Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess_Mimi
    17. Siječanj 2022. 08:25

Cure drage, mi smo jučer stigli u Hrvatsku na godišnji, pa nisam stigla pisati... Let je bio ok, jedino kad sam došla doma i legla sam osjetila probadanje i bolove.
    Vjerojatno jer sam (vidim, kao i vi), nosila L, po aerodromu, pa u avionu. 🙈
    Sad je dobro, ne osjećam ništa i nadam se da će nam ovo vrijeme doma proći bez bolova i korone 😂❤️

Princess_Mimi
    17. Siječanj 2022. 08:26

Nisam ni ja imala implantacijsko krvarenje. Ni u prvoj trudnoći, niti u ovoj 🤷🏻‍♀️

• Tarry
    17. Siječanj 2022. 08:42

Nisam ni ja imala implatacijsko ali ovo mojd gotovo svakodndvno trenutno je puno da bi bilo implatacijsko.

• Erica
    17. Siječanj 2022. 09:10

Jutro cure..ja sam imala implatacijsko i u prvoj i u ovoj trudnoci i po tome sam nekako i znala da je trudnoca u pitanju..mogu rec da meni ova trudnoca kao da i nisam trudna eto..nit cice bole tu i tamo menstrualni bolovi i jajnici se javljaju da nije tog nebi ni znala.. mucnine jos nista ali dobro tek sam 5+2.. 

• Erica
    17. Siječanj 2022. 09:10

Isto imam malog ima oko 12 kg i svaki put me strah da nije nesto kad ga nosim..

• Tarry
    17. Siječanj 2022. 11:16

Brontosaurica bila sam zobg toga u cetvetak na pregledu i otvorio mi je bolovanje, rekao da dodem ako se pogorsa, a stalno je isto, tu i tamo curkanje pomalo ili kad se obrisem alicne svaki put.. sad sam 6+5.

Trixie
    17. Siječanj 2022. 13:38

PrincessMimi lijepo se provedite na godisnjem. 
    Erica mi se pratimo.. ja sam 5+3

Nisha_21
    17. Siječanj 2022. 19:34

Vecer dame! Kad nam koja ima pregled? Malo sam se izgubila a veselim se pregledima😍
    Javljam veliku potrebu za pit pivo😂😂😂 (naravno bezalkoholno!!!)
    Tako mi je fina da bas gustam navecer kad malog spremim u krevet 😂 al zato kavu nisam pomirisala vec tjednima. Nema sanse🤮

Mama_anđela
    17. Siječanj 2022. 19:59

Zdravo cure 😊😊
    Erica, polako, mozda simptomi izostanu, ali jps si trenutno u maloj trudnoci🤭 kod mene je to odjednom krenulo a ksto sam mislila da sam se izvukla 😁😁
    .
    Princess, ugodan odmor zelim🙂

🙋‍♀️ 27 g.
    🙆‍♂️ 36 g.
    12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙

- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
    🐣surprise 21.12.2021. ➕
    -Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
    -NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙

Trixie
    17. Siječanj 2022. 21:55

Meni pregled 25tog. ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.