Dandeliono i Mima evo taman vaše dvije curice da malo poravnaju stanje sa dečkima 😅💞
Evo naše 33 jesenske bebice😊 16 deckica i 6 curica za sad 🤍
.
Princess Mimi 17.8.2022. 💙
Mama anđela 21.8.2022. 💙
Ima333 22.8.2022. 💙
Tara123 25.8.2022. 💙
Mallla 27.8.2022.
Missmama91 28.8.2022. 💙
Aries5 2.9.2022. 💙
Nisha_21 6.9.2022.
Tarry 7.9.2022.💜
LuI. 9.9.2022. 💜
Ina1011 10.9.2022. 💙
Zvonkobonko 12.9.2022. 💙
Teichmmb 12.9.2022 💙
Brontosaurica 13.9.2022.💙
Teich25 14.9.2022.
Granger 15.9.2022. 💜
AmelieClariss 17.9.2022.
Amelie11 21.9.2022.💙
.mila 24.9.2022.💜
Ruli 24.9.2022.
Fifi 25.9.2022.
Chivas12y 27.9.2022. 💜
Brandy 29.9.2022. 💙
Ivana1204 29.9.2022.
Kokoloo 2.10.2022.💙
Alinutza 3.10.2022. 💜
Moana 5.10.2022. 💙
m_f_10 10.10.2022.
Matuska 10.10.2022.
Hani 11.10.2022. 💙
Nora67 12.10.2022 💙
Anchy_001 19.10.2022.
ChiAn 21.10.2022.
.
Ima nas još, pa molim cure koje nisu da mi napišu termine 🙏🏼💞
12.10.2022 , sljedeće sedmice otkrivamo spol 💙ili💜
Matuška dobrodošla!
Kokolo jupiiii jejjj! Sretna sam zbog tebe, sad uživaj na max.
Aries a i ti na masaži guštaj, opusti se.
Htjela sam komentirat ovu ljubav prema novorođenoj bebi. Ja vam to nisam osjetila s 1 curom, osjećala sam se čudno i kao da.radim nešto krivo jer eto gledam ja njunu čudu i ona mene. Tako smo se malo po malo upoznavale i rodila se ta nova vrsta ljubavi. Ono što sam osjećala je strah i odgovornost, ono jedno malo biće je tu i potpuno ovisi o tebi. Kada sam skupila muda u šaku i komentirala poznanicama to da se nisam zaljubila na prvi pogled one su mi tada rekle da jesu i one bile razdragane i sretne al isto da nisu sad baš osjećale ono što se očekuje ali da se drugi put stvari mijenjaju jer već poznaješ taj osjećaj, već je ta vrsta ljubavi poznata i već si mama. I zanimljovo mi je to da drugi put od prvog trenutka sam bila preplavljena njome. Evo zanimljivo mi je o tome razmišljati, nije nešto na što sam mogla utjecati. Baš je ona točna da se s bebom rodi i mama. Prije toga je postojala žena ali ne mama. Naravno vjerujem da nas ima različitih al nemojte se rastužiti ako odmah ne osjetite taj ushit.
url=https://lilypie.com]
Matuška dobrodošla!
Htjela sam komentirat ovu ljubav prema novorođenoj bebi. Ja vam to nisam osjetila s 1 curom, osjećala sam se čudno i kao da.radim nešto krivo jer eto gledam ja njunu čudu i ona mene. Tako smo se malo po malo upoznavale i rodila se ta nova vrsta ljubavi. Ono što sam osjećala je strah i odgovornost, ono jedno malo biće je tu i potpuno ovisi o tebi. Kada sam skupila muda u šaku i komentirala poznanicama to da se nisam zaljubila na prvi pogled one su mi tada rekle da jesu i one bile razdragane i sretne al isto da nisu sad baš osjećale ono što se očekuje ali da se drugi put stvari mijenjaju jer već poznaješ taj osjećaj, već je ta vrsta ljubavi poznata i već si mama. I zanimljovo mi je to da drugi put od prvog trenutka sam bila preplavljena njome. Evo zanimljivo mi je o tome razmišljati, nije nešto na što sam mogla utjecati. Baš je ona točna da se s bebom rodi i mama. Prije toga je postojala žena ali ne mama. Naravno vjerujem da nas ima različitih al nemojte se rastužiti ako odmah ne osjetite taj ushit.
Apsolutno se slažem i potpisujem ❤️
Jutroo cure 🤗 I pozdrav novim curama 😉 Ja sam se jucer napila od rizota🤦🏼♀️ Mislim ne napila ali sam se osjecala ko da sam popila dvije case vina, alkohol nisam pila pa pretpostavljam da je bilo u rizotu… mislim ajd vi recite sigurno nije bila litra vina nego deci pretpostavljam ali da je to tak na mene utjecalo🤦🏼♀️ naravno odmah mi je bilo krivo ali eto jos jednom iz nepaznje, mogu sve jest i ne brinem oko toga vise al bar sam htjela alkohol izbjec😕sad mi je smjesno ali jucer kak mi je bilo dok sam dosla doma i nije mi bas bilo svejedno… znam da trudnice i piju i pivo i vino neke cak svaki dan i oke, al ja bi se ocito napila da sad to popijem🤦🏼♀️
uopće ne brini oko toga...meni je moj privatni ginekolog u prvoj trudnoći rekao da je odlično malo za "zdravlje" popiti ponekad deci crnog vina i da se svi općenito previše opterećujemo što smijemo i ne smijemo. On mi je govorio, sve što je u umjerenim količinama je dobro i ne može naštetiti bebi. Ne mogu reći da sam ga poslušala za crno vino ali ako se na nekoj fešti nazdravljalo onda su meni malo natočili kupinovog vina da baš ne nazdravljam sa vodom.
Matuška dobrodošla!
Potpisujem sve od rijeci do rijeci! I isto mi je bilo cudno i cak sam se malo lose osjecala jer na prvu nisam osjetila tu ljubav na prvi pogled o kojoj pricaju. Vec nakon par dana, pogotovo kad smo dosli doma se rodila prava pravcata ljubav ❤️
Hvala vam svima na ovako lijepim rijecima za pregled, predivne ste 🥰
Zvonkobonko i meni se to znalo dogadati i znam da je uzasno. Prije par dana se noga bila bas nekako jako zgrcila i cijeli dan me bolilo. Kao da mi se nesto i uklijestilo nakon grca i isto nisam mogla stat na nogu. Proslo je samo od sebe dan kasnije. Rekla mi je prijateljica doktorica da se vjerojatno beba smjestila na neki zivac pa se to tako uklijestilo. Grozna bol!
Magnezij i lezati sta vise dok ne prode.. 💕
Curke, jučer sam bila na ogtt testu, nezz zas me gin tako rano slao, kao inače se radi oko 24. tj. Rezultat mi je natašte 4,7 (<5,1), nakon 1h 8,5 (<10,0), nakon 2h 8.8 (<8,5) . Nije mi jasno kak mi nakon 2h šećer može biti veći nego nakon 1h. Znači sve super osim tog zadnjeg, mislite da bi me zbog toga mogli slati dalje na pretrage?
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Da za grčeve u nogama magnezij i evebtualno odmsrat noge malo više. Može i neka dnevna masaža nogu u sve 3 trudnoće me dočekala ta bol
Curke, jučer sam bila na ogtt testu, nezz zas me gin tako rano slao, kao inače se radi oko 24. tj. Rezultat mi je natašte 4,7 (<5,1), nakon 1h 8,5 (<10,0), nakon 2h 8.8 (<8,5) . Nije mi jasno kak mi nakon 2h šećer može biti veći nego nakon 1h. Znači sve super osim tog zadnjeg, mislite da bi me zbog toga mogli slati dalje na pretrage?
Vjerujem da će te poslati da izvadiš tromjesečni prosjek. Ovisi o dr al možda dobiješ i dijeticu al ništa strašno mi se ne čini pogotovo ako su svi drugi parametri dobri
Curke, jučer sam bila na ogtt testu, nezz zas me gin tako rano slao, kao inače se radi oko 24. tj. Rezultat mi je natašte 4,7 (&lt;5,1), nakon 1h 8,5 (&lt;10,0), nakon 2h 8.8 (&lt;8,5) . Nije mi jasno kak mi nakon 2h šećer može biti veći nego nakon 1h. Znači sve super osim tog zadnjeg, mislite da bi me zbog toga mogli slati dalje na pretrage?
Vjerujem da će te poslati da izvadiš tromjesečni prosjek. Ovisi o dr al možda dobiješ i dijeticu al ništa strašno mi se ne čini pogotovo ako su svi drugi parametri dobri
Koliko sam gledala te dijete ispada da ja jedem manje nego što na njima piše. Krenula sam s 44kg sad imam 48,5. Dobila 4,5kg za 19tj., za moju visinu 156 je to ok bar mislim.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji