Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aries5
    30. Svibanj 2022. 18:44

Dandelion0

Aries5, može i privatno neka preporuka. Bitno da je Zg.

Dr.Halužan
    Dr. Franić - Björn 
    Dr. Jović
    Za njih sam cula, nisam trebala nijednog do sad pa ne znam tocno gdje su u kojim poliklinikama i bolnicama, mozda je koji od njih i s Rebra  

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Dandelion0
    30. Svibanj 2022. 20:03

Hvala Aries5, istražim malo.
    Amelie 11, nažalost nemam, ali nadam se da nije ništa ozbiljno. Možda otići na hitnu ako bolovi ne staju. 

Stiže nam curica 💓

Aries5
    30. Svibanj 2022. 20:26

amelie11

Jel imala jos koja iskustva s bolovima u ledima dolje? Od popodne me boli nikako se ne mogu namjestit, samo kad hodam i stojim me ne boli :/ Nadam se da je samo kicma nista opasnije… beba se mice osjetim je

Imala sam takve bolove ali ranije tamo u 13-14t tjednu i bila sam na hitnoj rekli su mi sirenje zdjelice
    Sad me zna boljet ako sam dugo na nogama, vjerojatno je ili sirenje ili beba radi pritisak, a mozda se namjestila na koji zivac, u svakom slucaju ako jako boli probaj paracetamol a ako bol ne prestane ili se ne smanji svakako otidi na hitnu pa taman da nije nista bit ces mirnija

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Princess_Mimi
    30. Svibanj 2022. 21:51

amelie11

Jel imala jos koja iskustva s bolovima u ledima dolje? Od popodne me boli nikako se ne mogu namjestit, samo kad hodam i stojim me ne boli :/ Nadam se da je samo kicma nista opasnije… beba se mice osjetim je

To se zna pojaviti u trudnoći... Ja sam jučer popila dva panadola i tek onda uspjela zaspati, isto leđa... Probaj se sto manje saginjati, sjediti. Jel ti ide bol u nogu? Vjerojatno je išijas

Granger
    30. Svibanj 2022. 22:12

Uf mene donji dio leđa rasura od početka trudnoće. Isto oko trtice, pa ide bočno prema kukovima, a povremeno i prema nogama. Bašmsam u srijedu i doktorici spomenula i kaže da je bol u leđima normalna i vjerojatno će postajat sve jača. Uglavnom mislim da nije ništa strašno već samo namještanje i pritisak. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Tarry
    31. Svibanj 2022. 07:30

Amelie nemoj se mucit popij tabletu i zabsvaki slucaj nazovi doktora..
    Ja moram pravit guk profil na vuk vrhovcu, jel radio tko to? Mislim da cu morat sama doma vadit to koliko sam skuzila po intenetu. Nikad si nisam vadila secer niti znam kak otprilike i djeluje koma. Ako netko ima neki savjet neka javi pliz

Ruli
    31. Svibanj 2022. 08:03

Samo da vas sve pozdravim, mislim na vas, povremeno bacim oko što pišete, u gužvi sam, zadnji dani na poslu 
    Sretno svima na pregledima ovaj tjedan. Ja dr tjedan vjerojatno na ogtt 

• Mima_zap
    31. Svibanj 2022. 08:07

Tarry ja si sutra moram vaditi krv, a prekosutra nositi na Vuk Vrhovec. Dobila sam 4 malene epruvetice i toliko pikalica. Moram prvo na tašte, pa nakon svakog glavnog obroka. Ali prvo probaš bar tj. dana slijediti dijetu koju ti daju.  Pikaš se u prst, prije toga u toploj vodi držiš ruke i onda kao stojiš i treba ti kapat krv u epruveticu al ne odjednom da se ne zgruša nego moraš malo po malo. Javim sutra jesam li uspjela 😅

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

• Tarry
    31. Svibanj 2022. 08:33

Mima evo objasnili mi ukratko i posto sam vec par dana na dijeti mogu donijet vec u petak. Molim te javi mi! Jesi ti na strogoj dijeti 1800 kalorija, ja jesam sad ovih dana ali nije mi rekla striktna dijeta nego da malo pazim..kak su tebi rekli?

• Mima_zap
    31. Svibanj 2022. 10:01

Tarry rekli su mi da ne moram vagati namirnice i da slobodno za ručak jedem na primjer bolonjez i sl. Jedino smanjiti onda unos kruha i ugljikohidrata. Ja sma na dijeti skoro 2 tj., uglavnom strogo pratim al dva tri puta sam  umjesto voćke uz ručak pojela dva keksića dijabetska, jučer sam jednu palačinku sa svježim borovnicama za užinu.  Obroci su mi ok, ali za 2h već umirem od gladi. Prije 2 tj. sam imala 49,5 kg a sad 49,3. Mislim da se već po tome vidi da sam na dijeti 😅 al vidjet ćemo što kažu nalazi

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.