Ima333 Ajme, bas bi rado na Pag ali radimo takve poslove da od 1.4.-1.11. nema slobodnog dana 🤷
Tako da su nama putovanja rezervirana samo zimi a sumnjam da se zimi ima ista vidit na Pagu, kao i na Hvaru 🤣
Tako da ipak cekamo mi vas, nadam se iduce ljeto!
Joj mi obožavamo naše otoke. Svake godine umzadnjih 14 godina ljetujemo na nekom drugom. Bili smo i na Hvaru i na Pagu. Oba imaju svoje draži i sigurno ćemo se jednom vratiti. Za sad su nam definitivni pobjednici Dugi otok i Korčula i na Korčulu smo se odmah poželjeli vratiti. No ove godine ćemo prvi put baš negdje uz obalu tako da za svaki slučaj bude blizu bolnica.
Današnje jutro mi je baš loše počelo. Inače se bebolina svaki dan javlja izmešu 4 i 5, da nas ništa sve do 7. I nikako je probuditi. Uf, svašta mi je prošlo kroz glavu. A jučer sam osjetila i štucanje. Baš jedan skroz novi osjećaj. Koliko često vaše bebe štucaju?
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Ja sam jedno kratko vrijeme živjela na Korčuli i stvarno je priroda fenomenalna tamo. Definitivni nedostatak je u ovom stanju što je kopno tako blizu a tako daleko.
Štucanje u ovoj T još nisam osjetila al u prethodnim redovno
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure 🙋🏼♀️
Prvo, ispričavam se na upadanju.
Željela bih vas pozvati da zaigrate nagradnu igru u kojoj se poklanja fotografiranje po izboru: obiteljsko, trudničko ili baby 🍼 na FB stranici Recenzije&popusti by Mame i trudnice 😇✨ https://www.facebook.com/groups/1166323410411276/permalink/1681577145552564/
*samo grad Zagreb
Ja isto štucanje ne osjetim ili ne raspoznajem, odnosno ima nekih čudnih senzacija koje zaključim da je valjda štucanje ali nije ono da osjetim hik!
Vidim vi ste sve hrabrije od mene, ja sam trebala već ovaj tj otići na Korčulu i ostati mjesec dana ali sam ipak odustala. Da sam 2-3 tj unazad u trudnoći otišla bih ali ovako mi je ipak malo predaleko (iz Zg) a i tamo da nešto krene, ne znam stvaralo mi je nelagodu jer iako za sada sve ide savršeno i nisam imala baš nikakvih problema ipak imam puno godina i veliki miom. A i shvatila sam da to neće biti ljeto kao inače da se odemo kupati u neku super uvalu gdje nema puno ljudi (nažalost, takve gotovo da više ne postoje) i hopsati okolo po stijenama nego sam osuđena na lako pristupačne službene plaže na kojima je ručnik do ručnika za koje ionako kažem ne hvala...
Tako da curke koje idete nakupajte se i za mene🤩🤩
Pozdrav cure, pratim vas vec duze vremena, a nikako da vam se javim.
Termin mi je 30.6. cekamo decka 💙
Tegoba nemam nikakvih niti bolova, a mucnina i povracanje su davno prosli.. sutra idem na ogtt
Trudnocu vodim privatno i nemam se stvarno na sto pozaliti 👌
Kokoloo ja inace ljetujem svake godine cijelo ljeto na Hvaru i ove godine sam planirala od 1.7. pa dok budem mogla 😅 mislila sam se prebaciti kod ginekologa u Hvar da obavim pregled u 7. mjesecu, ali sad kad si napisala da nema ultrazvuk ne znam kako bi to funkcioniralo i jel bi morala ici u Split..
Dobrodosla i cestitam na deckuuu 🥰
Mozda sam se krivo izrazila, kod ginekologa ima ultrazvuk ali on ima cudne i kratke smjene, a na hitnoj nema ni ultrazvuka ni ginekologa u slucaju da je neka hitna situacija, tipa bolovi, krvarenje ili bilo sta drugo sta se naravno uvijek dogodi izvan ginekologove smjene ili vikendom. Ali ljeti sad ima cesce trajekata tako da bit ces ok, u najgorem slucaju ces letit helikopterom kao par mojih prijateljica. 😁
Di ljetujete, u kojem gradu?
Onda cu ga zvati obavezno prije nego dođem
Ljetujemo u Starom Gradu i nadam se da cu moci ostati sto duze, ali bez voznje helihopterom iako i to zvuci kao uzbudljivo iskustvo 😂😂
Ja sam jutros radila OGTT test i vadili su mi krv samo prije pijenja tekucine i 2 sata poslije.. Dobila sam nalaz odmah pola sata nakon 2. vađenja i prvo vađenje je bilo 5,1 a drugo 6,2 tamo su mi rekli da je sve uredu, al cekam jos ponedjeljak da se cujem sa ginekologinjom.
Mi u biti idemo samo na 4 noćenja na kraju mjeseca, pa ćemo se jednom kad muž bude slobodan zaletiti na nekih tjedan dana na Rab, tamo susjed ima vikendicu i možemo ići kad god ih nema. I usput bih ja stala još nešto vidjeti od prirodnih ljepota, neki nacionalni park ili park prirode, tipa Krka, izvor rijeke Kupe, nešto tako. Htjela sam na sjeverni Velebit, tamo smo bili prošle godine, ali vidim da će mi biti previse, neću se junaciti 😂 samo moram dobro ispitati kolika je gužva gdje, jer ako ću se morati gurati među ljudima kao što zna biti na Plitvicama, onda bih radije našla nešto drugo. Ja volim da mi dupe vidi puta, stalno bih negdje išla. Prvu godinu kad beba dođe, sigurno nećemo baš svuda, samo Slavonija kod naših roditelja i eventualno na more, tako da bih voljela iskoristiti dok mogu da se malo ipak nauživam iskustava.
Tenaa, kako to da si radila OGTT subotom? Imam ja još do toga, ali baš me zanima
Teta mi radi u Slavonskom Brodu u laboratoriju, subotom rade skraceno pa su me ubacili da dodem kad nema nikoga. Jos uvijek radim, ali samo na pola radnog vremena pa nikako nisam mogla ujutro..
joj ja sam jako slabo prosla sjeverne hrvatske otoke, al sam zato juzno bas junacki prosla. vis mi je definitivni favorit, netko ga je bio spomenio kao opciju i definitivno ga savjetujem.
opcenito je turizam na otocima nebo i zemlja u odnosu na kopno, ja bas volim otici- to mi je pravi odmor za dusu.
i sto se tice putovanja s bebom, ja se bas veselim i ne dam da me obeshrabre :D .inace volimo skitat svuda, prvu godinu cemo sigurno ogranicit na auto destinacije, al inace planiramo bebaca svuda vodit
meni cak logicno da ga je lakse vozati svuda na pocetku, kad samo jede i spava nego kad krene trckarati i to :D vidjet cemo
.
dosli mi sad nalazi krvi na egradjani, kaos. kolesterol previsok, zeljezo prenisko. cekam da mi se javi dr pa od pon ne gine kakva terapija.
a glukoza mi pise da mi je preniska, to me bas iznenadilo.
jel ima netko mozda kakvu tablicu ref vrijednosti za trudnice, znam da nisu iste kao inace, al ne znam tocno razlike, a bas me zanima.
Da Vis je isto zakon. On je mom mužu jedan od favorita. Posebno svi njegovi podzemni tuneli. 🥰
.
Da ja sam isto dobila nalaz i htela napisati pa zaboravila. Kod mene su trunku povišeni leukociti, a sniženi eritrociti i hematokrit. No malo sam prošvrljala na netu pa je to kao za trudnoću okej. Željezo mi je u granici, ali bliže donjoj vrijednosti pa je valjda i to okej.
Kod vas koje pijete dodatak, jel željezo bilo baš niže od ref. vrijednosti?
Glukoza mi je isto unutar vrijednosti, ali ne kužim kak može biti preniska? Zar nije kao ref. vrijednost navedeneno <5.1?
👸36 (trombofilija)
🤴36
Ah zapravo vidim da se može određivati na vipe načina. Meni su glukozu prvi put radili na jedan način i tamo ima i min vrijednosti, a sad su radili drugačije. Sorry zvonko, moj bed. Baš me zanima kako će timto protumačiti. Svakako javi.
👸36 (trombofilija)
🤴36
Ajme ne mogu vam opisati kako mi je drago citati da vam se svida Hvar. Iz nekog razloga sam bas ponosna na to 🤣
Mi smo u Starom Gradu, i muz i ja smo tu oduvijek kao i nase obitelji..
Bas bi bilo dobro da organiziramo neko druzenje na otoku 😄
Evo mi se bas danas idemo u Vrbosku kupat, tamo ima ona plaza Soline koja je za malu djecu idealna, moj mali obozava tamo bit a bome i ja jer je i restoran odma tu kad nam dosadi more 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji