Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Iman_20
    18. Siječanj 2022. 15:03

Aries kod nas narucuju odmah kroz par dana
    A po aplikaciju mi pokazuje tek 4 sed i 4 dana 
    S koliko sed ste vi isle na prvi pregled?
    S djecakom sam islasa 5 sed i 5 dana i tek me narucila za 2 sed da se sve dobro vidi plod i to 
    Jer s 5 nije vidjela samo trudnocu 

Mallla
    18. Siječanj 2022. 15:12

Dobrodošle nove cure ❤
    Ima nas tu dosta s malom dječicom, baš su cure pisale unazad par stranica da nose svoje dječake koji su 10+kg....ja imam mišicu pero laka kategorija pa kad moram nosim 🤷‍♀️
    Zvala sam dr., ubacila me sutra popodne na pregled al kaže da misli da nije ništa alarmantno. Da ne panicarim i da odmaram. Iskreno za  vise nisam ni sposobna al sam happy sto cu ipak tjedan prije na pregled.

url=https://lilypie.com]

• Iman_20
    18. Siječanj 2022. 16:20

Brontosaurica moj ima tacno 13,7 kg hah
    Jos uvijek je mali nekad zahtjeva da g podignem al to je uglavnom da ga stavim u hranilicu presvucem i sl
    Vani ide sam nogama
    A u kuci se zabavi sam i igra.Svakako se planiram raspitat za vrtic pa neka ide po par h 
    Drago mi je sto nas ima ublizu da razmjenimo iskustva i slicno😊

• Iman_20
    18. Siječanj 2022. 16:48

Brontosaurica 
    Pa da on je jos mali ali sigurno oko god ipo pocet ce sam se znati zabavit,vidjet ces.
    Da i ja samo kazem da produ ti rizicni tjedni ono bar prva 3 mjeseca.
    Sto se tice mog prvog poroda super je prosao jos u drzavnoj bolnici sve super proslo hvala Bogu..bez epidurala jer toga kod nas nema u drzavnim bolnicana.Prirodan porod
    E sad iskreno razmisljam da ovaj bude privatno😆cisto da ne pokvarim taj prvi utisak o porodu haha 

Mallla
    18. Siječanj 2022. 18:17

Ja sam rekla najbližima al njih svega 4 da mi mogu bez pitnja uskočit kad mi nešto treba a za razglasit čekam pregled koji će reć da je sve ok.. Kad vidin da je sve dobro onda se mozemo i veselit 😊
    Moj prvi porod je bio ok, trudovi počeli oko 1 na 10 ak minuta, pravilni izržljivi, u bolnicu došla u 9h bušenje vodenjaka i drip u 12h i u 15h sve gotovo. Bolilo je luđački taj drip al sam iza bila ko ptičica. Pukla 

Trixie
    18. Siječanj 2022. 18:19

Pozdrav svima i dobro nam dosle nove cure. 
    Erica znaci bas se pratimo. 😄 vidjet cemo kako ce proc pregledi  😇
    Iman  moj ima godinu ipo,planirana je druga trudnoca. Ima 12,5 kg. Imao je cak i 13+ ali je bio bolestan i izgubio je cijelo kilo.. dizem ga non stop.. pa ne znam evo. Mislim da ne moze nesto lose da se dogodi. Vidim  na svakom koraku trudnice koje nose stariju djecu.
    ..
    Ja sam rekla svekrvi i mami.. 
    A danas sam bila na pregledu kod dr.opce prakse i tu mi radi prijateljica i morala sam tamo pred njom reci da sam trudna ..
    Svjedno planiram uzoj familiji nakon prvog uzv reći za trudnocu..naravno ako bude sve ok. 

Mallla
    18. Siječanj 2022. 18:21

Pukla 2 šava.
    Drugi put ekspresan porod...prvi trudu 7:30 a u 11:25 beba u rukama. Bolno bolno al jako brzo. Dok sam ja lrenila od doma, dok sam malu odvela na čuvanje vec rodila, doslovno jedva stigla. Od ulaska u rodilište do pproda je bilo 15 minuta. Iza koda sam na kavi bila a ne rađala. Nisam pukla...a bilo me strah baš al je tako brzo išlo da nisam stigla.mislit.
    Želim vam svima takav porod...a i sebi ako može opet.
    Posao, e zaposlena sam u udruzi al sam na porodiljnom tako da praktički samo nastavljam al se moram vratit 2mj ranije kako bi imala opet punu plaću.

• Teich25
    18. Siječanj 2022. 19:28

Pozdrav curke!
    Pratim forum već neko vrijeme i odlučila sam se i ja uključiti. Ja sam trenutno 5+6 prema zadnjoj m. Ne znam kad je bila ovulacija jer sam ostala trudna prvi mjesec nakon što sam prestala pratiti ovulaciju, a godinu dana sam pratila i ništa. Izgleda da ima puno istine u onome da uspije kad ne razmišljaš o tome 😁
    Ovo mi je prva trudnoća i idem na prvi pregled 21.1.

👨‍🦱 27 🙋‍♀️25
    08.01.22. ➕

14.09.2022. 💙

• Iman_20
    18. Siječanj 2022. 19:41

Trixie pa upravo tako.Boze moj sta cu ja svoje dijete moram nosat.Em sam sama s njim 24h ugl i ponekad moram
    Ma bitno nam je da preguramk prva 3 mj da bude sve uredu 
    Brontosaurica svaki porod je drugaciji hah.Ali eto u nas u drzavim bolnicama nema epidurala ali imaju privatne klinike koje rade s tim pa vjerovatno cu se za tu opciju odlucit ako sve bude uredu akoBogda do tada
    Bitno je da imam tu mamice koje su kao ja s malom razlikom

Mallla
    18. Siječanj 2022. 21:05

A vidis meni se slicno dogodilo u prvom porodu, nije bila velika beba al je bila kratka pupčana vrpca i kako kontrakcija bebu gura van tako je pupčana vuče nazad pa je potrajalo 3h dripa i stvarno je taj drip ajme i kuku. A Sad ovaj drugi put je sve bilo ko podmazano a jos sam se ja pogubila u disanju i tiskanju, taj porod bi prošao pod smiješni klipovi. Došla sam 8cm otvorena al su me odma šibali baš jaki trudobi koje sam jedva prodisavala. Još ljeto, vrucina...ježim se!
    Epidural nisam imala priliku koristiti al nisam nešto ni zagrijana, nekako na porod gledam ok krenulo je, mora u nekom trenu završit, kad to zašlajfa nema se vremena mislit. Al lako mibtako pričat kad mi i oppravak fizički bude super, samo hornonqlno i psihički potraje malo više (kod mene).
    Iman ma ja ti mislim da nista bit ne moze sto nosis svoje djete, jedino da ti dr. Zabrani tad bi smanjila intenzitet a ovako samo polako, kad se osjeti umor pauza i tako u krug kako i koliko se može.
    Ja ti imam curicu od nepunih 7mj i još jednu od 5 godina. Ako sve bude ok razlika ce bit godina i 2mj.
    Teich dobrodošlqla!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.