Cure koliko vi cesto imate obroke? Ja generalno bas dosta jedem ali nekad se desi da po 4,5 sati nemam obrok jer jednostavno nisam doma i ne stignem jesti ili ne osjetim glad, onda me samo odjednom smanta glad. Pokusavam jesti cesce jer me pocelo mucit da na taj nacin onda i beba bude gladna, sto vi mislite o tome?
Iz tvojih postova se bas da naslutit da si jedna jako zabrinuta buduca mama 😁
Nece beba bit gladna, ne brini. Uzima beba sve ono sta je njoj potrebno i kad ne jedes duze sati. I ja imam dana kad doslovno prezivim na sendvicu jer eto, ne jede mi se. Drugi dan se najedem ko da nema sutra.
Broj obroka mi nikad nije isti. Nekad 3 nekad 4 nekad 2. Jedem kad mi se jede 😁
Da Kokoloo jesam, sve me muci, ovo mi je prva trudnoca i stalno mislim radim li sve najbolje za bebu. Znam da je to lose za mene toliko brinuti, ali ne mogu si pomoci! Oprostite na glupim pitanjima ponekad😅
Pozzz oprostite šta upadam imam pitanje .. je li imao netko bolove na desnoj strani trbuha pri kraju rebara.. ali samo dok lezim na boku.. ili znate do cega je to?
hvalaa
TP 27.10.
Cure koliko vi cesto imate obroke? Ja generalno bas dosta jedem ali nekad se desi da po 4,5 sati nemam obrok jer jednostavno nisam doma i ne stignem jesti ili ne osjetim glad, onda me samo odjednom smanta glad. Pokusavam jesti cesce jer me pocelo mucit da na taj nacin onda i beba bude gladna, sto vi mislite o tome?
Ne opterecuj se time ali uopce. Beba uzme sebi iz tvojih zaliha onolilko koliko joj treba. A uostalom da trudnice moraju jesti svakih par sati onda bi se morale buditi po noci jesti. Meni izmedu vecere i dorucka nekad (ne cesto ali se dogodi) zna proci i 12 sati.
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Brojevi 50, 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92... neke firme imaju manje modele pa su npr bodići iz C&A 62 zapravo kao HM 56 ima ih još al ovo je najupečatljivija razlika. Koliko će neki broj beba nositi ovisi samo o njenom tempu rasta i bujanja...tako neke bebe jedva nose 1mj 56 dok druge nose po 3mj. Moja prva 56 nosila do puna 3mj, a druga 2mj...prva je broj 80 nosila s godinu ipo dok sad druga s 10mj vec po malo ide u 86. Nema tu baš pravila. Ali često se hlačice mogu nositi duže vremena npr.
Lunadelu mene tako boli kad beba nagura tu sbeb il organe al bude neugodno.
url=https://lilypie.com]
Ja sma ti ovako kao kokolo, nekad jedem kao da nema sutra a nekad mi ne padne na pamet jest. Uglavnom beba sve uzme sebi što joj treba, a tebi kako bude 🤣
Jedino kad sam bila na dijeti dijabetičkoj u drugoj trudnoći onda sam imala točan raspored kada jedem i to je bilo 6 obroka dnevno, al to je neka druga priča i radila tako isključivo radi regulacije šećera.
Brojevi 50, 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92… neke firme imaju manje modele pa su npr bodići iz C&A 62 zapravo kao HM 56 ima ih još al ovo je najupečatljivija razlika. Koliko će neki broj beba nositi ovisi samo o njenom tempu rasta i bujanja…tako neke bebe jedva nose 1mj 56 dok druge nose po 3mj. Moja prva 56 nosila do puna 3mj, a druga 2mj…prva je broj 80 nosila s godinu ipo dok sad druga s 10mj vec po malo ide u 86. Nema tu baš pravila. Ali često se hlačice mogu nositi duže vremena npr.
Što je stvarno tako velika razlika? Uf, a ja sve šibam preko interneta pa vjerujem u broj. A dobro... Neću kupovat puno toga pa ću vidjeti što mi odgovora. Jel' netko naručivao iz Manga, Zare, Nexta i Reserveda? Kakve su tamo veličine? Čisto da se ne zeznem ako ću išta naručivati tamo...
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
E da...i kako to mislite da vam se ne jede? Čovječe, ja bih mogla jesti doslovno svaka 2 sata. Onda malo gricnem nešto jer postanem nervozna kad sam gladna. Ja sam zbilja baš povećala unos hrane i nikad mi se ne desi da mi se ne jede. 4 obroka dnevno su mi onako prava, a između još 2-3 puta nešto gricnem. Jao, možda bih trebala ja malo pripaziti na to... :)
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Brojevi 50, 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92… neke firme imaju manje modele pa su npr bodići iz C&A 62 zapravo kao HM 56 ima ih još al ovo je najupečatljivija razlika. Koliko će neki broj beba nositi ovisi samo o njenom tempu rasta i bujanja…tako neke bebe jedva nose 1mj 56 dok druge nose po 3mj. Moja prva 56 nosila do puna 3mj, a druga 2mj…prva je broj 80 nosila s godinu ipo dok sad druga s 10mj vec po malo ide u 86. Nema tu baš pravila. Ali često se hlačice mogu nositi duže vremena npr.
Što je stvarno tako velika razlika? Uf, a ja sve šibam preko interneta pa vjerujem u broj. A dobro… Neću kupovat puno toga pa ću vidjeti što mi odgovora. Jel' netko naručivao iz Manga, Zare, Nexta i Reserveda? Kakve su tamo veličine? Čisto da se ne zeznem ako ću išta naručivati tamo…
Uglavnom realni brojevi s tih stranica i s tim da next robicu mame jako hvale, osobno nisam uzimala.
Reserved jesam za stariju curu.
Granger ja ponekad jednostavno budem u guzvi i zaboravim i tek me jaka iznenadna glad podsjeti, mene pocelo muciti da je jako lose to sto ponekad 5 sati nist ne pojedem… sigurno ti je bolje svako malo nesto nego ovako
Sortiraj odgovore
Najstariji