Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess_Mimi
    29. Svibanj 2022. 14:47

Brontosaurica nadam se da nećeš i ti dobiti, sretno malcu da se što brže i lakše oporavi ❤️
    .
    Moj prvi porod bio je hitan carski rez, pod općom anestezijom. Prvi dan je teško, ali mogu reći da sam se brzo oporavila, puno lakše nego što sam mislila. Naravno da u početku boli rez itd, ali stvarno nije ni blizu strašno kao što sam znala čitati po forumima 🙈
    Ovu bebu isto idem roditi na carski ali dogovoreni. Ovaj put vjerojatno pod spinalnom, a za to kažu da je oporavak još brži. Naravno da je i mene malo strah i da sam uzbuđena ali vjerujte mi cure da je nekad i taj zloglasni carski rez bolji nego prirodan porod. Točno kako je Brontosaurica napisala, svako iskustvo je drugačije 😅

Princess_Mimi
    29. Svibanj 2022. 14:49

Bočice sam uzela kao i sa prvim djetetom, dr Brown's staklene (anti colic). A dude prvi nije htio a sad sam uzela Mam start jer ih navodno bebe brzo prihvate (te su 0+)

Mallla
    29. Svibanj 2022. 15:18

Aries5

Hej cure, nadam se da imate lijep vikend bez obzira na vrijeme 🙈
    Bocice i dude smo odlucili uzeti Nuk ili Avent samo zato jer ih ima doslovno u svakom ducanu pa ako se staklena razbije ili plasticna promijeni boju lako nademo kupimo drugu, protok ionako ne mogu vidjeti dok je ne kupim i isprobam. Sogorica mi je rekla da su za AD bolje skaklene jer plasticne brzo promijene boju a za majcino m svejedno, pa sad 🤷‍♀️🤷‍♀️ ja se potajno nadam da ih necu previse koristiti 🤭
    Mogu reci da moja mama jos ima moju plasticnu Nuk znaci stara 25 god, graduacija se jos uvijek vidi, cak su i slicice jos gore, naravno tad je plastika bila nesto drugo nego danas ali bocica je ista kakva je i bila

Meni se čini da i sada Nuk ima najbolju plastiku! (Po mom iskustvu)
    A protok, nije mi spasio dojenje prošli put 🤷‍♀️ Mislim da lako nađemo što kad budemo znali što tražimo.

url=https://lilypie.com]

klupko_srece
    29. Svibanj 2022. 15:28

Princess_Mimi

Bočice sam uzela kao i sa prvim djetetom, dr Brown's staklene (anti colic). A dude prvi nije htio a sad sam uzela Mam start jer ih navodno bebe brzo prihvate (te su 0+)

Hej Princess Mimi... ☺️ Skučajno samo ušla u grupu da malo vidim šta ima, ☺️ ako se ne varam ti si bila u ljetnim bebama krafnicama ili jesenskim 2020? 😁😁😁😁

Aries5
    29. Svibanj 2022. 16:34

MalaMagla

Evo da se javim da sam kasnije osjetila udarce. Bas su bili kao sitni udarci, prepoznatljiviji nego prije. Danas opet nisam osjetila, ali sad se ne plašim toliko, očito se bebač okrene tako da ga ne osjetim. Posteljica mi je straga, tako da se ne čudim da sam rano osjetila.
    Sad opet imam novu situaciju 😂 sinoć mi je curilo malo mlijeka. Baš sam se iznenadila. Prva mi je trudnoća, nisam očekivala da će biti tako rano. Prvo popodne jedna kap iz lijeve, ali sam ju bila svjesno malo pritisnula da provjerim jednu kvržicu na bradavici (bila je malo uvećana i crvena jučer), a kasnije je spontano još jedna kap došla. Gledala sam tv i nisam ih uopće dirala. Kasnije idem na WC i na drugoj strani osjetim mokro. Pogledam majicu, a ono bar 4-5 kapi, što suhog, što mokrog. Baš sam se iznenadila. Nekako mi rano za to, ali čitala sam da je normalno. Izgleda da ću morati nabaviti one umetke za grudnjake. I opet nove grudnjake. XL mi postaje malo 🙄 ne znam gdje nabaviti veće za dojenje, oni su mi najudobniji. Ja imam iz Mullera i najveća veličina je XL, isto kao Carriwell iz Baby Centra. Ne znam samo kako se snalaze žene koje imaju veće grudi. Jedva čekam pregled slijedeći ponedjeljak, imam toliko toga za razgovarati s ginekologom da mislim da bih mogla biti tamo dva sata.

To je normalno, meni je curilo mlijeko jedno 5 noci zaredom pa je stalo, pa je bas jucer opet krenulo, nikako nemoj stiskati dojke jer je cilj da zadrzis taj kolostrum cim dulje.
    Lisca ima normalne grudnjake do kosarice H, a Astratex ima normalne i za dojenje neke modele do kosarice J pa si potrazi tamo

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Mallla
    29. Svibanj 2022. 21:06

Sretno s pronalascima grudnjaka 😬 a za kolostrum ne brinite on neće nestati samo je bitno ne istiskati ga već što iscuri iscuri. 

url=https://lilypie.com]

• Dandelion0
    29. Svibanj 2022. 22:47

Dandelion0

Cure, vidim da spominjete vene.
    Ima netko preporuku za vaskularnog kirurga u Zagrebu? Privatno ili Rebro. Ako netko ima nekog odličnog tko radi i priv ali i na Rebru, molim preporuku.

Ponavljam pitanje, ako netko ima nekakvu preporuku. 

Stiže nam curica 💓

Aries5
    29. Svibanj 2022. 23:08

Dandelion0

Dandelion0

Cure, vidim da spominjete vene.
    Ima netko preporuku za vaskularnog kirurga u Zagrebu? Privatno ili Rebro. Ako netko ima nekog odličnog tko radi i priv ali i na Rebru, molim preporuku.

Ponavljam pitanje, ako netko ima nekakvu preporuku.

Znam ih nekoliko ali nijedan ne radi na Rebru 🤷‍♀️

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Princess_Mimi
    29. Svibanj 2022. 23:38

klupko_srece

Princess_Mimi

Hej Princess Mimi… ☺️ Skučajno samo ušla u grupu da malo vidim šta ima, ☺️ ako se ne varam ti si bila u ljetnim bebama krafnicama ili jesenskim 2020? 😁😁😁😁

Hejj, daa, na jesenskim bebama 2020 sam bila ☺️ rodila 29.8.2020 i evo nas opet, termin je 17.8.2022 😁

Divna 🎀
    30. Svibanj 2022. 09:09

Brontosaurica

Do kojeg tjedna se smije raditi ogtt jer izgleda da ga ja ni sutra neću moći raditi a trebala sam prošli tjedan

Google kaze od 24 do 28 tjedna. Meni je doktor rekao da uradim u 24-om da bi imali rezultate do sljedeceg pregleda tako da cu planirati ove sedmice. Mozda da nazoves da pitas.

👩‍🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
    1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.