Aries dobro došla u klub mučnina al navijam da ti bide samo danas i da nece vise. A na vas koji nemate mucnine sam ljubomorna...uvik sam bila pa nastavljam... i jedan put me nisu zaobisle.
Danas mi je npr mucnina malo blaza al zato me rasturaju leđa. Sreca imam dobru bebu pa se cijeli dan valjamo po razvucenom kaucu jer ja nisam sposobna za nesto vise od toga. Odradim ovako usput nesto po kuci al nista znacajno.
Samo da docekam pregled i da tamo cujem da je sve ok onda cu mozda psihicki lakse podnosit ova veselja.
A inace mi je ajteze bit trudna posebno prva 4mj, rodit i briinit o bebi nistanaspram ove muke. Jos dodatno ovaj put stvarno nisam bila sppremna.
url=https://lilypie.com]
Ni ja nisam imala mucnine odmah u 4,5 ili 6 tjednu. Poslije su krenule a bas sam mislila da ce me zaobici. Ali, dobro cure sve je to normalno, prirodno i izboriti cemo se s tim😊😊 Toliko sam dobila gadjenje na same tablete, kad ih ugledam zlo mi, zazmurim pa ih popijem, eto blazenog stanja🤣🤣
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Ajme, danas ste baš aktivne. 🙂 Meni je bila radna subota pa me evo tek sad. Drago mi je čuti da korona popušta, al žao mi je svih s mučninama. Nadam se da će vam brzo proći.
👸37 (trombofilija)
🤴37
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Zdravo curke, kod mene noc protekla bez problema. Porodicni prijatelj isto ginekolog mi je savjetovao da izvadim krv i uradim par nalaza, jer po njemu vjerovatno cu morat niskomolekularni heparin koristit, a moja doktorica ginekologinja to mi uopce nije pomenula. Samo me laganini uputila porodicnom da bi mi odredio testiranje i izolaciju
Baš mi je drago da je bar drugi doktor odlučio preuzeti stvar u svoje ruke 🙏🙏
Od o,5 gornje granice moj d-dimer iznosi 0,28 trenutno. Obiteljski ljekar mi preporucuje da uzmem cleksan odmah, jednom dnevno, a moja ginekologinja nista, samo da nakon 10tak dana ponovim nalaze. 😑
Aries, hahaha strasno bas, ja sam sebi smijesna kad kiflu jedem tako sto otkidam male komadice kao da cu ih dati pticama, a inace sam neko ko uziva u hrani, mesu pogotovo, cokoladama, slatkisima, na njima sam mogla dan prezivjeti, a sad znaci sjedem i razmisljam sta bih to mogla pojesti. Doktor mi rekao da pijem 3l vode al nema sanse. Kako da pijem toliko vode kad ne jedem😒😒 Rekao mi je da zato imam bolove u donjem desnom dijelu🤔
.
Minja, sta kaze sam test na trombofiliju, da li su na njemu svi pokazatelji u granicama normale? Kod mene je recimo Protein S taj koji odstupa i zbog toga su mi propisani Clexani. To treba bas dobri izanalizirati jer ako ne uzimas a inace bi trebala, mozes pogrijesiti.
.
Tara, nekad i sama pomislim kako nisam ja za to, umorna, i zamisljam kao da imam 50 godina, ali nikad nisi stara, proci ce i to vidjeti ces, ja kad sam dosla u 13 tjedan, otisla na more, tako mi je super bilo, ni mucnine, ni niceg. Kupala se, setala po 2km svaku noc, dugo putovala. Ma sve sam super prezivjela😊 To je samo trenutno😊
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Ja opet od sinoc imam lagano krvarenje. Nije to tako puno, trag kad se obrisem ali svejedno. U cetvrtak sam bila ginu zbog toga i plod je bio vitalan, otvorio mi je bolovanje da mirujem. Ima li jos netko ovakvih problema ili je imao u prijasnjim trudnocama? Bas sam uplasena kad vidim krv😳
Uzimam vaginalete utrogestan ujutro i navecer i andol 100 zbog prijasnje neuspjele trudnoce. Hvala ti.
Nemam ni ja iskustva s krvarenjima all sto sam do sad pohvtala krz forume jedni spas je mirovanje i progesteron. Isto mogu samo ispricat iskustvo svoje kume koja je odjednom imala jako krvarenje, doslovno izljeve i mislila je da je sve gotovo, ali beba je bila skroz ok, riječ je bila o hematomu koji je pukao i izlio se van, a srecom bio je ispod bebe. Uglavnom frajer sada ima 6 godina. Znam da ti nije lako sada ostati mirna jer ono malo smeđeg što je kod mene bilo izbacilo me iz cipela. Zovni sutra gin cisto da se posavjetujes.
Kod mene jucer mucnine bile skroz podnosljive, skoro ih nije bilo ali su me cijeli dan bolila leđa, kasnije bockanje u jajnicima, pa nekad u noci me promutila crijeva a onda me i glava sastavila...znaci cijelu noc me glava bolila i nakon popijene tablete. Uspila sam ja nesto i odspavati al uz glavobolju. Glava me stvarno gotovo nikad ne boli a sad me toliko sastavila da sam pozelila mucnine da se vrate a glava i leđa da prestanu....ko bi mi ugodio.
url=https://lilypie.com]
Hej curke. Kako ste?
Meni ova trudnoca za sada kao da i nisam trudna.
Maloga dizem jako puno,a ima 12,5 kg.. i bas me sinoc bolio stomak zbog toga..
Tarry mozda je krvarenje od hematoma ili neka stara zaostala krv. Ako nije svjeza crvena krv mislim da nije alarmantno .
..
Btw.jeste vi imale impl.krvarenje?
Ja ni u prvoj trudnoci,a ni sada.
Hej curke. Kako ste?
Meni ova trudnoca za sada kao da i nisam trudna.
Maloga dizem jako puno,a ima 12,5 kg.. i bas me sinoc bolio stomak zbog toga..
Tarry mozda je krvarenje od hematoma ili neka stara zaostala krv. Ako nije svjeza crvena krv mislim da nije alarmantno .
..
Btw.jeste vi imale impl.krvarenje?
Ja ni u prvoj trudnoci,a ni sada.
I moj ima 12.400 i stalno ga nosam. Kad je muž doma onda on preuzme ali smo većinu vremena sami… Točno me strah kako ću u kzsnijoj trudnoći nadam se da neće biti problema sa time… Ja isto nemam baš simptoma osim što češće piskim i imam mokar donji ves ali tako mi je bilo i sa njim. Noćas nismo spavali od zubiju. Treća noć za redom baš sam zombi.dan nam je divan kao da je proljeće.
Malla uzela sam biorelu :)
Tako je i kod mene..ja i mali sami smo kuci po cijeli dan..
Uhhh,mi smo isto prolazili pokoru sa zubicima..bas su ga namucili
Sortiraj odgovore
Najstariji