Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    06. Svibanj 2022. 16:32

Hej cure! 
    Vidim pišete o kilaži bebe...ja ovaj put niti ne znam 🤦🏻‍♀️ a znam da me prije veselio to čuti. Odstupanja su ok dok su unutar 1-2 tjedna, nemojte se opterećivati u par dana. Ovisi i kako dr uspije kliknuti na ekranu, kako je ulovio sliku i tako dalje, tako bliže. A vidjet ćete tamo od 30+ tjedana je najbolje to ni ne gledat jer počnu izlazit skroz lude procjene.
    Iscjedak, često ga imam i sve mi je ok dok nije smrdljiv, zelen, smeđ, crven, grudast i tako to.
    Još sam nešto htjela al zaboravih....ah taj mozak....a da da stepenice, kao da se na planinu penjem toliko se uspušen.

url=https://lilypie.com]

Aries5
    06. Svibanj 2022. 17:08

Sunny_🐣

cure jel znate sto znaci ovakav nalaz urinokulture? samo mi to piše u nalazu🤷🏼‍♀️
    https://ibb.co/gjShyT9

Ako se ne varam to je granican nalaz za antibiotik ili ne jer cak mislim da je ta vrsta stafilokoka dio prirodne flore. Pa nebi iskljucila ni mogucnost ponavljanja UK

-
    Stepenice... imam ih 18 u kuci...svaki dan se vidim kako padam po njima kad se spustam a kad se penjem imam osjecaj da sam himalaju osvojila 🤣🤣

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Tarry
    06. Svibanj 2022. 20:01

Cure jeste vi ikako isle u megic u trudnoci? Mene bas ponekad privlaci😄

Aries5
    06. Svibanj 2022. 20:12

Tarry

Cure jeste vi ikako isle u megic u trudnoci? Mene bas ponekad privlaci😄

Uff kako ne.. megic je megic
    Naravno pojedem i burger gdje sam i prije isto kao i kebab, ne pada mi na pamet to uskracivati kad zazelim odem 2x mjesecno sigurno pojedem tako nesto

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Nora67
    06. Svibanj 2022. 20:38

Pozdrav drage cure! Danas me malo oprala panika valjda hormoni rade.. Sad sam 17+1, i dalje na mirovanju kao sto znate zbog hematoma. Kad su mi ga nasli narucio me na kontrolu za 2 tjedna,vidjeli smo tada da se hematom smanjuje i onda me narucio za 4 tjedna (to ce biti sad u srijedu za 5 dana) i sad ja brijem jel to predugo..? A valjda bi me narucio prije da je potrebno,privatno vodim. Nisam krvarila vise uopce evo 4 tjedna sto mislim da je super. Da li ijedna kad se npr ustaje,saginje ili mice ima osjecaj da joj se trbub mice tj u trbuhu da joj se kao pomicene znam bolje objasniti prva mi je trudnoca haha, ne znam da li je to normalno? Ponekad znam imati i grceve u trbuhu..

• Nora67
    07. Svibanj 2022. 01:50

amelie11

Nora znas da sam i ja imala hematome i evo ja se jos uvijek ne mogu u potpunosti opustiti, jucer sam bila na pramenovima, danas na rodendanu ali vec nakon dva tri sata meni je uzas kad sjedim i idem doma, znam da se brines i normalno je nakon svega… ovo sto kazes za saginjanje i ostalo i meni zna bit neugodan osjecaj kao da se preforsiram a nista specijalno ne napravim, tako da polusavam izbjegavati nagle pokrete, cucanje i sl…

Amelie11 da da znam,reci mi nisi vise na mirovanju ili? Nadam se da su ti hematomi nestali?

Granger
    07. Svibanj 2022. 11:04

Joj ja bih sad tako pojela nešto junk kad o tome pišete. Nemamo blizu ništa pa ne idemo, ali slažemo doma. Baš jučer smo radili pizze u krušnoj peći, a danas ću baš nagovorit muža da mi za večeru napravi burger. Uf... Pojedem i čips i štapiće, popijem tu i tamo malo Cole. Ma kad je umjereno okej je. 
    Sladoled ne volim nikako tako da to ne jedem ni inače. Moram priznati da sam očekivala posebnu želju za nečim ili odbojnost, ali ništa. Te simptome sam izbjegla. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Ina1011
    07. Svibanj 2022. 11:58

Zavidim vam na junk foodu 😭 zbog kamenaca moram izbjegavati sve to pa samo tu i tamo gricnem nešto sto ne bi smjela. Možda i bolje tako, vjerojatno bi još 5kg natukla da jedem sve sto poželim 

Jučer sam se požalila da ne čujem bebicu ali je zato navečer i jutros dobro to nadoknadio.. bit će da je neki partijaner koji vikendom živne 😂 čak nam je i tata jučer par dobrih udaraca osjetio 🥰🥰🥰 dosad su bili dosta slabiji pa sam uglavnom samo ja osjetila 

Bilo se nešto pisalo prije o opremi.. mi smo se malo prestrašili kad su mi našli te kamence jer je postojala mogućnost da će me zadržati u bolnici i onda smo odlučili baciti se u akciju i ipak nabaviti stvari iako smo to planirali kasnije tek. Tako da smo kupili kolica, komodu za stvari, kadicu i sterilizator (sve polovno). A neke stvari ćemo bas i dobiti, samo ih moramo ići pokupiti (krevetić, putni krevetić, hranilicu i vrtić za igranje). Čak sam si nabavila i spavacice za rodilište 😂 ali dobro, to je slučajno upalo. Tako da mi se čini da sad ostaju samo sitnice i to cemo isto polako nabavljati da izbjegnemo poslije odlaske u shopping po vrućini jer mi se sigurno neće dati 

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
    07.09. 💙

Ina1011
    07. Svibanj 2022. 13:45

Ajme kad sam carapice vidjela 🥰🥰🥰 gotova! Ljubav! Znam da su bebe male ali ne mogu uopće pojmiti da su toliko male 😂

Kad smo već kod stvari, pitanje za iskusne mame.. sto bi trebalo od tih sitnica nabaviti (a da će sigurno trebati u nekom momentu)? Npr vidjela sam da se dosta preporučuje onaj Braun toplomjer za uho koji nije bas jeftin pa bi voljela takve stvari nabavljati pomalo u narednom periodu. Financijski je lakše.. pa onda da stvarno ostane za kraj ono sto se ne može prije - kozmetika, ljekarna, pelene i slično. 

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    07.09. 💙

Ina1011
    07. Svibanj 2022. 14:01

Super Ima, hvala ti! Pogledam tamo onda 👍

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    07.09. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.