Frendice su bile kume jednom malom i nije bilo nikakvih problema. Ja bi isto svoju frendicu i muževog frenda. Svecenik uvijek moze nesto odbiti, al eto znam za slucaj da nije bilo nikakvog problema.
Ma znam da u principu sve ovisi o sveceniku . Mozda se zaletim jedan dan do svog pa ga pitam. Jer mi nismo vjencani u crkvi pa znam i da tu zna bit problema mada oni nebi smjeli odbit krstit dijete. Al moj se cini dosta otvoren i da kod njega sve moze.
Aries odlicno za pregled 🤗 cuj prostitutka🤣 bar bi vise zaradjivala😅
Nismo ni mi vjencani u crkvi, ali sam isto cula da to nema veze s krstenjem. Nadam se da nam nece raditi neke probleme oko toga. Jedino sam cula da kumovi moraju imati sve sakramente.
Moana slažem se da smo si sve same birale partnere pa valjda smo to napravile svjesno i ispravno da ga ne moramo tjerati da "čuva" vlastito dijete. Nego da se podrazumijeva da bude s njim jednako kao i mi.
A i najgore od svega da svi glupi komentari dolaze od žena koje su već majke. Jasno mi je da frendice koje nisu rodile nemaju puno tema samnom o trudnoći i odgoju, al na svu sreću one se drže nekih osnovnih pitanja tipa kako si i kaj ste nabavili za bebu i to je to.
Ne kaze se bezveze zena je zeni vuk. To sta zensko moze zla napravit to nitko ne moze. Problem je sta su te zene svjesne toga. I sve misle da su pametnije a ustvari svaki komentar im proizlazi iz njihove frustracije🙄 takvima obicno fali vitamina K😄
Pa nebi smjeli radit jer se dijete krsti neovisno o statusu rofitelja. Dijete je bice za sebe. Ali da, kumovi moraju imati sve sakramente i ne smiju bit u civilnom braku il rastavljeni il zivit u vanbracnoj zajednici.
Kokolo i Aries, super na dobrim pregledima!
.
Ja sam ipak otišla ginekologu jer se bol nastavila pojačavati i stvarno sam se uplašila. Ginekolog je rekao da idem pravac hitna. Na Sv.Duhu (ne znam kako je negdje dalje) se nakon 16tt ide u rađaonu pa sam malo i to vidjela. Sve su pregledali, čak raditi i CTG jer su bolovi bili u valovima, ali nepravilni pa da isključe kontrakcije. Uglavnom, našli su urinoinfekt, dali antibiotik, mirovanje i puno tekućine. Kad sam vidjela nalaz krvi, od nekih 30ak stavki 70% toga je bilo povišeno. Urin isto tako. Ovo je drugi urinoinfekt i antibiotik za to tijekom trudnoće i baš mi je žao zbog toga… Stalno sam mislila da ću izbjegavati tablete, ako me boli radije ću trpjeti nego piti tablete. A na kraju svako malo dobijem antibiotik, pa lijecim gljivice, pa ureaplazma… Najbitnije da je sa bebom sve ok, cerviks 38mm, nema trudova. A s lijekovima se moram pomiriti.
.
Što se tiče komentara, nekad mi malo zasmeta kad netko komentira kolika sam, koliki mi je trbuh. Onda se nekad osjećam baš veliko, debelo i ružno. Ali prijeđem preko toga. Sve drugo mi je manje-više ok, ni ne obazirem se previše ako netko nešto iskomentira.
Evo ja ću ti reći Hvala Bogu da je urinoinfekt, da nisu trudovi i da je s bebom sve u redu! Bolje je ne trpiti bol i popiti tabletu koju trebaš nego trpiti i onda zakomplicirati sve.
Sad odmaraj, čuvaj se, proći će i bit će dobro!
url=https://lilypie.com]
Mala magla - nek je svo zlo u tom uroinfektu, antibiotik nece nastetiti bebi, kad pogledas svaka treca trudnica je na nekoj vrsti antibiotika. Bitno da je sa bebom sve u redu
Preporucam ti caj od brusnice koji mozes piti i ohladen a jako je dobar za mjehur i cijeli mokracni sustav
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Malamagla, takoder sam ako se sjecas prije 2-3 tjedna imala urinoinfekt, isto sa uzasnim bolovima i zavrsila na antibiotiku, klavocin 7 dana. Meni nije receno nikakvo odmaranje pa sam odma nakon prve tablete dosla sebi i radioa sve ko inace. Puno tekucine, antibiotik i za par dana si ko nova! Nemoj se bojati antibiotika, kako kazu cure, bolje antibiotik nego nesto ozbiljnije. Proc ce 🥰
Isplata komplikacija - jel kojoj od vas sjela isplata danas? Meni je doslo 2100kn a na max. Naknadi sam od 4200. Znam da nije tocno 4200 nego ovisno o radnim danima ali ovo je duplo manje. Mislite da ce mi u ponedjeljak sjest druga polovica? Ne sjecam se u prvoj trudnoci ali mislim da mi nikad nije dolazilo u dva djela...
Malamagla, takoder sam ako se sjecas prije 2-3 tjedna imala urinoinfekt, isto sa uzasnim bolovima i zavrsila na antibiotiku, klavocin 7 dana. Meni nije receno nikakvo odmaranje pa sam odma nakon prve tablete dosla sebi i radioa sve ko inace. Puno tekucine, antibiotik i za par dana si ko nova! Nemoj se bojati antibiotika, kako kazu cure, bolje antibiotik nego nesto ozbiljnije. Proc ce 🥰
Isplata komplikacija - jel kojoj od vas sjela isplata danas? Meni je doslo 2100kn a na max. Naknadi sam od 4200. Znam da nije tocno 4200 nego ovisno o radnim danima ali ovo je duplo manje. Mislite da ce mi u ponedjeljak sjest druga polovica? Ne sjecam se u prvoj trudnoci ali mislim da mi nikad nije dolazilo u dva djela…
a znalo se prošle godine dogodit, meni osobno s porodiljnim. Neka nova šema im je s uplatama pa se dva puta dogodilo da su tako rascjepkali. Trebao bi ti stići ostatak!
url=https://lilypie.com]
Isplata komplikacija - jel kojoj od vas sjela isplata danas? Meni je doslo 2100kn a na max. Naknadi sam od 4200. Znam da nije tocno 4200 nego ovisno o radnim danima ali ovo je duplo manje. Mislite da ce mi u ponedjeljak sjest druga polovica? Ne sjecam se u prvoj trudnoci ali mislim da mi nikad nije dolazilo u dva djela…
a znalo se prošle godine dogodit, meni osobno s porodiljnim. Neka nova šema im je s uplatama pa se dva puta dogodilo da su tako rascjepkali. Trebao bi ti stići ostatak!
A sad sam skuzila, ja sam otvorila komplikacije negdi 15.5. otprilike a ovo je isplata za 5. Mjesec. Ako se gleda od 1.5. znaci da je to tocno pola iznosa. Jel se gleda od 1. U mjesecu ili od isplate do isplate? A bas sam se ponadala da cu dobit 4 😅
Jutro!
Mala samo fino sad odmaraj dok se neces osjecati bolje.
Ja se danas pakiram za moreeee. Mm nas vozi kod svekrve 3 dana i onda nas pokupi u srijedu i picimo dalje. Al vec se vidim da cu tri dana samo fotke obradjivat na moru😮💨 vise ne mogu stavit laptop na trbuh i ne mogu to radit lezecki pa sam na mukama😅 znaci danas imamo svadbu od bratica, meni su te svadbe takva tlaka postale. Samo razmisljam kako se moram sminkat, frizura, pa tko ce izdrzat tolko budan. Pa kad dodjes doma skidaj prvo svu tu sminku itd...🤪😒 bas sam ko kakva baba😄
Ja sam rastavljena, ne mogu se vjencat u crkvi osim ako cu trazit crkveni razvod. Vjernik sam, ne idem u crkvu svaku nedejelju, nikad nisam ni isla. Drzim vjeru izmedju sebe i Boga. Malo jesam zapela u krizu od kako mi je sestra umrla al borim se sa tim. Dugo me mucilo to sta se vise ne mogu ni ispovjedat i osjecaj je ko da sam odbacena od crkve a jedan silovatelj i ubojica ce dobit oprosti itd itd da ne idem u dubinu svega toga. Nakon razgovara sama sa sobom i sa svecenikom nekako sam se pomirila sa tim, tj poslozila si u glavi malo sve. Djecu zelim odgajat u nasoj vjeri . Mislim da je vjera bitna za svakog covjeka neovisno koja je. 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji