Pozdrav za sve.Pokušajem ostati trudna.Ovo je slika 10-ti dan nakon ovulacije?I miris svježe krvi.
Netko iskustva?
Izgleda da sve dolazimo ili gravitiramo tom malo manje naseljenom okruženju, malo više prema prirodi. Tako i ja. Dolazim sa sela i sva tri najbliža veća grada su mi na pola sata autom. Ali priroda je naprocjenjiva i često boravimo vani.
Zemljište za gradnju kuće je spremno, čekamo da se malo popravi situacija i tada ćemo biti u predgrađu grada. Bit će bolje to za vozikat djecu na neke aktivnosti, ali već sad razgovaramo kako ćemo svaki vikend dolazit u ovaj stan samo zbog prirode. 🙂
U ove veće gradove na obali ne bih selila jer mi je turizam ljeti jako veliki minus. Mrzim gužve, buku i promet. Sve sam mrzila i svih 5 godina studiranja u Zagrebu. Zagreb i Split su mi najgrozniji naši gradovi i ne vidim ni jednu prednost. Ovo što pišete je i meni super: neki manji grad koji ima prednosti grada, ali me i njegove nedostatke.
Životni san nam je jednog dana odselit na neki otok, u neko malo mjesto, gdje se svi susjedi znaju, friška riba i miris začinskog bilja svaki dan...jao, sad sam počela sanjariti. ❤️
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Baš mi je drago zbog dobrih pregleda i da bebice lijepo napreduju MalaMagla, drago mi je da je dobro prošlo sve na kraju i to nam je svima upozorenje da se više pazimo.
Ja sam od ovog tjedna na godišnjem, al sam si naravno zadala milijun i jedan zadatak po stanu Odma prvi dan sam skužila da pospremanje i čišćenje ne funkcionira kao prije i da moram malo usporiti... Inače, muž i ja oduvijek dijelimo sve kućanske poslove što je po meni fer jer i na poslu jednako radimo.
Ja sam rođena i odrasla u Zagrebu, ali na selu, ne u centru grada. To je bilo odlično, brzo si u gradu, a imaš svoj mir. Sad živimo u Njemačkoj doslovno isto tako skoro na selu, a 15 min od centra velikog grada. Po meni je to super kompromis.
👨🦱 27 🙋♀️25
08.01.22. ➕
14.09.2022. 💙
Mi smo zadnjih godinu dana u Dublinu, živimo na jugu i stvarno je mirno, okruženi smo prirodom ali razmišljam već sada što će biti za par godina. Vratiti se u Zagreb ili ostati ovdje. Tu je škola bolja, djeca su opuštenija, uče kroz igru, nema ocjena... Ali s druge strane naravno da me vuče doma i da bih voljela da mi dijete odrasta u Hrvatskoj. Eventualno neka privatna škola u Hr, ali čula sam dosta iskustva djece koja se onda ne snalaze dobro dalje, jer su navikli na drugačiji pristup.... Za sad je sve otvoreno, pa tko zna... 😅🤷🏻♀️
Ja zivim u ZG i kad slusam vas ponekad pozelim neku manju sredinu no odrasla sam na selu i znam koliko sam mrzila tu odvojenost od grada i aktivnosti i svega sto sam htjela. Mislim da mi zagreb i uzurbanost grada bas pasu, nema ni drazeg nego pjesice do centra poobavljati sve sto imam, a ne biti ovisna o autu ili javnom prijevozu. Ali sve je to individualno i promjenjivo, mozda cemo za koju godinu i mi nesto drugo htjeti, za sada nam je super ovako.
Mene zadnjih tjedan dana muči jaki umor ujutro i navečer, doslovno mi se tak počne spavati da nemam snage za niš i kao da mi srce počne jače lupati, tlak mi je malo niži al cijelo vrijeme je takav. Plus danas me gnjave crijeva i želudac tak da sam cijeli dan na wc-u. Kod mene nema problema sa zatvorom 😅😅 zadnje dvije noći jedva zaspem, kao neki nemir osjećam i ne mogu zaspati. U petak idem na pregled pa mislim da ću tražiti da me pošalje vaditi željezo, do sad mi je bilo ok, al ne kužim odakle odjednom takva slabost i umor.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Plus mi je nekak teže disati u kojem god položaju sam. Mislim da je djelomično zbog alergije ali i možda zbog trbuha...
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Ne podnosim vrucine ni kad nisam trudna a sad umirem, najgore mi je to znojenje u trudnoci jer se inace nikad ne znojim tako da imam minimalno 2 tusiranja tokom dana, po noci spavam dobro pa preko dana to vise bude vrijeme uz tv nego spavanje.
Zadnjih veceri me ubijaju leda i kosti zdjelice i grudi i stopala i valjda sve od vrata na nize... cari trudnoce 🤦🏽♀️
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Umor - svaki dan me iza ručka skljoka da ako ću ostat budna trebam se svojski potruditi, onako baš baš. Sklapaju mi se oči, pada glava onako kaos. Dva dana sam zaboravila popiti željezo i jučer ga ponovo popijem, moram reć da osjetim u količini energije. Kad popijem cijeli dan sam daleko pokretnija i energičnija. A odem i na more kad god mogu i tamo se preporodim doslovno.
Vrućina - najgore mi je kad stisne vrućinu pod oblake kao danas, onda živim pod klimom, opet me i tu malo izvuče more, a na večer rastvoreno sve. Za sad sam većinu noći spavala ok. A prednost je što mi je kuća uz rijeku pa noću ipal malo zraka dođe.
Pad - danas sam i ja letila na guzicu. Srećom.bez ikakvih posljedica, bio je usporen pad. Al biserka sam polila balkon vodom i pomela i otišla niz stepenice u japankama i naravno da sam kliznila i srombala se na desni guz. Više sam se prepala nego àto sam se ozljedila al vrijeme je da uključim mozak i malo stisnem kočnice.
url=https://lilypie.com]
Brontosaurica - joj ime...nemamo! Jel mi vjeruješ da mj je davanje imena najteži zadatak. Uvijek za dečka imam spremna 2 al za curu cijele popise i nikako odlučiti. Želim kratko ime jer je prezime dugačko. Trenutno mi se sviđa Tea i Nika. Muž se ne izjašnjava za sad. Starija kći bi Dora i tako 😊 Nek mi sve muke ostanu davanje imena.
MalaMagla - ne možeš budali dokazat 🤦🏻♀️ Srećom stvarno sam vrhunski prošla. Jedino osjetim desni zglob pri nekim pokretima jer sam se na tu desnu stranu nakeljila, dobro je prošlo. I da ja pijem od željeza kendural C pa sad možda mi je i kriv zaključak da je ta energija od njega, al ja sam mu je pripisala.
Ima333 - tebi definitivno nije ni malo lako. Treba izgurat do kraja s takvim akrobatom. Znam da si sad već i navikla na to ali ne bi se mijenjala. I meni nikad nije falio velik trbuh i bubanje. Je da me fascinira čudo života i često kad gledam svoje cure pomislim ej pa one su bile u mom stomaku ili kad se tek rodi gledaš i pitaš se gdje su stali unutra...uglavnom teška fascinacija al da su mi ikad falile čari trudnoće, ne! Ne!.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji