Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    18. Lipanj 2022. 08:54

Bellaru ❤️ baš si lijepo iskreno objasnila! Podrška i dijelim mišljenje.
    Amelie1 Mustela je općenito odlična i potraje dosta jer su velika pakiranja. Dobar mi je i melem baby. LaRoche za atopičnu kožu me nije oduševio. Kasnije za veću djecu mi je super Mixa. Za tjrmenicu sam koristila mustela pjenu i imam je još (znači traje 100 godina) Meni su se od krema za guzu nisu dobrim pokazale one full bio kreme tipa weleda, al mala mi ima osjetljivu kožu, pa kad je koža ok stavim biobazu ili JGL, a kad je frka onda pavlovićeva jer joj ona jedina umiri. E sad to sve ovisi o koži bebe pa kupiš nešto manje i probaš (imaju mala i velika pakiranja). Kad je veća ja mažem nakon kakice al nakon piškanja ne mažem samo pobrišem. Koristim i vlažne maramice, gledam da su one 90 ili 99% vode kako već piše. U nedostatku uzmem i neke druge ne razbijam previše glavu time. Kada je guza/koka bila upaljena onda bi pod tušom saprala. Kako mi mala ima atopičnu kožu koristili smo mlijekobza tijelo Aderma exomega control i kremicu za upaljena područja Eucerin Atopi control. Samo to ništa nije potrebno uzimati unaprijed već ako zatrebA. 
    Ja ću za početak kupanje u maslinovom ulju (imam domaće) ili bademovo i za guzu kremica.

url=https://lilypie.com]

bellaru
    18. Lipanj 2022. 09:36

Hvala❤️
    Ja malog nisam bas mazala nicim osim ako krene crvenilo i onda bi jednom il dva put namazala sudocrem kremom i sve prodje. Medjutim..posto je sad curica pomalo me uzasava sva ta higijena jer ruku na srce muski mogu pimpeke provlacit kroz blato i smece i nista im nece bit sta bas nije slucaj kod nas zena. I higijena pipice mi zvuci 10 puta komiciranije😮‍💨 pogotov kad se pokaka itd...tips and tricks su dobro dosli, hvala😅
    Za kupanje mi je bilo super trudi ulje jer fino mirisi😄

Mallla
    18. Lipanj 2022. 10:48

Nema s kokicom ništa specijalno, bitno je samo brisati prema guzi, nikad od guze ili ako vam je lakšs oprati pod vodom. Opet postoje osjetljivije curice i manje osjetljive. Uglavnom nije teško održavati.
    Trudi kozmetika e to sam vjerna balzamu za prsa i pod nosić, oko 35kn košta a spas u prehladama.
    Ostalo mi nije dobro iako fino miriši. Krema za guzu ima čudan miris i ništa ne pomogne crvenilu. Kupka predivno miriše al koža ostane dosta suha. Ja ovo samo na mom primjeru jer probam sve na sebi, kupke/kreme sve sam probala na svojoj koži 🤭

Aries5
    18. Lipanj 2022. 10:54

Uh vjera ja sam davnih dana rekla da vjerujem u Boga al ne vjerujem u crkvu, mislim da ima vecih vjernika u nama koji smo u crkvi u prosjeku 1-2x godisnje nego u onima koji su svaku nedjelju u prvom redu.
    Meni je uzasno kad vidim da ljudi krste i priceste djecu zbog feste i poklona
    -
    Kozmetika 
    Za pocetak za kupanje Hipp kozmetika ili Johnsons baby (ubijte me al ja nisam za kupanje u cistoj vodi bez obzira na to sto su bebe, i mislim da kasnija pojava atopijskog ili bilo kakve alergije nije usko povezana s tim) za guzu pavloviceva + sudocrem po potrebi za crvenila (makar ni sudocrem nije najzdravija opcija), a dalje cemo vidjeti
    Od vlaznih maramica narucila sam sa bazzara kutiju od 12 paketa pampers maramica za nekih 140 kn pa nek stoji potrositi ce se kad tad
    Jedino se jos nisam odlucila za detrdent, mame oko mene dosta hvale Frosch 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Tarry
    18. Lipanj 2022. 11:36

Sto mislite o Weleda kozmetici za bebu? Ja sam njih gledala ali nisam jos nista kupila, nekako mi prerano za te sitnice jos😃

bellaru
    18. Lipanj 2022. 11:44

Ma ja znam ljudi koji su čisto olicje zla, psihopati i zlostavljaci koji idu na mise, duhovne obnove i nose krunice oko vrata i ruke. Isto znam  osobe koje kao žive vjeru a sebicnijih ljudi od njih ne znam,  al oni sebe smatraju velikim vjernicima i misle da zive vjeru i pametuju drugima kako bi trebali zivjeti kao npr meni da ako se hocu ispovjedat da onda necu bit sa  muzem. Da biram Bog ili muz. 

Jooj a sta se tice cucice, ja sam tek prije par g cula da kod cura ce to kao dole moze slijepit tj zarast skupa pa se to kao mora odvajat. Ne znam tocno detalje😬 mislim vjrj isto ko sa muskima i kozicom. 

bellaru
    18. Lipanj 2022. 12:14

Hvala❤️

Cek udala si se prvi put trudna? Al ne u crkvi?😄il si dobila crkveni razvod?
    Bome bolje drugi put da bude drugacije, sigurno je sigurno😄😄

bellaru
    18. Lipanj 2022. 12:15

Cek sad mi dolazi, udala si se civilno trudna sa prvim djetetom😄😄

Mallla
    18. Lipanj 2022. 12:16

Imate u ljekarnoj kupiti čisto hladno prešano bademovo ulje ako ćete kupati bebu u tome.
    Hipp kupke su mi isto ok iako mi ostane suha malo koža od njega, kao i od welede i La Roche. A od Melema i Mustele ostane fino mekana.
    Belaru evo ja dvije cure imam i prvi put zaista čujem za to razdvajanje i sljepljivanje 😬 mislim da se dolje ne treba suviše čačkat jer samo može izazvati iritacije i infekcije tako da pranje/brisanje sasvim dovoljno.
    Za deterđent sam Persil fan, meni najfinije miriše pa njega koristim ali onaj koncentrirani u zrncima i perem na duplo ispiranje. Mnogima se sviđa i becutan tekući i Frosch koji je najrazvikaniji.
    Ali neću unaprijed ništa prekupovati i natrpavati nego po potrebi.
    Moja prva ima jako zahvalnu kožu, može se prat u kojoj god kupki, krema za guzu praktički nije bila potrebna, o losionima i mlijeku za tijelo da ne govorim. Znači turbo zahvalna, vlažna koža bez iritacija, tako da ja nju svake prijestupne nečim namažem.
    A ova druga ajmeee, nakupovala sam se svega i svačega, istresla džepove samo tako dok nisam našla šta njoj paše. Uglavnom sad kako ide starija koža joj je bolja al je moram redovno mazati.
    Vidjet ćemo kakva će treća biti!
    Što se vlažnih tiče omiljene su mi violetine, a volim i violeta pants pelene, cotton. 

bellaru
    18. Lipanj 2022. 12:38

Ma mene samo brine dal cu to dole znat dobro ocistit🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️
    Ne mislim nista prckat i posebno radit.  Narucila sam si happy pelene 1 i 2 i vidila da imaju vlažne te 99% voda pa sam to isto narucila da isprobam. Lakse nego mocit blazinice u  nesto.  Vidit cu kakve ce bit pa narucim opet. Inace su mi bilr vrh yasenka vlazne ali promjenili su im miris pa mi vise to nije to. 
    Za detrzent nista ne mislim drugacije, manje svega stavit i ti je to. A kroz par mj prat sve skupa sa nasim stvarima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.