Ma mi smo izabrali dva imena, prvo koje se nama svidja a drugo ime moje pokojne sestre. I mama mi govori da sta je meni. Necu djetetu komplicirat zivot sa dva imena, tko daje dva imena djetetu...mislim svejedno cu ja tako nazvat svoje dijete. Al smo se mi odlucili da ce mala imat dva kuma..citala sam da se to moze. Od muza prijatelj i moja prijateljica. Pa me sve strah reakcije na to🤣
Ma ako mi netko komentira izgled ja samo kazem pogledaj sebe. Fascinira me kako debeli ljudi ugl momentiraju izgled i kilazu.
Mene isto živcira diranje trbuha i to od strane osoba koje mi nisu bkiske i koje rijetko vidim.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Ima, da da, kužim, ajde dobro onda već sam se zabrinula 😂 iako mislim da ću svakako uzeti još koju pidžamica, one su mi bile najprakticnije za prvo vrijeme.
.
Kratke rukave nisam uzimala ovaj put jer tu u Ir stvarno nisu visoke temperature, pogotovo navečer, tako da nema potrebe.
.
Kokoloo super za pregled 👏🏼
Ljudi imaju i dva imena i dva prezimena pa nikome nije ništa komplicirano. Jednim ćete ju zvati, a drugo će imati kao lijepu poveznicu s tetom.
Joj i ja razmišljam o dva kuma
Odkad sam trudna sam shvatila da ljudi često ne znaju šta bi rekli pa onda udjele baš glupe komentare.
Dal znas da postoji mogucnost da svecenik odbije to sa dva kuma ? Ja sam procitala da mogu biti dva kuma al suprotnog spola, ne istog.
Frendice su bile kume jednom malom i nije bilo nikakvih problema. Ja bi isto svoju frendicu i muževog frenda. Svecenik uvijek moze nesto odbiti, al eto znam za slucaj da nije bilo nikakvog problema.
Evo i nas s pregleda
Teski smo 1400 grama, imamo duge noge na tatu 🙈 sve je i dalje po skolski, iduci pregled uzimamo bris, jos samo 2 pregleda kod nje i TA 🙊
-
Uh smetaju me neke stvari jako. I jos me vise nazivcira kad komemtiraju druge zene tj druge majke jer ipak ocekujem neku dozu razumijevanja al nista.
Jako me zasmetao jedan komentar od osobe za koju sam mislila da nece tako reagirati kad sam rekla da se nadam da necu dobiti puno strija. Njezin odgovor je bio da ko da ce me ikad itko pogledat i da strije moraju biti moj ponos. Ne sramim se strija niti icega takvog ali ako sam mama ne znaci da moram sebe zapustiti, ono rodila sam i tu je stao moj zivot.. Bilo je i komentara o mojoj struci, tj radu u smjeni da sam se osjecala kao da sam prostitutka i tako... IGNOR.
Meni ne dira puno ljudi trbuh (muz, nekad mama, neke prijateljice i necaci) ali smetalo bi me da to rade osobe s kojima nisam bliska
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Frendice su bile kume jednom malom i nije bilo nikakvih problema. Ja bi isto svoju frendicu i muževog frenda. Svecenik uvijek moze nesto odbiti, al eto znam za slucaj da nije bilo nikakvog problema.
Ma znam da u principu sve ovisi o sveceniku . Mozda se zaletim jedan dan do svog pa ga pitam. Jer mi nismo vjencani u crkvi pa znam i da tu zna bit problema mada oni nebi smjeli odbit krstit dijete. Al moj se cini dosta otvoren i da kod njega sve moze.
Aries odlicno za pregled 🤗 cuj prostitutka🤣 bar bi vise zaradjivala😅
Super za preglede! Joj, ja imam osjećaj da će i kod nas brzo doći atmosfera iz ljetnih beba vrijeme jednostavno leti...
Meni isto nije jasno zašto ljudi imaju potrebu za glupim komentarima i izjavama. Mene je mama naučila da kad nemam ništa pametno ni lijepo za reći, onda je bolje šutjeti I najgore od svega što takvi komentari dolaze od drugih žena i majki
👨🦱 27 🙋♀️25
08.01.22. ➕
14.09.2022. 💙
Kokolo i Aries odlično za super preglede! Baš je lipo čitati da nam sve ide kako treba!
A komentari 🤭 odluke i tako to....više sam.oglušila i na prvu odgovorim drsko pa me više ne diraju 🤣 Moje djete, moja briga a ekipa okolo ima IGNORE!
Ipak moram s vama.podjeliti da sam najružnijenkomentare dobivala od žena, prvenstveno od majki. A najzanimljivije je to da dok sam trudna pršte komplimenti kako super izgledam i kako sam aktivna, a onog trena kad rodim isti ti se pojave s očekivanjima da sam valjda top model....oglušila sam i na to više al ajd da podijelim jedan od niza bisera, komentara, očekivaja i ideja.
Vrućine preživljavam, nama je već cijeli ovaj mj paklen a ja nekako preživljavam, znojim se po dijelovima tijela po kojim nilad nisam.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji