Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Divna 🎀
    30. Svibanj 2022. 09:13

Nedavno smo pricale o duzini cerviksa. Ja sam otisla na izvanredni pregled zbog neceg drugog i doktor mi je iz predostroznosti izmjerio cerviks, kad tamo 29 mm, za 10 dana se skratio sa 34 mm. Propisao mi roidakal 2x1, utrogestan 2x1 i smanjenu aktivnost. Ne zelim da vas plasim, samo eto da podijelim svoje iskustvo. Imam kontrolu 6.6. Pa cemo vidjeti je li se zaustavilo skracivanje.

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

Princess_Mimi
    30. Svibanj 2022. 09:27

Brontosaurica, ogtt možeš do 28 TT tako da imaš još vremena 😊
    Divna sva sreća da je napravio taj pregled i izmjerio ti cerviks. Samo miruj što više i bit će sve ok!
    .
    Mi smo danas ušli u treće tromjesečje 😍 Ne mogu vjerovati kako vrijeme brzo prolazi 🙈

Aries5
    30. Svibanj 2022. 10:17

Brontosaurice zelim vam brzo ozdravljenje, zao mi je da te uhvati svaka viroza 😔 znam da je i Malla imala isti problem, to je valjda tako sa malom djecom 
    -
    Joj cure kad vas citam sretna sam jer nemam problema sa spavanjem 🙈 moj mali je preko dana ekstra aktivan al vecinu noci je miran, jedino ne smijem leci na desni bok to mu ne odgovara 😂
    Kolko dugo znaju vasi biti aktivni? Moj je sinoc lupao onako posteno dobrih 45 min
    -
    Meni u app pise da je isto 27 tj ulazak u trece a punih 27 cu biti u petak, slazem se jako brzo leti vrijeme, brzo ce oni pocet izlazit 😂

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

klupko_srece
    30. Svibanj 2022. 11:02

I ja sam bila 😁 baš je bila prava ekipa. Ja sam rodila 1.9.😁😁😁 A sad evo me zimska 😁😁😁😁

Princess_Mimi
    30. Svibanj 2022. 12:34

klupko_srece

I ja sam bila 😁 baš je bila prava ekipa. Ja sam rodila 1.9.😁😁😁 A sad evo me zimska 😁😁😁😁

Sjećam se 🥰 kako je, sad već velika "beba"? I kad ti je termin?

klupko_srece
    30. Svibanj 2022. 12:47

Princess_Mimi

klupko_srece

1.1.je termin 😍😍😍😍 9 tjedana je sad☺️☺️☺️
    U grupi sam zimske bebe ali nekako nije to kako je bilo u onoj grupi☺️☺️☺️

Princess_Mimi
    30. Svibanj 2022. 13:35

klupko_srece

Princess_Mimi

klupko_srece

Čestitam 😍 Bude, kad vas se još malo skupi. Jesi ti ostala u kontaktu s curama iz jesenskih? Mene je onaj prvi period sa bebom skroz skršio, nisam stigla uopće više pratiti forum 😂

klupko_srece
    30. Svibanj 2022. 13:52

Princess_Mimi

klupko_srece

Princess_Mimi

klupko_srece

Čestitam 😍 Bude, kad vas se još malo skupi. Jesi ti ostala u kontaktu s curama iz jesenskih? Mene je onaj prvi period sa bebom skroz skršio, nisam stigla uopće više pratiti forum 😂

Nažalost nisam.... One su se preselile na fb iz grupe. Baš mi je žao da nisam. Stvarno je bilo super. I iščekivanja i navijanja za dobre preglede☺️☺️

• Dandelion0
    30. Svibanj 2022. 17:53

Aries5, može i privatno neka preporuka. Bitno da je Zg. 

Stiže nam curica 💓

• Dandelion0
    30. Svibanj 2022. 17:54

Ja sam inače sklona prištićima, imala sam prva 2 mjeseca ali sada se to očistilo. 

Stiže nam curica 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.