Ja peglati obožavam. To mi dođe ko psihoterapija. Znači jedva čekam da se veš osuši tako da ga mogu peglati. 😂 Za bebu sam doduše mislila popeglati taj prvi put kad sve operem, a za dalje ovisno o vremenu. Ako ću imati vremena peglat ću, ako ne neću. Na bakterijice, viruse i gljivice se ionako mora naviknuti, ne može biti pod staklenim zvonom tako da nije do toga.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Uh peglanje 😪 peglam vecinom sve osim gaca, rucnika i posteljine pogotovo sad kad susim vani pa mi zna biti tvrda odjeca,
Kad susim u susilici ne peglam stvari koje nosimo doma, ostalo da ali samo sa jedne strane jer mi je sa parnom postajom dovoljno i to
A za bebicu cu peglati u pocetku sve kasnije cemo vidjeti hoce li biti vremena 😂
-
Amelie drzimo fige ga dobar nalaz
Curke sretno na pregledima danas
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Peglam samo ono što mora biti opeglano, kad izađe sažvakano iz sušilice...inače ako se dobronizorganiziram i izvadim odmah ne treba peglat ništa!
Zvonkobonko mašem ti preko brda 😆 ja sam između Vrgorca i Ploča 😊 Nadam se da te neće slat za St, imaš ti jahanja do tamo. I evo ti jedan tip za eventualne jake trudove i kretanje poroda a ti doma....popneš ne na autoput i zovneš 112, hitna mora izać na teren po tebe, znači prva dostupna hitna dolazi i vozi te u ST, pa evo ako zatreba (to mi je babica rekla).
url=https://lilypie.com]
Uh drago mi je da sam probila led o ne peglanju 😁
Bas kao sta je neka napisala, uvijek gledam kupovati stvari koje nisu od onog materijala sta se izguzva. Imam sad jednu ljetnu haljinu od lana koja se uuuuuuzasno guzva a obozavam je i evo uopce je ne oblacim jer mi se ne da trazit peglu niti peglat. Mozda pred kraj ljeta kad opeglam robicu za bebu (prvi i zadnji put) pa i nju ispeglam da je obuxem bar jednom 🙈
A sta se tice odlazaka u TA u Split i meni dode muka od same pomisli trajekta 2 sata i vozikanja naprid nazad po rasporedima trajekta za pola sata pregleda. Uffffffffff! Suosjecam.
Ni ja ne peglam ništa 😂 Drago mi je da nisam jedina!
.
Brontosaurica to ti je od napora, jako nelagodna bol ali sreća pa nisu kontrakcije, pokušaj malo više odmarati do kraja dana ako budeš mogla uz njega 🙈
.
Pregled je super prošao, skoro dvije kile ima bebac (1900g). Ostalo se sve čini u redu. Poslije toga sam imala one vježbe preko Zooma i super su korisne. Vezano bas za bolove u zdjelici i leđima, pokazala nam je dr kako se pravilno istezati i dizati da što manje boli 😁
Pozdrav curke, evo i ja s pregleda.
Sve je super prošlo, ima 1650g, malo je veći obzirom na tjedan, ali rekla je da je to normalno.
Ja sam na +5, dobila sam pohvalu za težinu.
Zbog prvog mjerenja OGTT 5,1 rekla mi je da moram pripaziti i smanjiti kruh, tjesteninu i slatko... 😪
Idući pregled za mjesec dana, smijem ići na more, tako da je idući pregled na Hvaru 🥳🥳
Princess_Mimi čestitam na urednom pregledu 🥳
Joj kad cujem da se na ovo 5,1 mora smanjiti kruh, tjestenina i slatko poludim. Da smo bile trudne 2 godine ranije nijedna od nas nebi bila ni blizu jer je granica bila 5,5 prije toga je bila 6,0 za 2 godine ce valjda biti 4,5 granica.. kriteriji su im grozni. Ja znam da se rodi sve vise velike djece ali nek onda naprave jos neke kriterije osim guk-a
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Bravo cure za super preglede 💪 i bome velike bebice već ❤️
Joj ja radove po kući samo odgađam i odgađam i tako u krug...
Aries baš to, spuštaju granicu sve više i kao preferira se rađanje manjih beba, a onda čim se rode pritišću oko debljanja tih istih beba 🤦🏻♀️ ono, daj se kalibrirajte, usuglasite pa po malo.
Ajme Mala Magla.dobro si prošla, srećom. U trudnoći se pred kraj mijenja težište tijela, balans i padovi nisu tako rijetki. Odmaraj i odmaraj...bitno da si pojela bilo što ne brigaj oko toga. Što si rekla bolje pašteta nego vrela voda po nogama....
Sortiraj odgovore
Najstariji