Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tarry
    06. Svibanj 2022. 12:14

Ima333 hvala na odgovoru! Ja na kraju opce ne znam koji dan punimo tjedan jer je od samog pocetka uvijek drugacije.. doslovno unutar 4 dana varira.

Aries5
    06. Svibanj 2022. 12:30

Pozdrav trudnice 

Iscjedak - imam ga i inace tocno ovako kako je Tarry opisala kad god sam pitala gin o tome rekla mi je "rodnica je sluznica i proizvodi sluz kod nekog vise kod nekog manje, dok nema neugodnog mirisa u redu je" sad u trudnoci isto imam dosta obilan i to posebno ujutro kad se dignem iz kreveta, al naucila sam zivjeti i s tim, mijenjat dnevne uloske svakih sat-dva, i sad kako je zatoplilo a ja se znojim kao nikad tusiranje preko dana. 
    -
    Tarry ne brini dok je sve u granicama normalne je okej, ne rastu ni djeca kad se rode jednakom brzinom. Kao sto je i Ima rekla njihove procjene po uzv su sou i cesto pogrijese i do kile.
    A sto se tice debljanja isto se ne brini, ja sam od pocetka do sad +2kg i to ako imam dobar dan. Isto sam pitala dr dal je normalno rekla je da je, mali je po zadnjem uzv imao 520 grama i to mi je najvaznije da on dobro napreduje. Vjerujem da cu i ja iza 30 tt vise dobivati jer se zapravo tek onda beba treba poceti "debljati" 

Ima li u nasoj grupi da nam je netko ispod 100 dana? Ja bas danas gledala aplikaciju i po njoj jos samo 116 dana 🙈🙈

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

Granger
    06. Svibanj 2022. 13:20

Ma da, svak od nas je drugačiji i visinom i težinom, a često je to genetski pa logično da i djeca različito napreduju. Te matematičke formule u obzir uzimaju samo neke varijable pa na osnovu toga rade procjenu koja za neke odgovara, a za neke ne. Dok doktor veli da je okej, okej je.
    Ja sam na +4 kg i pomalo ljubomorna na vas koje ste na +2. No dok dijete dobro napreduje nek bude kako bude.

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Tarry
    06. Svibanj 2022. 13:37

Cure hvala, bas uvijek djelujete terapeutski i utjesno na mene!
    Zvonkobonko ja ni sama sad ne znam koliko sam, inace smo nedjeljom punili tjedne sto je bilo par dana napredno ali ranije je bila ovulacija, i tako su na pocetku mjerili a sad izgleda da srijedom punimo tako da sam 22+2 ipak! Probat cu stavit crtu ispod. 
    Sretno ti u putu, mene bi najvise brinuo wc, to je razlog zkj nikud ne mogu busom😅
    Granger meni nekak 4 kg malo na moju kilazu koja je i prije bila dosta niska. Sad sam na 60 kg a visoka 171, tak da sam samo 2 kg dobila bi me jos vise mucilo da beba i trbuh ne rastu🤯

Ina1011
    06. Svibanj 2022. 14:08

Ženskice jel osjetite vi ritanje svaki dan? Kod mene je sad 2 dana mir (bar ja ne osjetim ništa, moguće samo da je u manjoj mjeri) i iako sam sama sebi rekla u početku da se neću zamarati s tim i da ako osjetim - dobro, ako ne - opet dobro. Aliiii.. teorija je jedno a sad u praksi sasvim drugo 🙈

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
    07.09. 💙

• Tarry
    06. Svibanj 2022. 14:15

Uf cure s 4.kata, vjerujem da nije lako! Mi smo 2.pa si mislim sa bar imamo lift. 
    Ina mislim da bismo ih prebali osjetiti svaki dan, nekad manje nekad vise, no barem malo, tako sam ja sebi to protimacila pa nekad se znam umirit sat dva i cekat da se javi jer nekad ni ja ne osjetim spontano nego bas lezim i cekam 😃 Probaj se umirit i cekat.

Princess_Mimi
    06. Svibanj 2022. 14:36

Tarry, evo ja imam još 102 dana do termina 🥰 (17.8.) zapravo je ljetna beba ali tu smo sve blizu sa terminima ☺️

Ina1011
    06. Svibanj 2022. 14:41

Tarry

Ina mislim da bismo ih prebali osjetiti svaki dan, nekad manje nekad vise, no barem malo, tako sam ja sebi to protimacila pa nekad se znam umirit sat dva i cekat da se javi jer nekad ni ja ne osjetim spontano nego bas lezim i cekam 😃 Probaj se umirit i cekat.

A ništa, moram onda na čeku 🥰 ovih dana sam i ja dosta u pokretu pa možda mali ne stigne doći do izražaja uz mene. Pa mi se na momente čini kao da sam osjetila lagano ali ne mogu se sama sa sobom dogovoriti da li je to beba ili samo probava radi svoje 😂

Sto se tiče kg, službeno sam na +4, vidjet ću sad na idućem pregledu. 🤷🏼‍♀️ Neću se zamarati, bitno da beba napreduje kako treba, o kilama ću brinuti poslije.

💁🏼‍♀️ 35 / 🙋🏻‍♂️ 25 (😊)
    31.12. ➕
    20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
    07.09. 💙

Sunny_🐣
    06. Svibanj 2022. 15:17

cure jel znate sto znaci ovakav nalaz urinokulture? samo mi to piše u nalazu 🤷🏼‍♀️ 
    https://ibb.co/gjShyT9

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunny_🐣
    06. Svibanj 2022. 16:23

zvonkobonko

Ina ja svaki dan osjetim lupkanje vise puta dnevno, al meni je otpocetka rekla ginekogica da je beba bas zivahna. Probaj pojesti nesto slatko pa leci i fokusirati se, trebala bi tad osjetit.
    Javit ce se malac opet, bez brige :) jos ako si u poslu nekakvom mozes i ne zamjetiti ako udarci nisu bas jaki.
    .
    Sunny znaci da imas koagulaza negativne stafilokoke u urinu

Da 😔 nadam se da je to lako rjesivo. Cekam odgovor ginekologa 🙄

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.