Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    05. Svibanj 2022. 13:38

A nije toliko stvar kilograma koliko unosa kalorija, odnosno glikemijski povoljnih namirnica, bar sam tako ja skopčala poantu priče. Al ako ti ne nabireš puno kg, beba u sklqdu s tjednima, nema viška plodne vode ne vjerujem da ćeš dobiti dijagnozu već da će te možda samo malo "bolje" popratiti.

url=https://lilypie.com]

Sunny_🐣
    05. Svibanj 2022. 15:11

Ako za grceve ne pomaze magnezij probajte uz njega piti i donat mg. Nije trudnoca, ali moja sveki je bas imala problema sa bolnim grcevima u listovima tijekom noci i magnezij u prahu ili tablete joj nisu pomogle. A otkad dnevno konzumira donat mg nema vise grceva. Eto pa vrijedi probati 😊
    -----
    Mi smo danas bili na pregledu curica je super 🥰 zbog trombofilije i heparina mi je provjeravao protoke arterije prema maternici i imam blago povisen otpor pa mi je rekao da uz heparin uzimam i andol 100. Jel imao netko takvu situaciju? Kaze da nije nista alarmantno, ali treba pratiti 🤷‍♀️
    Mogu i ja na listu termin nam je 16.10. 🥰

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

Aries5
    05. Svibanj 2022. 15:14

ima333

Ja se ne zalim kad me boli, ali volim govoriti na glas kak se osjecam.. tako sam muzu rekla, hehehe. 😊 Salu na stranu, njemu kazem kad ne mogu vise pa odem leci ili kad me bas malo jace boli pa cisto da zna, da je upucen.
    Jucer sam 4 sata sjedila u restoranu i super mi bilo, samo par kontrakcija pred kraj.. ali kad sam dosla doma, kontrakcija za kontrakcijom, ali ove sa kvrgom sto mi mali provocira. Kako god sam se okrenula, prohodala, nista, ludila sam vise, mali je bio ko na speedu. 🙈 Popila sam kavu s mlijekom sto inace u trudnoci do sad nisam pila, pa reko mozda od toga, nemam pojma. Slatko nisam jela. Onda sam se ipak smirila, popila roidakal, normabel i legla ko bubica. Onda se i on nekako smirio. Dokaz da se ne zajebavam i da nema dugog sjedenja, vec lezanja. To je ono kad pomislim ma super mi je sad, mogu malo vise i onda me tupne to nesto po glavi. Dakle, stan je prljav, ves neopeglan, narucila sam si za jesti i ne da mi se opce dici iz kreveta.. 😂🙈

Moj jako reagira na kofein pa je mozda i tvoj 
     bio zbog toga hiperaktivan 🙈 
    Zadnji put sam popila prije pregleda kod svoje gin, dakle nije ga mogla uhvatiti na uzv da ga izmjeri, muz vani vec mislio da nesto nije dobro kolko sam ja unutra cekala da se mali smiri 🤣 ..a jos gore je ako uz kavu pojedem nesto slatko 

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Mallla
    05. Svibanj 2022. 15:19

Da, da bebe u trbuhu reagiraju na kofein često jače nego na slatko baš kao speed baby. Iglavnom Ima misli. Da ce ti bit lakse ako mahneš kavi pa paa na neko vrijeme.
    Sjetila sam te se danas, jer ova moja se nekako čudno namjestila tako da su me otkidali jajnici i donji dio trbuha. Nikako se nisam mogla namjestit da mi odgovara i računam a vidi mene kukam na ovo a kako je njoj po cijele dane 🤔🙄

url=https://lilypie.com]

Granger
    05. Svibanj 2022. 15:36

Cure kolko u prosjeku osjetite pokreta tijekom dana? Neki dan sam pročitala da bi oko nakom 21. tjedna trebale polako početi neke faze mirovanja i aktivnosti odnosno kao neki ritam. Kod mene toga nema. Ja čim sjednem ili legnem malena rastura. Vide se udarci i iz vana na trbuhu o bude ih baš baš puno. Kad sam u pokretu onda je mirna.

Sunny kod mene je provjeren samo tok kroz pupčanu. Na to misliš? Ili baš neka žila iz tijela prema maternici? 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

Sunny_🐣
    05. Svibanj 2022. 15:49

Granger

Cure kolko u prosjeku osjetite pokreta tijekom dana? Neki dan sam pročitala da bi oko nakom 21. tjedna trebale polako početi neke faze mirovanja i aktivnosti odnosno kao neki ritam. Kod mene toga nema. Ja čim sjednem ili legnem malena rastura. Vide se udarci i iz vana na trbuhu o bude ih baš baš puno. Kad sam u pokretu onda je mirna.

Sunny kod mene je provjeren samo tok kroz pupčanu. Na to misliš? Ili baš neka žila iz tijela prema maternici?

Pise u nalazu: arterije uterine blago poviseni otpor s NOTCHOM 🤷‍♀️ nesto je lijevo i desno provjeravao 🤔 

poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

• teichmmb
    05. Svibanj 2022. 15:54

Sunny meni dr. Hafner isto na svakom pregledu provjerava tu cirkulaciju kroz arterije i kaže da je uredno, ali ja sam od 13tt već na Andolu 100. Kod mene jako pazi na to jer sam u prošloj trudnoći imala problema sa visokim tlakom, ja bih ga na tvom mjestu poslušala i uvela Andol kao što je rekao.

👱‍♂️ Adrian
    🧑‍🦲 Noel

Sunny_🐣
    05. Svibanj 2022. 15:59

teichmmb

Sunnymeni dr. Hafner isto na svakom pregledu provjerava tu cirkulaciju kroz arterije i kaže da je uredno, ali ja sam od 13tt već na Andolu 100. Kod mene jako pazi na to jer sam u prošloj trudnoći imala problema sa visokim tlakom, ja bih ga na tvom mjestu poslušala i uvela Andol kao što je rekao.

Danas sam bila prvi put kod njega i bas mi se jako svidio. A rijetko mi se koji dr svidi 😅 naravno da cu ga poslusati i uvesti andol. Nego me eto malo zabrinuo jer sam vec na heparinu koji bi trebao dovoljno razrijediti krv. Al dobro, rekao je da se ne brinem da je sve uredno i ovo cemo pratit dalje 🥰

poliklinika Repromed
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

Aries5
    05. Svibanj 2022. 16:07

Granger

Bebe opcenito vole taj osjecaj "ljuljanja" dok mi hodamo zato kad sjednemo udaraju "vise" jer time zele da se krecemo da se opet ljuljaju.
    Beba sigurno ima ritam, ali se rita i dok spava. 
    Ja sam puno mirnija kad me udara nego kad je miran jer znam da je sve okej a lako za bioritam to ce se sve promijeniti kad izadu van 
    -
    Sunny nemam osobno iskustva ali predpostavljam da se oni na taj nacin zele osigurati dovoljan protok krvi da se nedaj Boze nebi zbog smanjenog protoka napravio neki tromb ili smanjila prohodnost same zile (makar injekcije koje si dajes rade vec to, a sa Andolom zapravo zele dodatno pojacat)
    Vjerujem da redovno vadis nalaze za koagulaciju pa nebi smjelo biti problema ni po tom pitanju

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Granger
    05. Svibanj 2022. 17:17

Ma slažem se ja da je bolje da se rita. Neka...fino popričamo kad se javi. 🙂 Samo mi je nekako bilo čudno to kad sam pročitala jer ja neki određeni ritam ne uočavam, već baš često udara kroz cijeli dan bude to do 200 udaraca kojih sam ja svjesna, a pitanje koliko ih je kad sam u pokretu pa ih ne registriram. Meni je sad puno lakše kad ju osjećam nego oni tjedni prije kad ne znaš kako je između dva pregleda. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.