Malo me sad brine taj protok jer sam i ja na heparinu. Meni to nije gledala osim što je provjerila kroz pupčanu, ali nije prokomentirala nikakve vrijednosti već samo kao tu je sve okej, na nalazu ništa ne piše. Moram se sjetiti da to pitam idući put.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Hvala cure ❤️ ma vjerujem da ce sve biti ok 😊
Granger vjerojatno je sve u redu, ako nije nista komentirala. Pitaj iduci put za svaki slucaj 😊
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Pridružujem se klubu grčeva u nogama. Pred 2 noći sam mislila da ću poludit od bolova i bome još osjetim da mi je stegnut misic. 😭
•
Amelie meni je tak bilo pred mjesec-dva isto nakon dužeg stajanja/većeg napora. Mislim da je ok dok god nije čudne boje i mirisa ☺️
💁🏼♀️ 35 / 🙋🏻♂️ 25 (😊)
31.12. ➕
20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
07.09. 💙
Zvonkobonko evo da se ne osjećaš kao pi** 🤣 Meni je grč u listu jedna od najgorih boli ikad 😂 Toliko me strah toga da ću si prvom prilikom kupiti magnezij i piti preventivno jer me znoj oblije kad pomislim na grčeve 😂
Ma znam, sigurna sam da zna, a mozda budem i cekala do pregleda, sto ti kazes niti ima miris ni nista slicno samo malo scary izgleda 😁
U trudnoći je svakako pojačan iscjedak. Može se i rastezati i biti proziran, bjelkast. Ako bi primjetila svrbež, peckanje ili neugodan miris onda provjeri s ginekologom. Candida je cesta u trudnoći, pa da ne bi bilo to ili kakva bakterija.
Također, uvijek možeš kupiti Acidosalus vaginalete, one su na prirodnoj bazi i odlične su za vaginalnu floru. Već smo ih spominjale ovdje, nekad prije ☺️
Amelie meni tako nešto zna biti nakon odnosa, kao ljigavac ako na tako misliš. Al kad nema miris, ni čudnu boju onda najčešće nije zabrinjavajuće.
url=https://lilypie.com]
Bok curke, nisam dugo pisala! Potvrdili su mi da imam malog zaigranog dječaka, oko 6.9. je termin poroda pa nas možete ubaciti na popis.
Dobrodošle nove curke na super mjesto podrške!
Što se tiče iscjetka - moj je žućkast od tipa 12.tj i gin kaže da je ok, uzela sam acidosalus vaginalete i nakon toga je bio isti tako da sam prihvatila da je to valjda sunčani iscjedak i da je ok takav kakav je. U meduvremenu me počelo peckati i žariti pa mi je dala klotrimazol vaginalete i nakon njih je opet bio žućkast bez peckanja tako da je jednostavno to takav sekret očito.
U ned je majčin dan Drage mamice pa eto možemo nešto lijepo za sebe napraviti! :)
Sto se tice iscjetka, uvijek me i prije trudnoce znao muciti pa sam proucavala znala pitat gina no nikad nema konkretnog odgovora. Ugl koliko sam ja shvatila on niti ne moze biti bas bijel ko zid, nego je uvijek tako neke krem bjelkaste boje i kada se osusi djeluje blago zuckasto. To je moj zakljucak😅
Cure ja sam obavila pregled i doktor kaze da je sve super. Medutim htjela sam vidjeti jeste li vi imale ovakve situacije. Dakle tocno 4 tjedna prije beba je imala 250 grama i odgovarala je za 18+4, sada je 494 g i odgovara 21+1. Po tome kasni 3 dana s obzirom na prosli put. I bedrena kost je za koji dan manja. Doktor kaze da je to sve normalno i da se beba super razvija, no zelim cuti vasa misljenja u vezi toga.
Ja sam isto u ova skoro 23 tjedna dobila oko 4 kg i trbuh se vidi ali ne jako. Hocu reci i ja sporo dobivam na kilazi i obujmu iako pretpostavljam da to nije povezano.
Sortiraj odgovore
Najstariji