Karherov parni cistac je zakon! I smije se koristiti na laminatu ali ne smije na parketu
Za podove trenutno iskoristavam robota koji je najbolja investicija u trudnoci jer i usisava i pere doslovno 2 kapi ajaxa i mirisi cijela kuca a plocice i laminat se sjaje ko da su ulastene tako da toplo preporucam.
-
Uhh da ljeto (citaj godisnji + vrucine) i trudnicka ambulanta je koma. A najgori dio cemo provesti bas u njima 🙄
-
Bravo za dobre preglede curke ❤️❤️
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Jao jedva sam pročitala sve zaostatke od 10tak stranica. Mi smo odlučili malo preurediti stan i pomaljat zidove pa smo imali radnih 5 dana.
Pomoć sam baš poput vas. Ja to hoću sve sama jer ne može netko očistit kak ja hoću. Muž malo više preuzima kupaonu i podove, ali sve ostalo je moje. Evo baš sam sad sve detaljno ribala nakon bojenja prve sobe i kuhinje. Još samo 3 puta tako. U redu isto stojim ko i svatko drugi. Da mi je baš loše onda bih išla ispred, ali dokle je dobro bit ću ko ostali.
Pelene sam mislila odmah probat neke bio. Ja sam bila od onih koje su bile ziher da će platnene, no onda ste me malo pokolebale pa kad sam promislila odlučila sam se na jednokratne. Ja sam gledala Kit&kin i Kolorky. Probat ću pa ako ne budu valjale onda idemo dalje u potragu. Vjerojatno ću uzet i Babylove i Violetu pa ovako kako ste napisale u raznim veličinama.
Kilaža ja sam na +6. Isto se sad zadnja dva mjeseca malo mijenja. Meni doktorica kaže da je i bolje tako nego pretjerano dobivanje na kilaži ako se beba razvija. Meni bi bilo top da budem na kraju +10, ali neću se opterećivati pa kako bude.
Ja sam danas išla po novu turu injekcija pa smo napravili CTG. Sve je uredno. Sad čekamo 12.7. i sljedeći pregled.
👸37 (trombofilija)
🤴37
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
-
Uhh da ljeto (citaj godisnji + vrucine) i trudnicka ambulanta je koma. A najgori dio cemo provesti bas u njima 🙄
-
Bravo za dobre preglede curke ❤️❤️
Uf da. Ja sam danas u trudničkoj čekala dva i pol sata. A zagušljivo užas. Ajde barem tamo di rade CTG radi klima pa je lakše, ali čekaona prepuna. Svi doktori su bili na porodu. Pa kad nam se tehničar ispričavao što čekamo, rekoh dokle god treba. Ako će meni trebat netko bit na porodu nek se u ambulanti čeka pa sam i ja strpljivo čekala.
No otići doma nakon 'sve je u redu' popravi cijeli dojam.
👸37 (trombofilija)
🤴37
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Jao jedva sam pročitala sve zaostatke od 10tak stranica. Mi smo odlučili malo preurediti stan i pomaljat zidove pa smo imali radnih 5 dana.
Pomoć sam baš poput vas. Ja to hoću sve sama jer ne može netko očistit kak ja hoću. Muž malo više preuzima kupaonu i podove, ali sve ostalo je moje. Evo baš sam sad sve detaljno ribala nakon bojenja prve sobe i kuhinje. Još samo 3 puta tako. U redu isto stojim ko i svatko drugi. Da mi je baš loše onda bih išla ispred, ali dokle je dobro bit ću ko ostali.
Pelene sam mislila odmah probat neke bio. Ja sam bila od onih koje su bile ziher da će platnene, no onda ste me malo pokolebale pa kad sam promislila odlučila sam se na jednokratne. Ja sam gledala Kit&kin i Kolorky. Probat ću pa ako ne budu valjale onda idemo dalje u potragu. Vjerojatno ću uzet i Babylove i Violetu pa ovako kako ste napisale u raznim veličinama.
Kilaža ja sam na +6. Isto se sad zadnja dva mjeseca malo mijenja. Meni doktorica kaže da je i bolje tako nego pretjerano dobivanje na kilaži ako se beba razvija. Meni bi bilo top da budem na kraju +10, ali neću se opterećivati pa kako bude.
Ja sam danas išla po novu turu injekcija pa smo napravili CTG. Sve je uredno. Sad čekamo 12.7. i sljedeći pregled.
Nas isto čeka krečenje cijelog stana i kompletno preuređenje wca i kako za sad stvari stoje radit će se to kada ja odem na more da ne udišem tu boju i ljepilo za pločilo i ostale stvari 😂
Još smo razmišljali, a sad recite mi ako je to pretjerano, da za vrijeme dok ja budem rađala i budem u bolnici pozovemo jednu od onih firmi što ti sve baš tip top počisti i dezinficira, da bude baš sve čisto kada beba dođe.
Ja se iskreno grozim ideje da mi netko ordinira po kuci dok mene nema 😂😂 a s druge strane nemam bas namjeru dezinficirati sve oko sebe samo zato jer je beba u kuci, nece mu biti nista od malo prasine nek stvara imunitet od prvog dana
-
Zvonko mene je moja pocela narucivati svaka 3 tjedna i to je krenulo sa 26 tjedana
Rekla mi je da ako je sve u redu napravi tako da je kod nje zadnji pregled u max 36 tjednu zbog onog brisa a sad generalno vjerujem da tu svaki ginic svoju politiku vodi kao i oko svega
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Bok zenske..
Ima li vrucine?😄
Mene pocela zezat zgaravica, u prvoj trudnoci me ubijala 😭 tko ima kakav savjet nek da. Na jednoj stranici pise ocijedit limun u vodu a na drugoj ne konzumirat kiselo voce jer pogorsava. Sad vise ne znam sta cu jest i pit😭😭
Pelene su mi se najbolje pokazale happy, ove iz dm-a i mullera. Nekako su mi pampersice bile uzas🤷♀️
Ja isto gledam muzeve zene i nije mi jasno🤣
Ma meni u prvoj trudnoci soda nije pomagala😔 mineralna al frisko otvorena mi je malo olaksavala...posto me sad ulovilo dosta rano imam vremena do kraja trudnoce isprobavat😔
Evo i mi smo danas obavili pregled i bebač se izokrenuo u poprečni položaj. Pretpostavila sam jer osjećam desno ispod rebra da gura glavu, a lijevo vidim guzu. Bio je prema dolje i sad ne znam kud je krenuo Kažu da se dosta beba makne iz tog položaja i nadam se da će i moj jer mi se ne sviđa šta sve piše o tom položaju kod poroda. Ako se dobro sjećam netko je od cura pisao da je beba bila tako pa se okrenula.
Šta se tiče kila ja do 20.tjedna nisam ni gram dobila i onda je samo krenulo, sad sam na +8, al imam ogroman apetit. Mršava sam i čini se da je sve otišlo na ova mjesta gdje se ne vidi. Bebač je malo požurio s rastom za dva tjedna pa sam se ja sva prepala da ga ne tovim, al oggt je bio dobar pa nikog to ne zabrinjava.
Ne veselim se TA jer sam odabrala Merkur i na anomaly scan sam isto čekala neka 2-3 sata i stajala, a samnom su tak stajale i čekale trudnice pred porodom. U jednom trenu sam izašla na dvorište jer sam mislila da ću se srušiti, uopće ne želim razmišljati o tome kak će to izgledati u 8.mj
Ma ne mislim ni ja da sve mora biti sterilno, al pošto mene neće biti cijelo ljeto u Zagrebu i još idem u Slavoniju rađati, pa ću biti kod svojih taj prvi mjesec dana s bebom, mislim da će biti lakše unajmiti nekoga da počisti kada se vratimo u Zagreb, a ne da prvo moramo čistit, a opet mi je glupo i njegovu mamu tjerati da dolazi uz posao čistiti stan...
Nažalost za ogtt ne smiješ ništa jesti. Meni su čak rekli ni da vodu ne smijem piti tijekom pretrage, makar sam vidjela jednu trudnocu da pije. Iskreno kad popiješ to slatko ujutro, ni nisi gladna više.
Sortiraj odgovore
Najstariji