️ tako da ce prve biti pampers a kasnije babylove
-
Cure nemojte se zamarati kilama. Dokle god bebice napreduju kako treba stvarno nema potrebe za panikom. Ja sam odpocetka na +5 sad sam u 30om tjednu i s tim da mi ova jedna kila stalno sece odkad su vrucine jer nemam toliko apetita i jedem vise voca kroz dan nego nekih teskih zasitnih obroka + znojim se kao nikad u zivotu + puno mokrim kao vjerujem i vecina vas
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Kemija vs. Bio kad nađem nešto bio za kupaonicu što će stvarno očistit možda i upotrebim 🙈 uglavnom probala pa se vratila kemiji. Opet nije da mi djeca harače po wc-u to baš i ne dam. A vamo ostatak kuće podove usisavam i ako treba oribat onda to odradim na paru.
Pelene - violetin završni sloj je pamuk, pogotovo kod cotton serije. Ima u Mulleru a i u DM u verzija bio pelena. Uglavnom za početak mali paketi zato što ne znamo koliku djecu ćemo rodit, koliko brzo će rasti i koji model pelena će im pasati. Bela Happy su u zadnje baš razvikane al ne kužim zašto, meni su samo ok. A još treba naručivat pa mi je to tlaka.
MalaMagla možeš li poslikat taj papir? Inače koristim vlažni al nakon poroda me dočekaju hemeroidi pa da budem spremna.
Kilogrami - nisam sreće da ih ne dobivam!
Pulsiranje trbuha - da vidim i osjetim, ovisi koje mi žile bebačica pritisbe.
url=https://lilypie.com]
Čišćenje.. mi imamo "podijeljene" kućanske poslove tak da su na meni kupaonica, prašina, usisavanje i peglanje (i to me fkt opušta), dok su na njemu suđe, veš, kuhanje 😂 i bacanje smeća i ak treba nešto popraviti u stanu, stvarno se kuži u tome pa bolje da ne smetam.
I dalje odbijam pomoć, a iskreno mi ni ne treba. Ak sam taj dan baš umorna, odgodim za dan poslije... Par puta sam čistila čak wc s ffp2 maskom, pa mi je bilo teže disati nego bez nje i odustala sam od uporabe
Pelene mislim uzimati babylove, nisam zagovornik pampersa iako smo i brat i ja pampers djeca i ništa nam od toga nije bilo, tak da mislim da ću se na kraju odlučiti za one koje će ispasti najefikasnije
Kilogrami +5. Apetita imam i kao i uvijek, al mi se ne prima jer sam stalno aktivna i treniram.
I baš mi je olakšavajuće kada pročitam da ste i vi tu negdje s kilograma jer konstantno slušam kak sam već trebala biti na +10, da je ovo premalo bla bla.
Pulsiranje osjetim već duže, ali nisam tako obraćala pažnju da je to nešto strašno
Sutra imam pregled držite mi figee 🤞🤞 javim kako je prošloo
MalaMagla Hvala! Baš ću pogledati te vlažne za kupiti!
Ja imam kercher parninčistač, da ide samo voda. Odličan je za pločice, a za laminate malo manje. Ostane dosta mokro i potrebno je pobrisati suhom krpom nakon pa onda ne oštećuje laminat, bar so sad nije. Isto kod ovog modela što ja imam je cijev nekako tanka pa sa tu strgala jedan dio zaštite što mi je bezveze da je tako tanko. Romantiziram da bi mi bolja opcija bila da sam uzela parni ali štapni.
Super za dobar pregled a katastrofa za čekanje, apsolutno nehumano toliko čekati općenito a pogotovo u trudnoći.
Čišćenje.. mi imamo "podijeljene" kućanske poslove tak da su na meni kupaonica, prašina, usisavanje i peglanje (i to me fkt opušta), dok su na njemu suđe, veš, kuhanje 😂 i bacanje smeća i ak treba nešto popraviti u stanu, stvarno se kuži u tome pa bolje da ne smetam.
I dalje odbijam pomoć, a iskreno mi ni ne treba. Ak sam taj dan baš umorna, odgodim za dan poslije… Par puta sam čistila čak wc s ffp2 maskom, pa mi je bilo teže disati nego bez nje i odustala sam od uporabe
Pelenemislim uzimati babylove, nisam zagovornik pampersa iako smo i brat i ja pampers djeca i ništa nam od toga nije bilo, tak da mislim da ću se na kraju odlučiti za one koje će ispasti najefikasnije
Kilogrami+5. Apetita imam i kao i uvijek, al mi se ne prima jer sam stalno aktivna i treniram.
I baš mi je olakšavajuće kada pročitam da ste i vi tu negdje s kilograma jer konstantno slušam kak sam već trebala biti na +10, da je ovo premalo bla bla.
Pulsiranjeosjetim već duže, ali nisam tako obraćala pažnju da je to nešto strašno
Sutra imam pregled držite mi figee 🤞🤞 javim kako je prošloo
Koji si ti tjedan? Kakvih +10, mislim da to pričaju ljubomorni ili šta. Bilo bi vrhunski kada bi se sve udebljale do kraja 10 do 12kg.
Razumijem ja da se netko udeblja više netko manje ali ako je sve ok a i težina ne divlja pa to je za bit zahvalna.
1T = +16kg
2T = +12 kg
3T= +7kg (30tt)
Sortiraj odgovore
Najstariji