Vecer dame! Kad nam koja ima pregled? Malo sam se izgubila a veselim se pregledima😍
Javljam veliku potrebu za pit pivo😂😂😂 (naravno bezalkoholno!!!)
Tako mi je fina da bas gustam navecer kad malog spremim u krevet 😂 al zato kavu nisam pomirisala vec tjednima. Nema sanse🤮
hahhahaha ni ja kavu ne mogu, nema sanse, a o pivu da ne pricam, takodjer ni o sokovima. Jedino mi trenutno odgovara Exotic kruska, ima taj okus koji tacno meni pase, i uzivam u njemu
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Joj ni ja nista od toga ne mogu, ni kavu, ni pivo, ni sok ma ništa...sve mi je bljak!
Kod mene opet nakon velike nužde svijetlo smeđi obrisak, danas cu zvati gin i vidjeti moze li me ubaciti malo prije ako ništa zbog toga da vidimo jel sve ok il nije, treba li neka terapija ili ne. Baš me izludi ovako dalek termin pregleda.
url=https://lilypie.com]
Moj pregled 20.og 😍.
Ajme blago ti se ja inace ne mogu pivo vidjet sad mi smrdi na kilometar 🤢
Aries i meni je pregled 20og. Malo se bojim kako će to završiti. Držim nam svima fige da sve prođe dobro.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Pozdrav svima, evo da se tuspasim na temu, pa se uskoro cesce druzimo.
Zadnji ciklus 18.12., pozitivan test na 11dpo (25dc), otad sam uradila jos nekoliko testova da vidim da li fino tamni i zasad sve OK
Trenutno pijem Duphaston zbog blagih grcica kao pred M, primam Clexan .4 zbog trombofilije, cekam prvi pregled koji bi trebao biti 2.2., na 6+4.
Iza mene dva spontana i jedna uspjesna T pod istom terapijom kao sad, djecak od 3+ godine.
34, 32
- 10/18 H 💙
- 9/22 E ❤️
Brontosaurica, hvala
E da, u prosloj T nisam imala nikakvih tegoba (mucnine, povracanje, i sl.). Trenutno sam 4+3, imam blago osjetljive grudi, par bubuljica na bradi i to je to. Kad su vama poceli simptomi, u kojoj sedmici?
34, 32
- 10/18 H 💙
- 9/22 E ❤️
Mallla to se i meni desava, smedi pri jacem naprezanju.. jesi zvala gina?
.mila dobrodosla! Simptomi su bili jako osjetljive i bolne grudi, pristici po cijelom licu, osjecaj kao da cu dobit, i onda sa negdje 5,5 tjedana krecu mucnine. Sto god pojedem imam osjecaj da sam gladna i muka mi je. Sad sam 6+6.
Mila dobro došla. Eto nam još jedne trombofiličarke. Drago mi je čuti da je terapija bila uspješna i da si uspješno iznosila trudnoću. Kad su mi rekli tu dijagnozu još prije 10 godina prvo su me isprepadali kako će mi trudnoće biti problem. Ja se ipak držim vaših pozitivnih priča i nadam se da neće.
Aries hvala ti na riječima podrške. Kolko će ti biti na pregledu? Mi ćemo biti tek na 6+1 i strah me da se neće vidjet bebolino.
Brontosaurica meni isto ništa ne smeta od hrane ili pića. Nema toga što ne bih mogla pojesti. Za sad mučnine nemam i voljela bih da tako ostane no vidim da dosta vas piše da dođu u kasnijim tjednima. Za sad, kako mi se čini, mogu samo kilažom prema gore.
Od ostalih simptoma primijećujem da češće piškim i rastura me donji dio leđa i baš me boluckaju bradavice. Srećom za sad nemam grčeve u maternici.
Tarry i Malla što kažu doktori? Jel to normalno? Javite nam kako ste.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Zdrave drage buduce mame :)
Ja sam nova ovdje
Jucer mi je test pokazao pozitivno.Cak sam 3 odradila svi su isto pokazali.Moje pitanje je sljedece.Imam djecaka vec jednog od godinu ipo dana
Imal jos mamica ovdje koje imaju tako malo dijete?Kako se nositi s time svim?Da li nosate djecu?S obzirom da je jos mali ponekad zahtjeva nosanja
Takoder tu je i hranilica moram ga stavit onda kad idemo vani u auto i sl.
Jos nisam zvala na pregled jer mislim da je jos rano
Zasad nemam nikakvih bolova.
Ali me zanimaju iskustav mama koje ce imat tako malu razliku i kako se nositi sa trudnocom i malim dijetom?
Da napomene sama sam s malim 24h muz je terenac.
Nismo ocekivali drugu bebicu ali se desilo i bitno mi je da samo bude uredu.
Eto nadam se da cu ovdje pronaci jos mamica da podijelimo iskustva...
Pozdrav za sve.
Pozdrav cure,
Ja sam danas 6+3 i mislim da su mucnine pocele. Konstantan osjecaj punoce u zeludcu i na samu pomisao neke hrane osjecaj da cu se ispovracati. Cesto posjecujem wc, nocu bar 5x... malo umora ima, ali trenutno sam pozitivna na koronu pa mozda je i od toga.
Meni su u prvoj trudnoci mucnine pocele tek u 8tt, ovo mi nekako rano.
Kako ste vi ?
Sortiraj odgovore
Najstariji